Neler Yeni

şeriat diye konuşanlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Terminatör Adnan
Ya çevremden dolayı veya yaşadığım yerden mi dolayı bilmiyorum . Şeriat Gelsin Şu gelsin vb ... diyenler artmaya başladı gibi geliyor sizce öyle mi ?
Maalesef öyle. Yıllardır izlenilen siyasal islamın sonucunda dinsizlik ve radikal islam anlayışı artmıştır. bazıları mossad tarafından görevlendirilmiş bazılarıda doğma büyüme vatan haini olan hocalar diyaneti ele geçirmiş durumda. ayrıca bu insanlar hutbelerde Allah'ın ayetleri yerine Peygamberin ölümünden 200-300 sene sonra yazılan hadisleri kaynak alıp insanlara aktarıyor ki bu ayetlerin çoğu abbasiler döneminde halkın din ile kontrol altında tutulmasını sağlamak ve fikirlerini empoze etmek için uydurulmuştur. velhasıl kelam bu diyanet düzeni değişmelidir, onun içinde ilk başta baştakiler değişmelidir.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Onu bunu bilmemde karşı olanlar neye karşı olduğunu, savunanlar neyi savunduğunu bilmiyorlar. Bir de şeriat istemiyorsanız kendinize Müslüman demeyin eğer savunuyorsanızda gerçekten Müslüman olun.
Sen bu insanlar varken Allahın emirlerinin buyruk verildiği şeriatın tam takır uygulanacağını düşünüyor musun?

Her sakal bırakan kendini allahın elçisi hoca ilan ediyor. Günümüzde bile bu ucubeler Allah'a nerdeyse şirk koşuyorlar. Şimdi soruyorum böyle insanların olduğu yerde şeriatı nasıl uygulayacaksın? Devletin dini islamdır diyen devlet görevlisi indan hakkı yiyor ve utanmadan bir de devletin dini islamdır diyor. Allahtan da utanması yok. E bu şartlarda nasıl gerçek şeriat yerine getirilecek?

Araplar müslüman değiller galiba Salman sekülerleşmenin adımlarını atıyor 😃

KAANT10X

80+ Bronze
Sen bu insanlar varken Allahın emirlerinin buyruk verildiği şeriatın tam takır uygulanacağını düşünüyor musun?

Her sakal bırakan kendini allahın elçisi hoca ilan ediyor. Günümüzde bile bu ucubeler Allah'a nerdeyse şirk koşuyorlar. Şimdi soruyorum böyle insanların olduğu yerde şeriatı nasıl uygulayacaksın? Devletin dini islamdır diyen devlet görevlisi indan hakkı yiyor ve utanmadan bir de devletin dini islamdır diyor. Allahtan da utanması yok. E bu şartlarda nasıl gerçek şeriat yerine getirilecek?

Araplar müslüman değiller galiba Salman sekülerleşmenin adımlarını atıyor 😃
Hacı biz ne yazıyoruz sen konuyu nerelere götürüyorsun. Benim mesajım net ama orada ek olarak belirttim ki istemeyenler neyi istemediğini isteyenler neyi istediğini bilmiyor yazdım. Ayrıca fikrim halen aynı şeriatı istemiyorsan Müslüman değilsindir. Tabi buna karar veren ben değil Allah dır ama en temel ilkeleri reddediyorsan değilsindir.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Boş iş günümüzde uygulanması imkansız bunun muhabbetini yapanlar genelde kahvede boş boş oturup okey oynayan dayılar oluyor.

grasdiyas

80+ Silver
müslüman olma yolunda gidiyorum gibi ama şeriat bu ülkede olmaz müslüman olmayan insanlar çok onun yerine faiz kaldırılsa çok daha iyi olur

Emsal

80+ Silver
Bence meseleyi ne kadar yanlış anladığımız “şeriat gelsin”ifadesinden anlaşılıyor

Mesela yer çekimi kanunu gelsin mi diye soran kimse görmedim niye soralım ki zaten :) var

Şeriat dediğimiz de alemin yaratıcısının koyduğu aynı yer çekimi kanunu gibi diğer kanunlar, gelsin mi diye sormamızın manası olmaz , olduğunun farkına varsak kâfi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hacı biz ne yazıyoruz sen konuyu nerelere götürüyorsun. Benim mesajım net ama orada ek olarak belirttim ki istemeyenler neyi istemediğini isteyenler neyi istediğini bilmiyor yazdım. Ayrıca fikrim halen aynı şeriatı istemiyorsan Müslüman değilsindir. Tabi buna karar veren ben değil Allah dır ama en temel ilkeleri reddediyorsan değilsindir.
Dostum şeriatın ne olup olmadığı belli. İyi yarın hadi şeriata geçelim başımızdakiler de kafalarına göre yönetsinler.

Sana basit bir şekilde şeriatı neden istemediğimi gösteren mesajı yazdım konuyu nereye çeviriyorsun diyorsun.

Şeriatı istemiyorum çünkü allah yok filan mı demeliydim konuyu çevirmemem için?

KAANT10X

80+ Bronze
Dostum şeriatın ne olup olmadığı belli. İyi yarın hadi şeriata geçelim başımızdakiler de kafalarına göre yönetsinler.

Sana basit bir şekilde şeriatı neden istemediğimi gösteren mesajı yazdım konuyu nereye çeviriyorsun diyorsun.

Şeriatı istemiyorum çünkü allah yok filan mı demeliydim konuyu çevirmemem için?
Kardeşim Müslüman mısın? Ya da senin demek istediğin Türkiye de şeriat getirirlerse amacından mı kopar bunu mu demek istiyorsun?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Müslüman biri Allah'a ve kurallarına inandığı için şeriata inanmış oluyor. Yani bir müslümanın demesi istemesi çok doğal yadırgayacak bişey yok. He zaten bu ülke o yönetime dönmez %1 bile ihtimali yok. Özellikle cinayetler hırsızlık ve bankaların uyguladığı faiz politikası için konuşuyorlar.
Bunların istediği şeriat Kuran'da yazan gibi değil ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Onlar şeriat istiyorsa bende darbe istiyorum.
(24 saat boyunca pp mi Kenan Evren yapîyorum)
bizim sizden zaten beklentimiz o.biz ülkeye şeriat getirirken sizinle savaşırken sizden gül atmanızı beklemiyoruz.kalbinde iman bulunan şeriati destekler gerekirse gerçek şehit olur

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kardeşim Müslüman mısın? Ya da senin demek istediğin Türkiye de şeriat getirirlerse amacından mı kopar bunu mu demek istiyorsun?
Evet amacından kopar bu çok belli çünkü onu geçtim, böyle şeyleri dert etmeye gerek ülkeye şeriat gelmez merak etmeyin.

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
bizim sizden zaten beklentimiz o.biz ülkeye şeriat getirirken sizinle savaşırken sizden gül atmanızı beklemiyoruz.kalbinde iman bulunan şeriati destekler gerekirse gerçek şehit olur
Siz meydanlara çıkın ben size leşide göstericem gerçek şehitide.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,599
Üyeler
163,853
Son üye
MytronX
Top Bottom