Arama sonuçları: *

1. FatihinFedaisiKuruMurad

Israil ile ticaretin durdurulması

vallahi o şahıs bir daha davosa da katılmayacaktı.kendi gitmedi adamını yolladı.yani söylediği yalan desen yalan değil doğru desen doğru değil.kendi hakkaten gitmedi ama işte.burda da aynı şeyler geçerli olur.kendi yapmaz ticaretini koyar ambargosunu ama yan sanayisi devam.birkaç ay sonra da...
  2. FatihinFedaisiKuruMurad

Neşet Turan hayatını kaybetti

böyle biri varmıydı ki bu dünyada
  3. FatihinFedaisiKuruMurad

Hayatımı nasıl düzene sokarım

ghostingi çok olan bir monitör al oyunlardan soğuyosun :)
  4. FatihinFedaisiKuruMurad

Al-Sat Olayı Bitti mi?

zannetmiyorum özellikle ekonomik gidişatın da etkisisiyle bilgisayar parçaları sıfır olarak düştü ve hepsi bu işten battı sanırım bi daha yapmamaya tövbeli olabilirler
  5. FatihinFedaisiKuruMurad

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır ?

nice insanlar tanıyorum okulda yemeyip içmeyip harçlıklarını biriktirip oyun satın aldılar.online oyunlara para yatırdılar.onlara yazık değil mi?oyun üreticilerini düşüncene bu zavallaıları düşün.buraya 2000 tl yatırırsa bunlar, ne yiyip ne içecekler evde?açmı kalsınlar? vicdansızlar
  6. FatihinFedaisiKuruMurad

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır ?

peki 100 tl lik oyunu bize 1000-2000 tl ye satmak hırsızlık mıdır?
  7. FatihinFedaisiKuruMurad

DA Forum vs Technopat Sosyal

yani baktınız hacıgülde tuhaf tuhaf davranışlar sergiliyor.burayla da ilişkinizi kesin.gözünün yaşına bakmayın
  8. FatihinFedaisiKuruMurad

DA Forum vs Technopat Sosyal

ya şimdi arkadaşlar mecburmusunuz oraya anlayamıyorum sizi.hem şikayetçisiniz hemde diyosunuz tecnopatın kitlesi daha fazla.demek ki katılıktan hoşlanan bir kitlesi var tecnopatın.yani bir sürü forum var ordan yardım isteyin şartmı orası.var türkiyede öyle hastalıklı kişilikler napalım.zaten...
  9. FatihinFedaisiKuruMurad

şeriat diye konuşanlar

yanlış anlamada benim senin gibi bir atatürkçü komşu var bi olay olsun mahhalede içeri kaçar polis geldimi dışarı çıkar bağırmaya başlar 'görceniz siz' der. cesur delikanlı insan! :DDD
  10. FatihinFedaisiKuruMurad

şeriat diye konuşanlar

sıkıntı sizde değil Allah bizi imanla doldurdu ondan onun yolunda ölümü sıkıntılaeı göze alıyoruz.yoksa benim komşumun biri çarşaflı kadın eve tv bile sokmaz ama cihada karşı cihadı sevmez canı tatlı geliyo çünkü.hacca gidip hacda ölünce de şehit olunuyo diyor.Allah kalbine hastalık koymuş.oysa...
  11. FatihinFedaisiKuruMurad

şeriat diye konuşanlar

bizim sizden zaten beklentimiz o.biz ülkeye şeriat getirirken sizinle savaşırken sizden gül atmanızı beklemiyoruz.kalbinde iman bulunan şeriati destekler gerekirse gerçek şehit olur
  12. FatihinFedaisiKuruMurad

şeriat diye konuşanlar

senin bu dediğin hac yerine umreye giden kişilerin yaptığına benziyor.umre daha ucuzmuş.umreye gidersen hac yapmış gibi olurmuşsun öyle diyorlar.oysa ramazanda tutulan oruçla muharrem ayında tutulan oruç bir mi? 1704381789 yukarıda da yazdığım gibi hazırlıklı olun böyle şeylere.ister ayak...
  13. FatihinFedaisiKuruMurad

şeriat diye konuşanlar

şeriati doğrularla öğretin ozaman.bazı dini kurumlar gibi çarpıtarak değil.çarpıtmadan konuşayım: türkiyedeki bazı kesimler şeriatı istemezler çünkü ağır gelen tarafları var kendilerine.mesela zina yapan evli kadın şeytan taşlanır gibi taşlanır.hırsızlık yapan milletveikili elini kolunu...
  14. FatihinFedaisiKuruMurad

şeriat diye konuşanlar

işte şeriatten çıkmanın maliyetleri bunlar. iyi yada kötü (kendi amaçalrı doğrultusunda kullanılmasına rağmen) osmanlıda da şeriat vardı. şeriatten çıkıldı malum şahıs sayesinde.bu millet neler atlattı geçen bu zamanda.kaç kere yıkılmanın eşiğinden dönüldü.siz belki hissetmediniz avutuldunuz bu...
  15. FatihinFedaisiKuruMurad

şeriat diye konuşanlar

ama bunlar gelecek kardeş istesenizde istemesenizde.şeriatta gelecek şu gelsin diye tabir ettiğin Hz. Mehdi (a.r) da gelecek.bunlar peygamberimizin vaadidir.sadece ne zaman gelecek onu bilmiyoruz.bu zaman dilimi içerisinde heyecen ve sabırla bekliyoruz.hatta Hz. İsa a.s da gelecek devrin...
  16. FatihinFedaisiKuruMurad

15 Temmuz Hakkında Sorum Var

kafa karıştırecek bişey yok.15 temmuzu böyle bakabiliriz: adamın biri 'türkiye eviniz mehdi babanız' dedi.bunu duyan hased tayyipin tekirdağda bekleyen adamları duvara 'türkiye eviniz erdoğan babanız' yazdı.bunu gören atatürkçüler erdoğanı çizerek/silerek 'türkiye eviniz atatürk babanız'...
Top Bottom