Arama sonuçları: *

1. F

Yeni yıla kıza çıkma teklif ederek gireyim mi

Hayır mesela nasılsın de böyle yanından geçerken falan rastgele bişey konuş eskiden arkadaşmışsın zaten bende çok az konuştuğum bi kıza aşıktım sevgili yaptı sarhoşken açıldım benimki baya rezildi ilk iki hafta kızın sınıfına giremedim şuan çok rahat giriyorum 1.5 ay falan oldu hatta.
  2. F

Kilo alma hakkında tavsiye

Çok şekerli şeyler ye
  3. F

Okulda ne yapacağım ?

Ozaman bende kız :) 1668808827 17. zaten konuştum daha konuşmaya gerek varmı özür diledim.Sevgilisi sıkıntılı bi tip değil ama sıkıntı çıkarırsa kavga etmeye gerek varmı onu sorguluyorum.
  4. F

Okulda ne yapacağım ?

Anladım sonrada kızı alim mi 😀
  5. F

Okulda ne yapacağım ?

Sevgilisi gelirse ne yapıcam.korkum yokta yani ona ne demek lazım.
  6. F

Okulda ne yapacağım ?

Arkadaşlar ben bi b*k yedim. 1 senedir sevdiğim kızı sarhoşken aradım.Telefonumun şarjı bittiği için arkadaşımın telefonundan özelden aradım.Kızında sevgilisi vardı.İçimi döktüm. Kızın sevgilisine laf ettim hemen ardından özür diledim.kıza kim olduğumu söyledim.Eve gidip ayıldığımda kız mesaj...
  7. F

Ben Türk müyüm, değil miyim?

Göz rengini yazmışsın Atatürk’ün göz rengide mavi. Karadenizde çok mübadele göçmeni var diye biliyorum bu arada onlarda türk zaten.
  8. F

Ben Türk müyüm, değil miyim?

‘’Ne mutlu türküm diyene’’ demiş Atamız. Kendini ne alarak adlandırmak istersen o olursun.
  9. F

Aşık olduğum biri varken flört yaptım?

İlkini seviyosan niye bununla sevgili oldun bu nasıl aşk ?
  10. F

amd vs nvdia hangisini seçersiniz.

Nvidia çünkü amd den daha teknolojik geliyor bana yeni teknolojilere daha çok önem veriyorlar.
  11. F

Asus ekipmanını anlat bitti mi?

Hocam bu asus ödedüllerinde başta kabul etmiyorlar bende gladius 2 mouse için başvurmuştum bırakıp gidenlere hediyeyi vermiyorlar sanırım ben biraz uğraştım tekrardan mesaj falan attım gönderdiler haberiniz olsun.
  12. F

Hayat Nasıl gidiyor ?

Bakıcam ya daha zamanım var bence 11. Sınıfım daha kendime zaman verdim.
  13. F

Yatırım İçin Dolar Mı Euro Mu?

Bunlardan döviz bürolarında veriyorlar mı ya ?
  14. F

Hayat Nasıl gidiyor ?

Kötü. Ekonomi kötü eskiden yediğimiz yemekleri yiyemez olduk.Harçlıklarımız yetişmiyor, aşık olduk kız bakmıyor bu yüzdende akademik başarımda düştü kısacası daha da kötüye gidiyor.
  15. F

Yatırım İçin Dolar Mı Euro Mu?

100 tl ile hangi doları alıyosunuz hocam 😀
  16. F

Kıyafet ve Ayakkabı Önerisi

Teşekkürler bakacağım.
  17. F

Kıyafet ve Ayakkabı Önerisi

Dostlar merhaba küçüklükten beri kıyafetlerimi annem babam seçti kıyafet ve ayakkabı bakarken çok kararsız kalıyorum malum yaz geldi kıyafet ve ayakkabıya ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz ? Boyum:175 Kilom 80 Kilom biraz fazla olduğu için her kıyafet olmuyor vücut şeklimi belli etmiyecek...
  18. F

Kahve/Bej'mi, Haki Mi?

Haki benim zevkime daha çok hitap etti ama siz bilirsiniz tabii ki
  19. F

Bu basit matematik sorusunu yapabilir misiniz?

Soru hatalı bence 60 ın yarımı 30 olur 60 ı 30 a bölersek 2 gelir 10 eklersek 12
  20. F

Hayalinizdeki Meslek

Yazılı olunca anlaması zor oluyor 😁
Top Bottom