Erdem Arslan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,606
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Deodorant parfüm vs zaten vücuda sıkılır lekenin sebebi kıyafete sıkılması değil terlediğinde tuz içeriğin kıyafette yayılması diye biliyorum ben.Ben kıyafetlere sıkmıyorum vücuduma sıkıyorum direkt o yüzden bilgim yok ama kıyafetlerde iz bırakabilir yine de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu tarz ürünlerin terlemeye karşı etkili olmasının sebebi yoğun alüminyum tuzlu içeriği. Bu tarz ürünlerin en iyisi İngiltere menşeili gsk firmasının ürünü olan driclordur ve klinikte axiller hiperhidroz için blokörlerle birlikte sıklıkla reçede edilir. Ciddi bir probleminiz yoksa günlük düzenli kullanıma uygun ürünler değillerdir. Deodorantlar zararlı bunlar daha zararlı. Malesef terleme vücudun ısıya karşı en büyük silahı ve sosyal hayatta baskılamak zorunda kalıyoruz.7 gün olayı yalan olmasına rağmen benim de önerim bu olur, krem şeklinde parmağınıza az bir şey alıp yayıyorsunuz, en az 1 gün kokmadan götürüyor, miktar olarak da uzun süre gidiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aerosol deodortlara göre etkisi ve kullanım ömrü nasıldır? Örneği 50ml stick 150ml aerosole denk midir ve benzer performans gösterir mi? Daha öcne hiç stick kullanmadım da.
Bunu kullanıyorum ben gayet güzel
Son düzenleme: