Arama sonuçları: *

1. Erdem Arslan

kol kıllarını almak erkeklik dışı mı?

Herkesin kendi vücudu. Nasıl rahat ediyorsan öyle yap. Diğerlerinin ne düşündüğünü kafana takma. Erkeklik kılla mı oluyor?
  2. Erdem Arslan

eğer ki öldüğümüzde cennete girersek ve...

Cennete gidemeyeceğimiz için sıkıntı yok
  3. Erdem Arslan

🤩 Donanım Arşivi Sistem Savaşları 🤩

Ne hayatlar var be ...
  4. Erdem Arslan

Güzellik Algınız Nedir?

Benim algım yok eli yüzü düzgün olsun yeter bana. Zaten ne nadirse neye ulaşılması zorsa o güzel değil mi? Bu arada ben güzele güzel demem güzel benim olmadıça veya güzelliğim neye yarar bendeki bu aşk olmasa
  5. Erdem Arslan

Mobil tarife tavsiyesi

Hocam bu bimcell çekiyor mu? Gerçi Vodafone da çekmiyor da
  6. Erdem Arslan

Mobil tarife tavsiyesi

80tl çok hocam ben zaten aylık Max 2 GB internet kullanıyorum takıldığım yerlerde internet oluyor zaten genelde de evdeyim. Ucuz yollu bişeyler lazım bana 😁. Yatırımı fiber internete yapıcam
  7. Erdem Arslan

Mobil tarife tavsiyesi

Dostlar iyi günler herkese. Şuan Vodafone kullanıyorum adını bilmediğim bir tarife 3gb internet 500 dk 1000 SMS'e 57 lira ödüyorum. Son zamanlarda bayağı bir zam yaptılar pahalı oldu. Bana önerebileceğiniz hat ve tarife var mıdır? Ayrıca kardeşime de bir hat almayı düşünüyorum ona da tarife...
  8. Erdem Arslan

Dolandırıcı ifşalamak serbest midir? Yasal mıdır?

Dostlar geçen sahibinden 2. El ekran kartlarına bakarken çok uygun bir teklif görüdm. Marka model söylemeyeyim şimdi. Almaya da niyetim yoktu ama adamın niyetini öğrenmek için bir yazdım. Adamla konuştuk vs. Gelinen noktada adamın dolandırıcı olduğundan %100 eminim. Başkalarının canını yakmaya...
  9. Erdem Arslan

Abimden İntikam Almak İstiyorum.

Sık kafasına
  10. Erdem Arslan

Ucuz deodorant önerisi

Deodorant parfüm vs zaten vücuda sıkılır lekenin sebebi kıyafete sıkılması değil terlediğinde tuz içeriğin kıyafette yayılması diye biliyorum ben. 1660318754 Bu tarz ürünlerin terlemeye karşı etkili olmasının sebebi yoğun alüminyum tuzlu içeriği. Bu tarz ürünlerin en iyisi İngiltere menşeili...
  11. Erdem Arslan

Ucuz deodorant önerisi

Kullanıcı yorumlarında kıyafetlerde iz bıraktığı falan söylenmiş uzun süre Nivea black and white kullanmıştım o çok iyiydi iz bırakmama konusunda ne düşünüyorsunuz?
  12. Erdem Arslan

Ucuz deodorant önerisi

Hacı misi denedin mi?
  13. Erdem Arslan

Ucuz deodorant önerisi

Beyler bi deodorant olmuş 40-50 TL. Şu yaz sıcaklarında ölüm gibi korkuyoruz. Yok mu bi indirim 2li 3lü set şeklinde bişeyler de olur. Bir de bu bakım ürünlerindeki fahiş fiyatlandırmaların sebebini bilen var mı? Bir iki ay önce indirimde 20tl ye aldığım şampuan olmuş 50 tl.
  14. Erdem Arslan

🙂Buda Benim Dünyam 🙂

Kasa çok şık gözüküyor. Klavye de bir ARRCİİBİİ istiyo be abicim :D
  15. Erdem Arslan

İkinci El Sistem Satan Dolandırıcı Olabilir Mi?

Fiyat normal knk.
  16. Erdem Arslan

Burada Apple haterlarından var mı?

Apple hater ı yok Nvidia hater ı verelim.
Geri