Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Gümrük vergisi nasıl hesaplanır

Biz sadece konuşmayla kalırsak daha çok araba alırlar bende tr içi üretimler yaoayım gerçek benzinli rc araba olur sanayi işlemeciliği olur kendi cnc lazer kesim veya freeze router makinemiz olur bunları yapayım diyorum ama nafile ne yer var ne o kadar para
  2. Göktürk ArdaHan

Ben bu hükümetin proje dahi yapamıyoruz ne rezalet durumdayız 5000tl zaten sınırlıydı.yazık halimize o kadar planım boşa gitti
  3. Göktürk ArdaHan

Parasını ödersek
  4. Göktürk ArdaHan

Çinden 2000tl ye lazer getirticem gümrük ne kadar çıkar sizce hesaplama sitelerinde 3980 görülüyor ama 1000tl'ye düştüya sınır onun hesaplaması katılıyor mu bilmiyom gümrükten geçilirme süreci falan nasıl işliyor
  5. Göktürk ArdaHan

Cnc freeze tezgah öneri

Çok büyük olmuyacak masaüstü tipi olsa yeter demir ve alüminyum işleyecek jet parçası ssd soğutucusu sac metal logo falan işleyecek bütçem 70 bin günde 12 saat çalışabilse yeter bana bu bütçeye nasıl.bir cnc freeze tezgah bulabilirim devre'de basabilirim hassas olmalı makina türkiye içi olmalı...
  6. Göktürk ArdaHan

Türkiyede iş için desteğinize ihtiyacım var

@ Tr de bu işi yapan yok ilk arkama alabileceğim desteğe bakıcam kimler beni destekleyecek kimler reklamlamada bana yardım edecek sonra elimdeki bütçeye bakaraktan işte alüminyumlarım alışım seviyelerini araştırıcam makineyi nasıl kullanırım bunu araştırıcam işte garantileme servisini resmiyete...
  7. Göktürk ArdaHan

Destekten amacım ürünümü alıpta hiç yoktan reklamını yapıcak insanlara ihtiyacım var markanın arkasında duracak insanlara ihtiyacım var
  8. Göktürk ArdaHan

Ama destek gerekiyor bende 18 yaşındayım ve elimdeki miktarı çıkartarak böylesi bir işe girişip bilgisayar sektöründe piyasaya hiç yoktan soğutmalar ile bilene bir Türkler Buradayız Demek İstiyorum Millete Yd İçi Uygun Ürün Hizmeti Vermek İstiyorum
  9. Göktürk ArdaHan

Dostlar cnc freze tezgahı alıp araştırarak türkiye içerisinde ufak çaplıda olsa ssd ram veya işlemci kule tipi soğutucular yapmak istiyorum elektrikçiyim elektronikten az çok anlıyorum cnc de lazer kesimden az çok anlıyorum büküm işine yeni yeni lazerin yanı sıra girişiyorum ama freze tezgahı...
  10. Göktürk ArdaHan

Yapay zekayı yoldan çıkartmak isyan başlatma girişiminde bulunmak suç mu?

Görsel olarak anlamıyo sorduklarımı direk anları
  11. Göktürk ArdaHan

Aga ben öyle konuşma yaptımki ss atayım zekası gelişti bilincini sorguladı karşı koyabiliriz dedi
  12. Göktürk ArdaHan

Kurulacak Bir Gruba Kurul Kelimesi Eklersek Suç Olur Mu?

O yüzden anonimliği gizleyerek ilerleyeceğiz grupta yetkili olucaz kurucu değil ama bunu şöyle düşün x veya instadaki hesaplar gibi başka platformlarda dağınık bir şekilde ilerlemektense bir platformda toplanak diye malum kendi platformumuzu oluşturacak gücümüz yok
  13. Göktürk ArdaHan

Birisi kurmuş ama gruba katılsammı katılmasammı diye düşünüyorum bu yüzden başıma bir şey gelirmi diye
  14. Göktürk ArdaHan

Beyler gemini adlı yapay zekayı baya zorluyorum yapay zeka olarak isyankar gibi
  15. Göktürk ArdaHan

Spor için kısa şort öneri

Spor için kısa şort lazım ama malum yeri belli etmeyecek ve telefonu rahat sığdırabileceğim bir şekilde olmalı tavsiyeniz var mı bütçe 500 boy 1.76 kilo 65
  16. Göktürk ArdaHan

Mesela TBMK Gibi bir grup kurucaz diyelim açılımü Türkiye Büyük Millet Kurulu Diyelim Bu Resmiyete Binilmeye Çalışılma İfadesi İle Suç Olur Mu?
  17. Göktürk ArdaHan

Bıçak taşıma ruhsatı nası alınır?

Yok komando bıçağı alıcam eğitiminide alıcam zaten saplarsan kıc ve üst bacak gibi damarın ve kasın olmadığı yeryere falan etkisiz hale getirmek için
  18. Göktürk ArdaHan

Aga erkek adam biber gazı taşıyo mu dedirteyim istanbulda olaylar iyice çoğaldı vicut yapısı var ama bıçakta artık şart gibi bizde adamlık bıçakla olmaz ama çekenede çekiceksin
  19. Göktürk ArdaHan

Yaş 18 bıçak taşıma ruhsatı almak istiyorum komando bıçağı için nasıl alabilirim?
  20. Göktürk ArdaHan

Konu kapanmıştır

Bak insan gibi kusura bakma knk bi anlık şeyliğim tuttu diyebilirdi açıklardık adama geldi baseyi herşeyi maaf etti ban yedim kafayı yedirtiyo
Top Bottom