Neler Yeni

Kizlarla iliski deneyimi olmus beyler, bana tavsiye verebilir misiniz acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak
Merhaba arkadaslar, ben 17 yasinda bir erkegim ve liseden bu sene mezun oldum ama lisede hic kiz arkadasim ya da seks odakli bir iliskim olmadi ve bu konulara bu vakitlerde daha fazla onem vermeye basladim, benim kadinlar hakkinda deneyimi olan, abi dedigim insanlardan tavsiye almistim etrafimda ve Yaz tatilinde Rusyaya gittigimde kizlarla daha rahat konusayim diye orada daygame yaptim(daygame sokak, park gibi yerlerde duzgun bir sekilde numara istemek) ve iclerinden birisi ile ilk opusmemi falan yasadim.

Su an Turkiyedeyim gene yapmayi dusunuyorum ama bu konuda deneyimi olan insanlar nerden bu kadar kizi buluyor ve nasil merhabadan isi iliskiye getiriyor merak ediyorum, herhangi bir tavsiyeye acigim, lutfen ciddi cevaplar verin

kizlarla deneyim kazanmam icin ne yapmami onerirsiniz? Gec mi kaldim?

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
Geç kalmadın. Üniye gitmek işe yarayabilir hem yaşıt kızlar bulabilirsin. Maalesef ben düzgün kız denk gelmediğinden uğraşmıyorum türkiyede.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Selim
Merhaba arkadaslar, ben 17 yasinda bir erkegim ve liseden bu sene mezun oldum ama lisede hic kiz arkadasim ya da seks odakli bir iliskim olmadi ve bu konulara bu vakitlerde daha fazla onem vermeye basladim, benim kadinlar hakkinda deneyimi olan, abi dedigim insanlardan tavsiye almistim etrafimda ve Yaz tatilinde Rusyaya gittigimde kizlarla daha rahat konusayim diye orada daygame yaptim(daygame sokak, park gibi yerlerde duzgun bir sekilde numara istemek) ve iclerinden birisi ile ilk opusmemi falan yasadim.

Su an Turkiyedeyim gene yapmayi dusunuyorum ama bu konuda deneyimi olan insanlar nerden bu kadar kizi buluyor ve nasil merhabadan isi iliskiye getiriyor merak ediyorum, herhangi bir tavsiyeye acigim, lutfen ciddi cevaplar verin

kizlarla deneyim kazanmam icin ne yapmami onerirsiniz? Gec mi kaldim?
Cinsellik odaklı istiyorsan sahil kesimi şehirlere gideceksin sakın iç kesimlerde yapayım deme dayak yer üstüne tecavüzcü iftirası yersin 👍 Eskişehir'de ise biraz daha kolay ama orada herkes herkesi tanıyor zaten bir ortam kurmuşlar aralarına girerek yapabilirsin Tekirdağ da biraz daha zor yani iç çamaşırı giymeyen üniye gidenler gördüm onlarda paraya bakıyor şuan en kolay Antalya Alanya İzmir Kapadokya benim bildiklerim burası oralarda para harcamaya gerek yok tipin biraz iyiyse kordonda filan şarap al zaten boş boş oturan gençler oluyor aralarına katıl veya boşta kız grupları oluyor numaralarını iste verirler fazla uğraşmazsın illa iç kesimlerde yapacam diyorsan para harcaman lazım ya da bir kaç hafta ortam kurup gosteripte vermeyen kızların güvenini kazanıp işini görürsün ama ben yapacak olsam iç Anadoluya hiç bulaşmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cinsellik odaklı istiyorsan sahil kesimi şehirlere gideceksin sakın iç kesimlerde yapayım deme dayak yer üstüne tecavüzcü iftirası yersin 👍 Eskişehir'de ise biraz daha kolay ama orada herkes herkesi tanıyor zaten bir ortam kurmuşlar aralarına girerek yapabilirsin Tekirdağ da biraz daha zor yani iç çamaşırı giymeyen üniye gidenler gördüm onlarda paraya bakıyor şuan en kolay Antalya Alanya İzmir Kapadokya benim bildiklerim burası oralarda para harcamaya gerek yok tipin biraz iyiyse kordonda filan şarap al zaten boş boş oturan gençler oluyor aralarına katıl veya boşta kız grupları oluyor numaralarını iste verirler fazla uğraşmazsın illa iç kesimlerde yapacam diyorsan para harcaman lazım ya da bir kaç hafta ortam kurup gosteripte vermeyen kızların güvenini kazanıp işini görürsün ama ben yapacak olsam iç Anadoluya hiç bulaşmam
Hocam ben Istanbulda yasiyorum,
Verdigin cevap universite ile alakali mi?

Sosyal ortam diyorsan orasan nasil kiz dusurulur? Yani flortun ayari nasil olmali, nasil bir sekilde flortlesmeliyim

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
Vallahi ben muğlada bile tedirgin oluyorum iç anadolu taraflarında selam bile vermem çoğuna riskli

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Tufan Hazar Erdoğan
Ortamlara girmen lazım disko clublardan bahsetmiyorum çevre edinmen gerek bunu da en basit üniye gidince veya çalışma hayatında illa ki karşılaşıyorsun. Dikkat etmen gereken şey ise hemen her kıza o gözle bakmaman, kişi kişiyi çağırır hep böyle düşün. Konuş , insanlardan çekinme kız erkek farketmez dostum ne kadar çok dikkat çekersen o kadar çok çabuk çevre kazanırsın. sonra bi bakmışsın hangi kıza zaman ayırayım diye düşünürsün

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
senin amaçın ne ne tür bir şey arıyorsun onu söyle bakalım. eğer aşağılarını düşünüyorsan kolay

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Mert
Annene söyle çevreden hanım güzel kız bulur sana

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Selim
Hocam ben Istanbulda yasiyorum,
Verdigin cevap universite ile alakali mi?

Sosyal ortam diyorsan orasan nasil kiz dusurulur? Yani flortun ayari nasil olmali, nasil bir sekilde flortlesmeliyim
Yani flört işi coğrafyaya göre değişiyor dostum şimdi bir çok yöntemi var ama hepsinin yeri ayrı İstanbulda sıkıntılı ama temel felsefe basit aslında cesaretli olacaksın çekingen olmayacaksın yani niyet ettiysen yanına gidip niyetini açıkca belli edekcesin gevelemeden ama kayışın koptuğu yer burası işte bu ceserati sahil kesiminde yapsan çokta sorun olmaz ama Anadolu'da yapınca işler değişiyor tabii bu dediğim konu para harcamadan cafe ya da sokakta yapacağın şeyler yaşından dolayı diyorum yoksa klüp ve barlarda iş daha kolay iç Anadolu'da ya da doğuya git fark etmez o ortamlarda muhabbet ve cesaret ile çok rahat kız tavlarsın 👍

Berkarda

80+ Silver
Antalya'ya gel kızlar ile konuşunca yatak geliyor direk

Top Bottom