Laptop u Monitör Olarak Kullanmak

federalper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,064
Laptop u Monitör Olarak Kullanmak Bir Xbox one s im var sürekli salona gitmek istemiyorum oynamak için laptopa nasıl bağlayabilirim internetten araştırdım fakat bulamadım bilen biri yardım ederse çok yardımcı olur hdmi kablosu ile bu arada.

Laptop u Monitör Olarak Kullanmak Bir Xbox one s im var sürekli salona gitmek istemiyorum oynamak için laptopa nasıl bağlayabilirim internetten araştırdım fakat bulamadım bilen biri yardım ederse çok yardımcı olur hdmi kablosu ile bu arada.
benim bildiğim kadarıyla mümkün değil öyle bir şey

Onu yapmak için baya bi uğraşman lazım öncelikle ekranı ayırıp enerjinin tek olarak ekrana gitmesini sağlaman lazım. Sonra bağlantı yerlerini kabloyla hdmi ya falan çevir ohoo.. Hiç deneme beni dinlersen

Laptop ekranını kullanmak mümkün değildir.Laptop'u açıp içerisinde ki ekran kartına bağlı bağlantıları söküp xbox one s konsoluna bağlarsan belki olabilir.Böyle şeyin mantıksız olduğu aklınıza gelmiyor mu? :)

Laptop ekranını kullanmak mümkün değildir.Laptop'u açıp içerisinde ki ekran kartına bağlı bağlantıları söküp xbox one s konsoluna bağlarsan belki olabilir.Böyle şeyin mantıksız olduğu aklınıza gelmiyor mu? :)
hayır internette bir kaç video gördüm yabancı ondan sordum aklıma gelmiyo değil belki böyle bir şey var ise kullanmak isterim

hayır internette bir kaç video gördüm yabancı ondan sordum aklıma gelmiyo değil belki böyle bir şey var ise kullanmak isterim
Böyle yapmak istersen diye atayım dedim.Ancak böyle mümkün.

Dostum laptoplar HDMI için sadece çıkış sağlıyor, giriş sağlamıyor. Yani görüntüyü aktarabilirsin ama görüntü alamazsın. Denendi, onaylandı. ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,635
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri