Arama sonuçları: *

1. FronX

Herkes ciddi anlamda zengin mi

fakire para vermişler gitmiş iphone almış
  2. FronX

Decathlondan aldığım top şişik mi gelecek?

havasız geliyor
  3. FronX

Kapıda ödemeli ürün alınmazsa ne olur?

kargocuya almaktan vazgeçtim dersin geri gönderir
  4. FronX

HIZLI VE ÖFKELİ 10'U NASIL İZLEYEBİLİRİM İNTERNETTEN

yeni amazon prime hesabı aç 1 ay ücretsiz üyelik al sonra üyeliği iptal et git prime videodan izle o sırada the boys'u falan da bitirirsin 1 ayda
  5. FronX

Beni satan çocuğu dövsem ne olur

öyle döveceksen falan son gün okul çıkışı döv ben genelde o taktiği kullanıyorum okul bir şey diyemiyor
  6. FronX

Ortaokulda Devamsızlıktan Sınıfta Kalır mıyım?

değişmediğinden eminim sistemin hala aynı
  7. FronX

Ortaokulda Devamsızlıktan Sınıfta Kalır mıyım?

belge de alırsın sınıfı da geçersin 5 gün üstü belge alamama birtek lisede var 7.sınıfta 40 özürlü 8 özürsüz devamsızlığım vardı takdirle geçmiştim
  8. FronX

creatin ne işe yarıyor ne zaman hangi koşullar altında kullanılmalı

kullanıp görebilirsin küçük paketlerden al bir tane 1 ay kadar kullan günlük 5gr olcak şekilde eğer baktın saçların dökülmeye başladı bırakırsın
  9. FronX

creatin ne işe yarıyor ne zaman hangi koşullar altında kullanılmalı

kaslarin icinde daha fazla su tutulmasını sağlıyor %5-%6 güç artışı sağlıyor eğer 3 4 aydır spora gidiyorsan kullanabilirsin eğer genetiğinde kellik var ise ortaya çıkmasını biraz daha hızlandırır yok ise rahatça kullanabilirsin
  10. FronX

LGS'de Son 49 günde 390 puan'a çıkılabilir mi?

450 üstü bile çok rahat alırsın verimli çalışırsan
  11. FronX

Bugün maça gideceğim Stada kulaklık sokmak

Türkçe meal; Beni stada almamışlardı. Airpods kutusunu sweatshirt'ümün şapkasına koyarak girdim.
  12. FronX

FİLMİ BULMAMA YARDIM EDİN LÜTFEN

The color of paradise olabilir mi sanmıyom pek ama cok film var dedigin kriterlere göre
  13. FronX

kardeşim monitörü kırdı..

pointe çizsene nasıl kırıldığını
  14. FronX

Ev hapsi nasıl bir şey?

film ve dizilerden bildiğim kadariyla ayak bileğine bir cihaz takıyorlar öyle anlıyorlar
  15. FronX

bu çoraplarıın altındaki siyah izler hakkında

başta baskette giyiyodum sonra basketten sıkıldım şuan günlük giyoyrum güzelde basket oynanmiyor ayakkabiyla zaten 2 kilo var nerdeyse valla
  16. FronX

bu çoraplarıın altındaki siyah izler hakkında

o ayakkabıya göre değişiyor eskiden vans giyiyordum her seferinde simsiyah oluyordu çoraplar şuan jordan stay loyal 2 giyiyorum hiç öyle bir şey yok blazerlarda da olmuyor
  17. FronX

SIKINTIDAN PATLAMAK ÜZEREYİM

17
  18. FronX

Vitamin takviye önerisi

pek fikrim yok vitaminleri ayrı ayrı alman daha iyidir diye düşünüyorum fakat seni yanıltmayı istemem hiq'da fiyatlar baya uçuk geldi bana ben protein ocean'dan alıyorum daha uyguna geliyor diye hiq daha kalitelidir yüksek ihtimalle ama bütçe meselesi bence direkt şöyle yap...
  19. FronX

Vitamin takviye önerisi

hiq'da d3 ve k2 ile birleşik olan kapsülü var yoksa normalde omega 3 d3 ve k2 vitaminleri içermez onlar ayrı olarak katılıyor
Top Bottom