Neler Yeni

şeriat diye konuşanlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
sıkıntı sizde değil Allah bizi imanla doldurdu ondan onun yolunda ölümü sıkıntılaeı göze alıyoruz.yoksa benim komşumun biri çarşaflı kadın eve tv bile sokmaz ama cihada karşı cihadı sevmez canı tatlı geliyo çünkü.hacca gidip hacda ölünce de şehit olunuyo diyor.Allah kalbine hastalık koymuş.oysa ayette havanın sıcaklığını bahane edip cihad etmek istemeyen bir arap için ''cehennem daha sıcak'' deniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz meydanlara çıkın ben size leşide göstericem gerçek şehitide.
haha erkek

Emsal

80+ Silver
Şeriat gelmek diye bir tabir olmaz , bir hristiyanın kendi hukuku ile yönetilmesi de Allah ın kanunudur ve bu sebeple herkes kendi hukukuyla yönetilir

İşte herkesin kendi hukukuyla yönetilmesine şeriat denebilir ve bu gelmesin diye bir mantık olmaz , olursa mantık hatası olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Siz meydanlara çıkın ben size leşide göstericem gerçek şehitide.
yanlış anlamada benim senin gibi bir atatürkçü komşu var bi olay olsun mahhalede içeri kaçar polis geldimi dışarı çıkar bağırmaya başlar 'görceniz siz' der. cesur delikanlı insan! :DDD

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
yanlış anlamada benim senin gibi bir atatürkçü komşu var bi olay olsun mahhalede içeri kaçar polis geldimi dışarı çıkar bağırmaya başlar 'görceniz siz' der. cesur delikanlı insan! :DDD
Ben senin o komşuna benzemem

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Müslüman biri Allah'a ve kurallarına inandığı için şeriata inanmış oluyor. Yani bir müslümanın demesi istemesi çok doğal yadırgayacak bişey yok. He zaten bu ülke o yönetime dönmez %1 bile ihtimali yok. Özellikle cinayetler hırsızlık ve bankaların uyguladığı faiz politikası için konuşuyorlar.
Bunu savunanlar çok var Müslümanasan Şeriat istemen zorunlu falan diye de, İslamiyet'in emrettiği herşeyi yaptın eksiksiz bir tek o kaldı sanki, hayır birde İslamiyet öyle emrediyorsa şeriat olan bir yere gidebilirsin bunu engelleyen yok, İslamiyet illa doğduğun yerde şeriat olmalı demiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizim sizden zaten beklentimiz o.biz ülkeye şeriat getirirken sizinle savaşırken sizden gül atmanızı beklemiyoruz.kalbinde iman bulunan şeriati destekler gerekirse gerçek şehit olur
.

-nisay

80+ Bronze
Bunu savunanlar çok var Müslümanasan Şeriat istemen zorunlu falan diye de, İslamiyet'in emrettiği herşeyi yaptın eksiksiz bir tek o kaldı sanki,
islamın inanç esasları var. alkol içersen, uyuşturucu kullanırsan, zina yaparsan, kumar oynarsan vs. dinden çıkmazsın ama şeriatı reddetmek mümkün değil. her müslüman şeriatı benimsemek zorunda. şeriat allahın kanunudur. verdiğin örnek saçma. işlediğin günahlar gibi değil şeriatı reddetmek. tabii bu ülkede uygulanması çok zor. herkes lehine kullanabilir şeriatı orası ayrı.

Hanaz

80+ Gold
islamın inanç esasları var. alkol içersen, uyuşturucu kullanırsan, zina yaparsan, kumar oynarsan vs. dinden çıkmazsın ama şeriatı reddetmek mümkün değil. her müslüman şeriatı benimsemek zorunda. şeriat allahın kanunudur. verdiğin örnek saçma. işlediğin günahlar gibi değil şeriatı reddetmek. tabii bu ülkede uygulanması çok zor. herkes lehine kullanabilir şeriatı orası ayrı.
Şeriyatın kuranda olmadığını biliyorsun demi

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
1713877583892.jpeg

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası