Neler Yeni

platonik askı; gerçek aska çevirme

Besim Tibuk

80+ Gold
hocam bilmiyorum. arkadaşta değiliz yani. reddedeceğinden eminim. aynı ayda doğduk aynı yılda ama o benden 1 sınıf önde. çok fazla sebep var.
Asıl sebep bu değil bence.
Başka ne var?

w.mert

80+
Asıl sebep bu değil bence.
Başka ne var?
hocam ben onla arkadaş olmak istiyorum. bende telefon numarası var. ama yazaya totom yemiyor. arkadaş olursam devamını getire bileceğimi düşünüyorum. numarası var ama yazacak bahanem yok.

The Batman

80+ Silver
taktik yok gidip konuşacaksın keske benimde böyle begendigim ama cesaret edemedigim biri olsa ama etrafımdakiler hep bana çok düz geliyor

w.mert

80+
taktik yok gidip konuşacaksın keske benimde böyle begendigim ama cesaret edemedigim biri olsa ama etrafımdakiler hep bana çok düz geliyor
kanka konuşcaksın diyorsunda. yılda belkide 2 veya 3 kere görüyorum. örnek ver mesela ne konuşcam?

The Batman

80+ Silver
kanka konuşcaksın diyorsunda. yılda belkide 2 veya 3 kere görüyorum. örnek ver mesela ne konuşcam?
direk gidin odun gibi atlama arkadaş çevrenden falan şöyle 2-3 kere denk gelip vakit geçirmeye çalış zaten yavaştan anlamaya başlayacaktır bide yaşlar kaç

w.mert

80+

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
hocam ben onla arkadaş olmak istiyorum. bende telefon numarası var. ama yazaya totom yemiyor. arkadaş olursam devamını getire bileceğimi düşünüyorum. numarası var ama yazacak bahanem yok.
@Besim Tibuk
Sir, 50 kilo 150 kadınların ya da 70 kilo 160 kadınların erkekleri linçlemesinden korkan bir kişi daha
Böyle tipsiz kadın olup herkesi linçleyenler ile powerlifterlar deadlift yapsın

w.mert

80+

The Batman

80+ Silver
arkadaş çevrem yok haci.
eh hayatın cilvesi işte yapcak bişi yok erkeklerin üstünde biraz yük bundan sonrası biraz sana kalmış en kötü ders falan sorarsın
@Besim Tibuk
Sir, 50 kilo 150 kadınların ya da 70 kilo 160 kadınların erkekleri linçlemesinden korkan bir kişi daha
Böyle tipsiz kadın olup herkesi linçleyenler ile powerlifterlar deadlift yapsın
1.83 civarı boyum var kısa bulanlar oluyordu bana kısa diyene güle geçerim

w.mert

80+
eh hayatın cilvesi işte yapcak bişi yok erkeklerin üstünde biraz yük bundan sonrası biraz sana kalmış en kötü ders falan sorarsın

mantıklı lan. kız 3 tane dil biliyo. ödev olarak sorsam belki bir etkileşim olabilir.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey

Kanka internet de herkes 2 metre olduğu için seni kısa görüyor olabilirler :d

The Batman

80+ Silver
mantıklı lan. kız 3 tane dil biliyo. ödev olarak sorsam belki bir etkileşim olabilir.
1658592193409.png

Top Bottom