Arama sonuçları: *

1. E

Peygamberimizin sünnetlerini paylaşalım

Rica ederim münasip olan budur, tatmin olmadıysan DM'den bir ara uzun uzun konuşuruz, telefonda olduğumdan dolayı çok bir şey yazamadım
  2. E

Ülke hakkında konuşalım acıkta

2023 de göreceğiz bakalım kiminle devam edeceğiz. Zafer partisi Muharrem ince vs. %10 civarı oy böldü ise AKP ile bölmedi ise Cehape ile devam ediyoruz, zira HDP o kadar oy alıyor değil mi Sir @Besim Tibuk
  3. E

Peygamberimizin sünnetlerini paylaşalım

Allah bir şey yaratırken sebepler altında bu işi yaratır, bu konu Hakim ism-i şerifinin bir tecellisidir özelliğidir falan filan neyse. (Allahü teâlâ, kendi kudretini sebepler altında gizledi. Kudret sahibi yalnız kendisi olduğunu bildirdiği gibi, sebeplere yapışmayı emir buyurdu. Tam...
  4. E

1500TL'ye Şef Bıçağı Alırmıydınız?

Osmanlı kılıçları satılıyor onlardan 2 3 tane alır öyle keserdim
  5. E

Hikayeyi Devam Ettir ( Part 2 )

Karşı takımda ki sevgilisi maç öncesi mükemmel hareketler yapıyordu biraz gözüm korkmuştu, ben topu sektirmeye çalıştığımda 6 tekrar zar zor çıkartıyordum, ne yapmalıydım?
  6. E

Hikayeyi Devam Ettir ( Part 2 )

Dalgacı bir tavırlar hayır, sadece protein tozu değil çikolatalı protein tozu ile soslandırılmış et yiyoruz dediler. Ben de onlara hafifçe sağ olun dedim adamların yüzleri ekşidi
  7. E

birinin öne çıkan hikayesini beğendiğim zaman beğeni gözükürmü ?

@Hudzell Arkadaş bir kıza bakarken öne çıkan hikayesini beğenmiş ve bundan bir şey olacakmış gibi korkuyor, bu arkadaşın beğenisi karşı tarafa gözükür mü sen bilirsin
  8. E

Fitnessta 3.ayim bitecek supplement almali miyim ?

Supplement beslenmenin yerini tutmaz kardeşim, beslenebiliyorsan almana gerek yok.
  9. E

8 değerlik siyasi görüş testi

@Besim Tibuk Sir, hatırlıyor musunuz :d
  10. E

Bu forumdan kimleri gerçek hayatta görmek isterdiniz?

Senin 46 CM'lik hayvancıl kollarını patlatırız abi
  11. E

platonik askı; gerçek aska çevirme

Forum da öyle biri olduğunu düşünmüyorum ama şimdi yemedi silinmeli evet :d Editlendi
  12. E

Evet kanka 160 kızlarımız herkes onlara aşık olduğu için böyle kısıtlamalar koyuyorlar Kibirli olan bu kızlarımıza cevap vermezseniz rahatça tavlayabilirsiniz çünkü siz cevap vermedikçe sizle konuşacak sonra sizle sevgili olup (sevgili en sevdiğin kişi demek çoğumuzun sevgilisi ailesinden...
  13. E

Kanka internet de herkes 2 metre olduğu için seni kısa görüyor olabilirler :d
  14. E

@Besim Tibuk Sir, 50 kilo 150 kadınların ya da 70 kilo 160 kadınların erkekleri linçlemesinden korkan bir kişi daha Böyle tipsiz kadın olup herkesi linçleyenler ile powerlifterlar deadlift yapsın
  15. E

@Besim Tibuk @Bulkyapanobez @ADANALIKingKong @EasyWinSniper
  16. E

Sevdiği birine sevdiğini söylemeye utanan biri aşık değildir aksi iddia edilir mi sizce Sir @Besim Tibuk
  17. E

Sir kral ve sen sebepsizce kafa esmesi yapılan statik beklemelere saçma saçma süpersetlere gereksiz yavaş negatif sonucu overtraning olmayı onaylıyorsanız obez kardeşimle hazırız
  18. E

Pendik'te geçinebilir miyim?

Öğrenci yurtları hakkında bir şey bilmiyorum, zaten genellikle iş yüzünden Beykoz da olduğumdan Pendik annemle kardeşimi göreyim yeri oldu.
  19. E

Pendik'te geçinebilir miyim?

Açıkçası Pendik, Beykoz arası gidip geliyorum, market fiyatları zaten her yer ile aynı, yemek fiyatları Beykoz'a göre baya ucuz ve neredeyse her yer dönerci, kiralar da bazı yerler de gerektiğinden fazla bazı yerlerde normal diye biliyorum annem geçen şu yanda ki evi 4000'e kiraya vermişler...
  20. E

Oyuncu Arkadaş Arıyorum

DC veresin
Top Bottom