Neler Yeni

şeriat diye konuşanlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
direkt hakaret etmeye başlıyorsunuz :D
? neyse ben daha konuşmayacağım.
son olarak “İlla kaynak istiyorsan DM gelebilirsin” buraya at da biz de öğrenelim yanlışımızı.

TamerKs

80+ Silver
Okumadan cevap yazma.
İftirayı buradan attıysan kaynağıda buradan atacaksın, “burada yazarım kaynak isteyen dm?”

senle niye özelden konuşayım kaynak varsa at herkes görsün yoksada bilmeden yazmışsın demekki. Kaynak var mı? Kız idam edilecekmiş hangi ayette geçer veya hadiste?

Bura.K

80+ Silver
? neyse ben daha konuşmayacağım.
son olarak “İlla kaynak istiyorsan DM gelebilirsin” buraya at da biz de öğrenelim yanlışımızı.
Arkadaş siz cidden okumuyorsunuz. Çok uzak değil, İran'da daha geçen yıl başörtü yüzünden bir kadın öldürülmüştü. Bu sadece bir örnek.
ftirayı buradan attıysan kaynağıda buradan atacaksın, “burada yazarım kaynak isteyen dm?”

senle niye özelden konuşayım kaynak varsa at herkes görsün yoksada bilmeden yazmışsın demekki. Kaynak var mı? Kız idam edilecekmiş hangi ayette geçer veya hadiste?
Arkadaş OKUMUYOR MUSUNUZ? Ben Sözde Şeriat'dan bahsediyorum. Bakın, ap'ala anlatır gibi anlatacağım.

- İlk baştan beri Sözde Şeriat'dan bahsediyorum, Gerçek Şeriat'dan değil.
- Atacağım görüntülerin hassas içerik barındırmasından dolayı DM'den atmayı tercih ettim, geçersin ya da geçmezsin. Umurumda değil.
- Hiç kimsenin Gerçek Şeriat'ı uygulayamayacağını savunuyorum ki bu bir gerçek. Bunu ilk yorumumda da belirttim.
- Gerçek Şeriat'ı uygulayacak olmadığından Sözde Şeriat hakkında konuşuyorum.

Daha sıralayım mı size? Hala ayet ve hadis diyorsunuz. Yaşınız kadar Kuran okudum, neyin ne olup olmadığını biliyorum. İkiniz tutturmuşunuz bir melodi, onun izinden gidiyorsunuz. Okumuyorsunuz, papağan gibi tekrarlıyorsunuz.

İlk başta "Sözde Şeriat" diye belirtmediğim için İNSAN GİBİ hatamı kabul etmişim, gelmiş insan evladı gibi tartışacağınıza hala daha aynı şeyleri yazıyorsunuz.

Eğer okumayacaksanız yormayın beni.

TamerKs

80+ Silver
O zaman düzgün savunmayı bil, sözde şeriat yaz. Şeriat kızı idam eder yazmışsın ve doğal olarak kaynak istedim.

- Atacağım görüntülerin hassas içerik barındırmasından dolayı DM'den atmayı tercih ettim, geçersin ya da geçmezsin. Umurumda değil.
Kaynak olarak hassas video atacağım diyorsun resmen, kaynağın bu olmamalı. Gerçek şeriattan bahsediyorum.
o kısmına katılıyorum, sadece yanlış algı yaratma diye sordum ki şeriatta öyle bir şey yok sende kabul etmiş oldun böylece. Yaşım kadar kuran okumuş xd. Arapçam ana dilim gibi ve senden daha iyi anlıyorum yine de sana hakaret etmedim.

Son düzenleme:

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaş siz cidden okumuyorsunuz. Çok uzak değil, İran'da daha geçen yıl başörtü yüzünden bir kadın öldürülmüştü. Bu sadece bir örnek.

Arkadaş OKUMUYOR MUSUNUZ? Ben Sözde Şeriat'dan bahsediyorum. Bakın, ap'ala anlatır gibi anlatacağım.

- Hiç kimsenin Gerçek Şeriat'ı uygulayamayacağını savunuyorum ki bu bir gerçek. Bunu ilk yorumumda da belirttim.

Daha sıralayım mı size? Hala ayet ve hadis diyorsunuz. Yaşınız kadar Kuran okudum, neyin ne olup olmadığını biliyorum. İkiniz tutturmuşunuz bir melodi, onun izinden gidiyorsunuz. Okumuyorsunuz, papağan gibi tekrarlıyorsunuz.

İlk başta "Sözde Şeriat" diye belirtmediğim için İNSAN GİBİ hatamı kabul etmişim, gelmiş insan evladı gibi tartışacağınıza hala daha aynı şeyleri yazıyorsunuz.

Eğer okumayacaksanız yormayın beni.
konuşmayacağım dedim ama “ap’ala anlatır gibi anlacağım“ falan sen hayırdır? Hakaret eden sensin. Bana da okumuyorsun yazmışsın asıl sen okumuyorsun en azından yanlış okuyorsun. Boş yapıyorsun.

Bura.K

80+ Silver
O zaman düzgün savunmayı bil, sözde şeriat yaz. Şeriat kızı idam eder yazmışsın ve doğal olarak kaynak istedim.
Hatamı kabul etmişim zaten, sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz.
Kaynak olarak hassas video atacağım diyorsun resmen, kaynağın bu olmamalı. Gerçek şeriattan bahsediyorum.
Haber kaynağı da atarım, sıkıntı yok. Videolu kaynak daha garanti olur.
o kısmına katılıyorum, sadece yanlış algı yaratma diye sordum ki şeriatta öyle bir şey yok sende kabul etmiş oldun böylece. Teşekkürler.
Teşekkürler.

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Onlar şeriat istiyorsa bende darbe istiyorum.
(24 saat boyunca pp mi Kenan Evren yapîyorum)

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Ömer
Steam
1316142768
ben türk milliyetçisiyim arkadaş ben günaydın derim ben arapmıyım ya! (!)

-nisay

80+ Bronze
bu ülkede de demokrasi, cumhuriyet yönetimi var yersen. peygamberin şeriatıyla iranda ki şeriatın alakası yok. çoğu ülkenin yönetimi demokrasidir ama nedense bazı ülkelerde kanunlar farklı işliyo. şeriatında tek bir örneği yok yani. ama bu ülkede şeriat uygun olur mu tartışılır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,876
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom