Neler Yeni

Garantiden anlayanlar bakabilir mi?

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Heisenberg
Exvega dan koltuk aldım ve 1 ay içinde dikişleri açıldı. Mail üzerinden ulaştım fakat döşemeyi söküp onlara kargolamam gerektiğini söylediler. 30 gün içinde sonuçlanırmış garantisi. Daha taksidi bitmedi. Çok mağdurum ne yapmam gerek?
Oturma döşemesi gönderin yeni dedim, garanti kapsamında olduğu için gönderemiyorlarmış da 1 ay oldu yani, 55 kilo insanım ben de.

CharlesPolat

80+ Bronze
Exvega dan koltuk aldım ve 1 ay içinde dikişleri açıldı. Mail üzerinden ulaştım fakat döşemeyi söküp onlara kargolamam gerektiğini söylediler. 30 gün içinde sonuçlanırmış garantisi. Daha taksidi bitmedi. Çok mağdurum ne yapmam gerek?
Oturma döşemesi gönderin yeni dedim, garanti kapsamında olduğu için gönderemiyorlarmış da 1 ay oldu yani, 55 kilo insanım ben de.
Ürünün değiştirilmesini talep et olmuyor şikayette bulunacağını söyle

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Exvega'dan daha önce sipariş oluşturup daha sonrasında iptal eden biri olarak. İptalini istediğimde özel üretim olmasından dolayı kesintili bir şekilde iade edeceklerini ve iade sürecinin 15 gün vs olduğunu belirtmişlerdi. Öylemi dedim ve kredi kartımda ödeme itirazı yaptım ve THH ye gittim. Gittiğim günün akşamında beni aradılar ve para iademi yaptılar THH talebimi geri çekmemi istemişlerdi. 1 aylık bir üründe eğer kullanıcı hatası yok ise ayıplı mal olarak geçer ürünün iadesi bile mümkün.

Top Bottom