? neyse ben daha konuşmayacağım.
son olarak “İlla kaynak istiyorsan DM gelebilirsin” buraya at da biz de öğrenelim yanlışımızı.
Arkadaş siz cidden okumuyorsunuz. Çok uzak değil, İran'da daha geçen yıl başörtü yüzünden bir kadın öldürülmüştü. Bu sadece bir örnek.
ftirayı buradan attıysan kaynağıda buradan atacaksın, “burada yazarım kaynak isteyen dm?”
senle niye özelden konuşayım kaynak varsa at herkes görsün yoksada bilmeden yazmışsın demekki. Kaynak var mı? Kız idam edilecekmiş hangi ayette geçer veya hadiste?
Arkadaş OKUMUYOR MUSUNUZ? Ben Sözde Şeriat'dan bahsediyorum. Bakın, ap'ala anlatır gibi anlatacağım.
- İlk baştan beri Sözde Şeriat'dan bahsediyorum, Gerçek Şeriat'dan değil.
- Atacağım görüntülerin hassas içerik barındırmasından dolayı DM'den atmayı tercih ettim, geçersin ya da geçmezsin. Umurumda değil.
- Hiç kimsenin Gerçek Şeriat'ı uygulayamayacağını savunuyorum ki bu bir gerçek. Bunu ilk yorumumda da belirttim.
- Gerçek Şeriat'ı uygulayacak olmadığından Sözde Şeriat hakkında konuşuyorum.
Daha sıralayım mı size? Hala ayet ve hadis diyorsunuz. Yaşınız kadar Kuran okudum, neyin ne olup olmadığını biliyorum. İkiniz tutturmuşunuz bir melodi, onun izinden gidiyorsunuz. Okumuyorsunuz, papağan gibi tekrarlıyorsunuz.
İlk başta "Sözde Şeriat" diye belirtmediğim için İNSAN GİBİ hatamı kabul etmişim, gelmiş insan evladı gibi tartışacağınıza hala daha aynı şeyleri yazıyorsunuz.
Eğer okumayacaksanız yormayın beni.