Arama sonuçları: *

1. Faveouls

Piyasada Uygun Fiyata E-pin vs. Satan Sitenin Konusunu Açmak Yasak Mı?

Arkadaşlar benim de kullandığım e-pin ve o tarz şeyler satan bir site var. O site için konu açsam problem olur mu? Site ne benim ne de tanıdığımın, normal popüler olan bir site ama çoğu kişi büyük yayıncıların bağış aldığı diğer epin sitelerini kullandığı için arka planda kalıyor. Çoğu zaman...
  2. Faveouls

2. El Satış Sonrası Forum Hakkında

Forum 2. el satışından sonra söndü gibi. Sizce nasıl?
  3. Faveouls

Nick tavsiyesi verirmisiniz?

TTEN olmadı sanki bi tık.
  4. Faveouls

Forum Ekranında Konfeti Var

Nice 1 milyonlara o zaman :) Hep birlikte daha güzel günlere diyelim. Teşekkürler :)
  5. Faveouls

Forum Ekranında Konfeti Var

Foruma birkaç gündür girmiyordum, konfeti patlamış gibi renkli küçük parçacıklar düşüyor aşağı. Nedir bu acaba?
  6. Faveouls

İzo Propil Alkok İle Bilgisayar Aksam Temizliği

Arkadaşlar Thermal Grizzly Kryonaut macun aldım içinden çıkan kullanım klavuzunda yüksek yüzdelikli isopropanol alkol ile işlemci yüzeyini temizleyiniz yazıyor. Ben hepsiburada üzerinden bunu buldum İzopropil Alkol. Bunun ile tüm bilgisayar aksamlarını temizleyebilirim değil mi?
  7. Faveouls

Exxen açılmıyor ???????

İçeriklerin kayıt altına alınamaması için saçma saçma denemelere girmişler.Onla ilgili bir problem.ArdaM'in dediği gibi vga sorunu olabilir.
  8. Faveouls

Kış İçin Baskılı, Kaliteli Hoodie Önerisi

https://www.hollyhood.com.tr/saw-time-of-choose-gri-siyah-hoodie-re şu tarz mı?
  9. Faveouls

Kış İçin Baskılı, Kaliteli Hoodie Önerisi

Hoodie önerir misiniz?Bedeni en az M-L olucak.
  10. Faveouls

Forumda en komik bulduğunuz kişi ?

@Faveouls
  11. Faveouls

Abdullah Abi ile barışmak istiyorum

https://donanimarsivi.com/forum/konu/malum-forum-ueyelerinin-yalanlari-ve-iftiralari-durmak-bilmiyor.168849/page-23#post-1665398 Konu bu!
  12. Faveouls

Abdullah Abi ile barışmak istiyorum

İftira olayı felan var dün açıklamıştı Abdullah abi.O olay.
  13. Faveouls

Paparaya Girebilen Var Mı?

Allahtan son kalan 2Bin liramı çekmiştim.Ne olur ne olmaz.Şu an papara kartı ile internet vs. alış-veriş yapılıyor mu?Onu bilmiyorum ama.
  14. Faveouls

Laptop u Monitör Olarak Kullanmak

Böyle yapmak istersen diye atayım dedim.Ancak böyle mümkün.
  15. Faveouls

Laptop u Monitör Olarak Kullanmak

Laptop ekranını kullanmak mümkün değildir.Laptop'u açıp içerisinde ki ekran kartına bağlı bağlantıları söküp xbox one s konsoluna bağlarsan belki olabilir.Böyle şeyin mantıksız olduğu aklınıza gelmiyor mu? :)
  16. Faveouls

Youtube Video Yüklenmeme Saçmalığı

Windows Defenderi bu kadar geliştirmişken gerek olduğunu düşünmüyorum o tarz virüs programlarının.Hem sürekli tarama yapıp bilgisayarı yavaşlatıyor hemde virüsleri tamamen kaldıramıyor.Ben bilgisayara virüs bulaştırmadım çok uzun yıllardır.12-15 yaşlarımda çok virüs bulaştırırdım ve direkt...
  17. Faveouls

covid 19 olmuş olabilirmiyim

Şöyle sorular sormaktansa, neden hastaneye gidip test yaptırmıyorsunuz.Ne olacak bize sorunca tedavimi olucaksın ilahi yollarla.Öylesin veyahut değilsin.Git testini yaptır hem ailen için hemde toplum için faydalı bir şey yapmış olursun.Daha fazla insana bulaştırmamış olursun yani, anladın...
  18. Faveouls

Xiomi mi band 3 alınır mı?

100TL'ye ne bulucan kanka sende.
  19. Faveouls

Xiomi mi band 3 alınır mı?

HONOR Band 5 kullanıyorum ve çok güzel açıkcası.İnceleyebilirsin bunuda.
Top Bottom