Arama sonuçları: *

1. Entilus

İtopya garanti süreci hakkında

Merhabalar. Bundan 1.5 yıl önce 3600 TL ye gigabyte g24 f2 monitör satın almıştım. Monitörün kronik sorunlarından dolayı paneli arızalanmış ve teknik servise gönderdim. Şuanda itopyaya ulaştığımda iade onaylandığını söylüyorlar ve para iadesi yapacaklarını söylüyorlar. Monitörün fiyatı şuan...
  2. Entilus

Evime evladımı otutturcam kiracı nasıl çıkar?

Biraz daha uzatılarsa olacağı o kankam 😅 1682893229 Şimdi olay şu birader lerim, genelleme veyahut klişe söz olarak söylemiyorum ülkemizde adalet sistemi diye bir şey yok. Benim evlenecek evladım var, ev benim, sözleşmen yok, zaten 3 k kira veriyorsun piyasaya göre kaç yıldır az alıyoruz zaten...
  3. Entilus

Yok hocam en kötü başka kira ev bulucaz. Ailemin öyle bir karakteri yok. Adam bizi tehtid eder gibi 3 ay mahkeme fln dedikleri için biz sinirlendik yoksa biz normalde bayramda söylicektik adam bayramı güzel geçirsin diye bayramdan sonra söyledik de işte değer bilen yok.
  4. Entilus

2 ay yeterli değilmi sizce temmuza kadar dedim nasıl bulim 2 ayda fln dedi
  5. Entilus

Aynen öyle
  6. Entilus

Biz istemedik
  7. Entilus

Zaten öyle bende sizin gibi düşünüyorum. Asıl muhabbet bence mahkeme değil emniyetlik olması lazım. Hem acelemiz var hemde kiracının hiçbir hakkı yok. Kaç yıldır aynı ücreti alıyor, bir sözleşme vs yok birde atarlanıyor.
  8. Entilus

Hayırlı günleriniz olsun. Öncelikle işe avukat veya bilgili olan bakarsa sevinirim. Kiracının sözleşmesi yok. Ve ev 2 aya bana lazım. Kiracıya söyledik ama kiracı çıkmam diyor. Ev 2 aya bize lazım ve ev sahibinin evladı o eve oturması lazım. Çıkartma şansımız var mı? Nasıl yol izlenmeli?
  9. Entilus

ASUS Cashback kampanyası nasıl kullanılır?

Mailleri nedir? İng daha iyi olur
  10. Entilus

ASUS Cashback kampanyası nasıl kullanılır?

Kutunun üstünde kod var onu yazmak lazım
  11. Entilus

Soğuk baklava / klasik baklava

Her yer soğuk baklava yapamıyor. Her yer klasik baklava yapamıyor. Semtte yediklerinizi baklava zannetmeyin. Her hafta karaköy Güllüoğlundan alıyorum 400tl fln olması lazım kilosu en son 2 kilo 950 tarzı bir fiyatı olması lazım. Ordan yiyin sonra karar verin. Semtten şerbetli tatlı yiyince...
  12. Entilus

Yüz ve bacak için traş makinesi

İpone
  13. Entilus

Saçımın arkası çok dik duruyor nasil düzelir

Saçınız uzun olmalı öncelikle. H&s çözmüyor sa kalıp sabun deneyebilirsin
  14. Entilus

discord moderatör nasıl olunur ne yapması gerekir

Öncelikle büyük boy cips almak gerekiyor, elbette yanına kola ve çerezler alabilirsiniz. Ardından temiz diksiyon ile insanlara yardımcı olmanız gerekiyor. Karşılık ise oranın başına bağlı. Belki çerez paranızı ödeyebilir.
  15. Entilus

Bu ethernet kablosu ve wifi güçlendirici alınır mı?

Bende xiaomi WiFi genişletici almayı düşünüyorum. Kullanan bilen öneri yaparsa iyi olur
  16. Entilus

Erkek adamın priwi olur mu

Bu muhabbeti normal karşılıyorum. Hakaret amaçlı değil ama ergenlikteki heveslerden anladığım kadarıyla. 18 yaş üstü veya hayatta bir ağırlığı olduğunu inanan birisi böyle bir şey zaten düşünmez. Yorumsuz
  17. Entilus

aradığım şarkıyı bulamıyorum

Cjye benziyor
  18. Entilus

Yalnızlığımla barışamıyorum

Şöyle söylim umarım kulak verirsin dediğime, Mâlesef dünyada herkesin maruz kaldığı bir pandemi dönemi geçirdik. Herkesin en çok sosyalleşecek zamanına denk geldi. 2 yıl süren pandemi olan arkadaş gruplarınıda yıktı. Çok fazla uzatıp edebiyat yapmıcam. Burada forumda fazlasıyla yaşıt insanlar...
  19. Entilus

Merhaba ismimi nasıl değiştirebilirim

Yeni hesap aç.
Top Bottom