Arama sonuçları: *

1. Evren avcı

Sınavda duvar tarafı en arka kopya çekme taktiği

Kalemliğe koyma aga riskli 12.sınıfta matematikçi yakaladıydı neyseki matematik olanı değilde diğer derslerle ilgili olanı bulmuş. Duvara yaz ben 4lük şiir gibi yazıyordum.
  2. Evren avcı

Bu forum niye aktif değil

tüm teknoloji forumları öyle ki. covid zamanı her yer aktifti ama bugünlerde giren yok.
  3. Evren avcı

Bu arabayı iyi fiyata satmış mıyım

fiyat nedir? hiç sevmem bu aracı. çıraklıkta bıktırdı beni.
  4. Evren avcı

Kadın ve Erkekler Neden Eşit değil???

bu tarz feminazilere yapılacak en iyi şey. onların p@tlak olanlarını burup bolca vur kaç yapmaktır. evliliği anlaşmalı yapın. birde iyi aile seçimi var. donanımlı bir ailede de boşansan bile sorun çekmezsin.
  5. Evren avcı

Çocukluğunuzun bittiğini ne zaman nasıl anladınız?

işe başlayınca
  6. Evren avcı

Türkiye neden bu kadar pahalı?

Ben ekonomistim!
  7. Evren avcı

Kizlarla iliski deneyimi olmus beyler, bana tavsiye verebilir misiniz acaba?

Vallahi ben muğlada bile tedirgin oluyorum iç anadolu taraflarında selam bile vermem çoğuna riskli
  8. Evren avcı

Kizlarla iliski deneyimi olmus beyler, bana tavsiye verebilir misiniz acaba?

Geç kalmadın. Üniye gitmek işe yarayabilir hem yaşıt kızlar bulabilirsin. Maalesef ben düzgün kız denk gelmediğinden uğraşmıyorum türkiyede.
  9. Evren avcı

Djdjdjejjr

Anlaşmalı boşanmaya zorlayamazmısın? Benim akrabamı eşi aldatmıştı sonra çok güzelde anlaşarak boşandılar çocuklar tatil zamanı babalarının yanında okul olduğu için annelerinin yanında kalıyorlar. Babaları ev ve arabayı eşine verdi köye döndü. Çocukların da tüm masraflarını karşılıyor. Yaşadığın...
  10. Evren avcı

Z kusagi boy ortalamasi kac

Muğlada çok uzun ha insanların boylarını rastgele söylediğini düşünüyorum. Benim çevre 180 üstü nadir idi. 180 üstü ne kadar kişi varsa 170 altıda o kadar. Ortalama 17× civarı
  11. Evren avcı

Hangi meslek daha iyi

valla oto tamirciyim ama kaporta daha çok ilgimi çekiyor. ha bana sorarsan kaynak vb. yapmam arabaya.Tampon far sökme vb. keyifli geliyor.
  12. Evren avcı

Almanya diploma denkliği gelen gmail güvenilirmidir? anerkennung-in-deutschland

Hocam burada özelden atarsanız sevinirim. Facede bir grup vardı oraya soracaktım ama ban mı yedim grup mu kapandı bilmiyorum bende çıkmıyor.
  13. Evren avcı

Okuduğunuz en iyi kitap?

En iyisi
  14. Evren avcı

Almanya diploma denkliği gelen gmail güvenilirmidir? anerkennung-in-deutschland

Arkadaşlar bu siteden denklik için başvuru yaptım. Bu şekilde mail geldi buradan denklik alan var ise size de bu mailden mi ulaştılar?
  15. Evren avcı

Fıstık Ezmesi Kaşıklamak

beyler her gün 100 gram tekte yemek sorun çıkartmaz demi kilo almam gerek?
  16. Evren avcı

Pasaport için fotoğrafın Max 6 aylık olmak zorundamı

kanka sıkıntı çıkmaz da benimki de eski fotoğraf idi kimlikle aynı olunca postaladı. bende daha eski bir fotoğraf bulup geldim. ondan sonra hallettiler.
  17. Evren avcı

Savaş çıkarsa cepheye gidermisiniz?

gitmek isteyen gider. savaş destekçisi olup ortalığı karıştıranlar gitsin önce.
  18. Evren avcı

En sevdiğiniz araba?

19. Evren avcı

350 BİN TL YE JİP BULDUM

Allah korusun sorentadan. Konforu okeyde motor kronik bozuk. Asla alınmaması gereken bir araç.
  20. Evren avcı

Takdir-teşekkür ne aldınız?

kalfalık belgesi alıyorum.
Top Bottom