Neler Yeni

Evime evladımı otutturcam kiracı nasıl çıkar?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Hayırlı günleriniz olsun. Öncelikle işe avukat veya bilgili olan bakarsa sevinirim. Kiracının sözleşmesi yok. Ve ev 2 aya bana lazım. Kiracıya söyledik ama kiracı çıkmam diyor. Ev 2 aya bize lazım ve ev sahibinin evladı o eve oturması lazım. Çıkartma şansımız var mı? Nasıl yol izlenmeli?

exceltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Tuğrul Özdevrim
sözleşmesi yoksa bir hakkı olacağını sanmıyorum çıkın dediniz çıkmadıysa polisi aramanız yeterli olabilir ama tabi kimse mağdur olmasın aranızda anlaşmanız doğru olacaktır

TİTAN.

80+ Platinum
Hayırlı günleriniz olsun. Öncelikle işe avukat veya bilgili olan bakarsa sevinirim. Kiracının sözleşmesi yok. Ve ev 2 aya bana lazım. Kiracıya söyledik ama kiracı çıkmam diyor. Ev 2 aya bize lazım ve ev sahibinin evladı o eve oturması lazım. Çıkartma şansımız var mı? Nasıl yol izlenmeli?
Sözleşmesi yoksa adalete başvurabilirsiniz çıkmak zorund

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sözleşmesi yoksa adalete başvurabilirsiniz çıkmak zorund
sözleşmesi yoksa bir hakkı olacağını sanmıyorum çıkın dediniz çıkmadıysa polisi aramanız yeterli olabilir ama tabi kimse mağdur olmasın aranızda anlaşmanız doğru olacaktır
Zaten öyle bende sizin gibi düşünüyorum. Asıl muhabbet bence mahkeme değil emniyetlik olması lazım. Hem acelemiz var hemde kiracının hiçbir hakkı yok. Kaç yıldır aynı ücreti alıyor, bir sözleşme vs yok birde atarlanıyor.

Berkarda

80+ Silver
O zaman elektrik üstlerine değilse kapattırın hepsini çıkacaktır gitsin şikayet etsin sözleşme yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Su doğal gaz vb

Ve kira ne kadar ki siz mi istemediniz yoksa onlar mı

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
O zaman elektrik üstlerine değilse kapattırın hepsini çıkacaktır gitsin şikayet etsin sözleşme yok

Su doğal gaz vb

Ve kira ne kadar ki siz mi istemediniz yoksa onlar mı
Biz istemedik

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Bunlara gerek yok. Bi daha söyleyin. Çocuğum oturacak kaç yıldır kiracımızsınız lütfen bizi anlayın falan deyin. Çıkmaları için süre tanıyın çıkarlar zaten. Çıkmazlarsa da mahkeme kararıyla çıkmak zorunda kalırlar.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bunlara gerek yok. Bi daha söyleyin. Çocuğum oturacak kaç yıldır kiracımızsınız lütfen bizi anlayın falan deyin. Çıkmaları için süre tanıyın çıkarlar zaten. Çıkmazlarsa da mahkeme kararıyla çıkmak zorunda kalırlar.
Aynen öyle

arturo

80+ Silver
kiracıyı nazik bir dille uyarın biraz süre tanıyın hemen ev bulması kolay değil çıkmassa polise başvurursunuz

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
kiracıyı nazik bir dille uyarın biraz süre tanıyın hemen ev bulması kolay değil çıkmassa polise başvurursunuz
2 ay yeterli değilmi sizce temmuza kadar dedim nasıl bulim 2 ayda fln dedi

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
orasını bilemem ama karşıdakinin insan olduğunu unutmayın sadece bunu diyorum. Antep'te yaşıyorum depremden dolayı çok insanı dışarı bile attılar
Yok hocam en kötü başka kira ev bulucaz. Ailemin öyle bir karakteri yok. Adam bizi tehtid eder gibi 3 ay mahkeme fln dedikleri için biz sinirlendik yoksa biz normalde bayramda söylicektik adam bayramı güzel geçirsin diye bayramdan sonra söyledik de işte değer bilen yok.

Top Bottom