Arama sonuçları: *

1. E

Oyun içi hakaretten suç duyurusunda bulunma

Riot size bilgi vermez uhraştıhınla kalırsın paran boşa gider
  2. E

Sizce ilerleyen günlerde altın düşer mi yükselir mi ?

bi alım fırsatı olcak bekleyin
  3. E

Korkunç komplo teorisi: Yeni dünya düzeni

yemin ederim çok boşsunuz knk işniz gücünüz yokmu böyle şeyler düşünüyosunuz şu zamana kadar hangi teori gerçekleşti bence piskolojik sıkıntılarınız var bidefa birinin biriyle ilişkiye girmesi kime ne kazandılır
  4. E

Ejder vandal mı kuronami vandal mı

kuronami tabikide
  5. E

Annem yabancı erkekle konuşuyor ne yapabilirim

vala anlatıhın kadarıyla bana annen kötüymuş gibi geldi hiç bir anne baba eşini kötülememeli çocuhunun yanında bence bunları böşver ve kendine odakla yavaştan ekonomik özgürlüğü kurmaya çalış bu aileye bahlı kalma bence
  6. E

Bunu bilerek yaşamak zor knk yani bence bu şekil patlat elinde sonunda kaçacak yada belki kendine eylence arıyodur bilemeyiz ben olsam tamamen annemi ne kadar önemsedihimle alakalı olurdu sevmiyosam ne yapıyosa yapsın moduna gilerdim herhal 1759067320 Ailenle aran nasıl knk tam olarak önemli...
  7. E

Yaşın kaç knk
  8. E

16 yaşında hangi işleri yapabilirim ?

Sen iyimisin knk 2 3 saat çalışmak diye bişi olabilirmi garsonluk yapabilirsin günlük 1000 1500 kazanıyosun İstanbul için diyorum orayı bilmem ama rahat 6 şaat çalışıyosun bidefa yüz yüze olmasın nedemek knk öyle bı imkan varmı hemde normal bı işten çok çok daha fazla kişiyle iletişim kurman...
  9. E

Ozaman tek yapabilecehin annene bunları bildiğini söyle ve babana söylemekle tehdit et bence bı arkadaşımında başına buna benzer bişi gelmişti böyle yaptı
  10. E

BU KIZA FENA TUTULDUM.-Açıldım.

aynen HSDVBSDF 1758744521 o dediğin şeyler ne ifade ediyo knk aSJIDBHSADIHBADASHBUIDHIUADHOSAD
  11. E

NEYDEN BAHSEDİYON KIRIKMISIN ASJXHNBACHIBAIDBSABDAHND
  12. E

dayı ozaman niye bukadar baltalıyon ** yaşancak bişi varsa zaten yaşanır hafif şu mesaj sadece baltalamak ve zorbalamak için atılmış iğrenç bi yorum herkes senin gibi yaşamaz knk bi defa tutulmuş zaten denicek ve sonucu görcek sonra içinde pişmanlık olmicak ** amacın neki mesela
  13. E

melih ** niye bukadar kıskandın seninki ailesi yüzünden seni bıraaktıysa nabalım ikisi birbirini sevdikten sonra devamı hal olur
  14. E

VÜCUDUMU NASIL AZ UYKUYA ALIŞTIRABİLİRİM

tabikide bunun alıştırması yok zamanla alışıyon ben geçen sene 4 saat lik uykuyla bütün günü geçiriyodum vucut mecbur alışıyo
  15. E

Babam asosyel ne yapmam lazım

Vala bilgisayar dedin oyunlara falan ilgisi varsa birlikte oynayabillirsiniz yada sıfırdan bı oyuna başlat istersen rdr2 falan
  16. E

Babam asosyel ne yapmam lazım

Vala baban aynı ben bende insanları sevmem babanı dehiştirmen zor ama belki ona arkadaş olabilirsin neden baban böyle derse küçüken yaşadıhı bı olayda olabilir ama zaten sen varsın annem var babana arkadaş olabilirsin
  17. E

Gerçekten red mi yedim

selamın aleyküm bu konuyla rahatsızlık verdiğim için pardon ama nabalım benim anlamadığım konuda bu işte 4 gündür sabah 6 lara kadar bi kızla oyun oynuyoruz ve gayet samimi şekilde oluyo ara bulsun sohbet dönsün diyede bi ablam sayılabilcek kız var yanımızda ben bu konularda pek iyi değilim...
  18. E

Hangi Bölüme Randevu Almalıyım ?

en baba 3 cm uzarsın
  19. E

NVIDIA 580 SÜRÜCÜ SORUNLARI

vala ben sıkıntısız günde 10 saat kulanıyom 2 pc den
  20. E

2 yıllık ilişki bitirilirmi

yani bence ilişki bitmiş ama son bidefa konuş niye soğuk davranıyosun vesayre
Geri