Arama sonuçları: *

1. E

YENI YILDA EV KİRASINI NE KADAR YAPMALIYIM?

hangi şehir
  2. E

Sağlam Dizi Önerisi

The walking dead izle bak kesin izlediğim en iyisi
  3. E

Dostlar çok karışık duygular içerisindeyim lütfen yardım edin

Adamı hiç bi şekilde korkutamasın ama bi yol var tabi bida karşına çıkmaz diyosun karısı ve çoçukları var yaz adama bidaha yazarsan karına herşeyi ögrenir ss atarım falan de adam karısının korkusunda bidağa cesaret edemez
  4. E

Arkadaşıma Nasıl Bir Hediye Almalıyım?

bence kazak mükemel fikir zaten edebiyat kitabı nedir ya yılbaşı hediyesi alıyosun 1734809648 balayınada çıkartsınmı **
  5. E

Alçıyı erken çıkarırsak bişey olur mu?

doktor haftaya dediyse kaynamamıştır çıkartma
  6. E

Dershaneden ayrilmak icin para istiyorlar

Knk onu imzalarken bakcaktınız ama beliki bi dolandırıcılık var bi 25 istiyon bi 40 sen resmi kağıt yada bunun resmi yönunu bul belki çok düşük miktardır yada hiç yoktur dolandırmaya çalışıyo
  7. E

Aylık 1000tl ile kilo almak için ne yiyebilirim?

Cici bebe süt muz üçünü ez karıştır iç
  8. E

Hiçbir alarm sesine alışamıyorum

Knk sen sese değilde uyanmaya sinir oluyon çözum yok erken uyu
  9. E

Sevgilime nasıl sigarayı bıraktırabilirim

aga cidi bi ilişkimi yani sevgilin için bırakırsın gerçekten seviyosa
  10. E

Sevgilime nasıl sigarayı bıraktırabilirim

iyi bi konuşma yap rahatsız olduğunu değilde sana zalar vercenden korktunu söyle iyi olmadığını falan senin sevgilin bir kaç cümle kur işte zaten sigarayı dağa fazla seviyosa aylır ne diyyim bu yaştan olcak iş değil sevgilimin sigara kokmasını düşünemiyorum gerçekten
  11. E

Kedim Çatıya Kaçtı Yardım

En mantıklısını yaptın reis
  12. E

Kedim Çatıya Kaçtı Yardım

Aga çabuk al pislik yer bişi olmaz az kirlenirsin yada kokusunu alabilceği yaş mama falan ver
  13. E

Bir bilgisayar sitesi vardı? adını unuttum

itopya
  14. E

Pc Satsam Kaç Tl Eder

Knk ne yaziki böyle 11 e koy 10 bırak
  15. E

Komşunun Horozu Nereye Şikayet Edilir?

Rahatsız olma gerekçesiyle tabikide polise şikayet edebilirsiniz merak etme ilgileniyolar
  16. E

İnternet Hız değerlerim nasıl?

Knk vala çözum bilmiyorum nerde oturuyon köy falan değilse internet sağlayıcısı önelirim internet hızın çok kötü bu arada
  17. E

Djdjdjejjr

bu arada yorumlarından net bi düşünceye vardım bence kardeşini annende senin ise babanda kalman daha doğru olur net kardeşin küçük baban ona yeterince bakamaz annende kalması net daha iyi sende babanda kalırsan ikisininde gönlü olur bide şahsi fikrim bekar olcakları için bi süreden sonra...
  18. E

Djdjdjejjr

çok zor bi durum ben olsam ilk önce kimi seviyorum bi düşünürdüm eğer kalarsızsam bu boşanmaya kim sebep oluyosa onu tercih etmezdim
  19. E

Sıkıntılı Viper ultimate alınır mı?

Yani dene şansını sarın almıyosun dimi 1730970262 Knk dene şansını
Top Bottom