Arama sonuçları: *

1. E

Donanım Arşivde Kaç Kere Uyarı Aldınız

Yönetim haklı haksız ayırmaksızın iki tarafada uyarı atıyor haklı olsan bile yiyorsun uyarıyı. O yüzden çok da takmıyorum uyarıları atarsalar atsınlar
  2. E

Tanımadığım birine arama yaptirdim

Olabilecek en uğraştırıcı şey hat sahibini ve hattı kullanan kişiyi sorgu için çağırırlar çok büyük bir olay olur ise. Başka bir şey olmaz.
  3. E

Eve gelen anlamsız kargo

Yanlış gönderilmiştir. Bir kaç gün bekle zaten yüksek ihtimal ile ararlar seni.
  4. E

Dolandırıcılık olayı

Git işine aman ya (Opsiyonel)
  5. E

Garantiden anlayanlar bakabilir mi?

Exvega'dan daha önce sipariş oluşturup daha sonrasında iptal eden biri olarak. İptalini istediğimde özel üretim olmasından dolayı kesintili bir şekilde iade edeceklerini ve iade sürecinin 15 gün vs olduğunu belirtmişlerdi. Öylemi dedim ve kredi kartımda ödeme itirazı yaptım ve THH ye gittim...
  6. E

Şok market iade hakkında

Şokun kendi ürünü değilse. Şoka tedarik eden firmaya iade göndermek zorundasınız
  7. E

E-ticaret yapanlar için bu soru

Şuan ki pazaryerlerinde küçük bir satıcı iş yapamaz. Üretici değilsen, ürünü ya maliyetine yada çok düşük kar ile satması gerekiyor. İade prosedürleri kişisel bakım haricinde tamamen müşteri odaklı.
  8. E

Üniversite nasıl bir yer?

Dostum üni ortamı o kadar anormalki. Arkadaş grubunda içende var madde kullananda hoca olanda. Yıl başında arkadaşlar içiyordu sabahında namaz kılmaya camiye gitmiştik sen düşün ortamı.
  9. E

Turknet musteri Hizmetlsrine ulasamiyorum

Belirtilen adrese iade edebilirsin. Aksi halde belirtilen tarihler arasında iade etmezsen dilekçe gelebilir modem tutarı kadar evine. Tekrar abonelik başvurusu yaptığında nasıl yardımcı olurlar bilmiyorum açıkcası
  10. E

Detaylı anlatmamışsın. İnternetin kesik olma sebebi ne ? Hizmetin neden kapandı ? Faturayı ödememenden dolayı mı kapatıldı ? Belirtilen tarihler arasında ödeme yapmadıysan sözleşmen fesh edilmiştir. Tekrar başvuru yapman gerekir diye tahmin ediyorum. 1735132971 Detaylı anlatmamışsın. İnternetin...
  11. E

Üniversite nasıl bir yer?

Gittiğin üniversiteye göre değişir. İstanbul haricinde veya bilindik üniversite haricinde bir üniye gidersen liseden farkı yok.
  12. E

Hizmetin neden kapatıldı ? Türknet Uygulamasına giriş yapmayı dene oradan talep açabilirsin.
  13. E

Yurt dışı telefon kaç ay kullanılır

Hattınızı uygulama veya şubeye giderek e-sime revize ettirebilirsiniz.
  14. E

Motorumuz çalındı ve karokolda baştan savılıyoruz

Evet komşuna ait bir kamera ise rica ile kamera kayıtlarını isteyebilirsin. Bizim şirkette kameralara erişim yetkim bulunuyor. Bir çok sivil polis kayıtları alıyor olaylarda. Rica edildiği zaman kırmıyorum genelde.
  15. E

İtopya vs Amazon hangisinden almalıyım

VizyonBilgisayar kötü bir yer değil. İkisinden birini alabilirsin.
  16. E

Trendyol Sipariş İptali

Ticari olarak algıladık mı :D Satıcı fiyat hatası yapmış.
  17. E

Podcast önerisi (gizemli olaylar?

Podcast tarzı Gerçeği bul kanalıda sarıyor birşeyle uğraşırken haberin olsun.
  18. E

Pangvoss
  19. E

Faruk yılmaz Bentropi Baso Ancak resim de ekleyip gösterebiliyor 1734380426
Top Bottom