Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Witcher 4 nasıl olacak saçma boşluklar

Bak biz geralt olarak o kadar diyaloglara girdik asaletli bir şekilde geralt kişiliğini oyuna oturtarak ilerledik ama böylesi bir hikaye içinde orta çağ hikayesi içinde bize adam akıllı witcherlar kimdir diyerek geçmişe götürmek yerine yaptıkları sexs girişimleri kabul edilemez abi hikaye oyunu...
  2. Göktürk ArdaHan

Vallaha sırf cinsellik bile oyunu bitiriyor
  3. Göktürk ArdaHan

Yalnız bence bunların hepsi günümüz ahlakının bozulmasından kaynaklı yine sırf abaza kitle tatmin olsun diye neler yapacaklar oyun için dedikleri hiçbirşeyi tutturamadılar sanki witcher serisi bi anda çıkmış gibi oyun çıkarttılar leş oldu oyun 3 ne güzel gidiyordu hayır geralt ana karakter değil...
  4. Göktürk ArdaHan

Ben witcher 3 oynadım witcher 2 ve altını oynayamadım mekanikler grafikler derken sırf hikaye için oynayayım dedim hiç oynayamadım ama kafamdaki soru şu şimdi bunlar ilk witcher 4 için kurt yerine başak sembolü ile gönderme yaptılar bizde dedikli herhalde yeni witcher serüveni başlıyor yeni bir...
  5. Göktürk ArdaHan

Msü'ye nasıl.hazırlanabilirim

Msü ye şimdi mi katılmam gerek başvurulara Seneye giricem sınava ne zamandan başvurmam gerek
  6. Göktürk ArdaHan

Sizce kasa takası mantıklı mı

Bende mastercase h500p var birisi corsair h150i pro xt ile takas olur mu diye sordu sıfırmış kasayı 3800 den koymuştum
  7. Göktürk ArdaHan

Cahil cehaletini ilahlık sanıyor

birde konularda forumlarda yanlış yön knk birçok kişi öyle ve instangramdada ayını var bak sistem toplama üzeri tr de birçok dev kanal var bunlar insanları doğru şekilde yönlendirirken bu tür kanalların yapacağı yanlış yönlendirmeler insanlara para kaybı oluyor para kolay kazanılmıyor insanlar...
  8. Göktürk ArdaHan

Cahil cehaletini ilahlık sanıyor

adam anlamıyor birde yorumdada birkaç kişide anlamıyor millet bu şekilde yanlış yönlendirilmemeli bence bende mi kanal açcam msü için çalışırken ufak tefekte video çeker atarım sistem toplama ile alakalı harçlık çıkar mı sizce?
  9. Göktürk ArdaHan

Msü kazanamazsam askeriyeden devam edebilir miyim

Hiç içmedim ve spor hayatım vardı az çok ama bu yorulma olayını kendimde atmam gerek antremanlarla 1738674817 Eyw sağolun hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim
  10. Göktürk ArdaHan

Anladım tyt girer gibi msü'ye çalışacam ben ilk gerisini sonra bu sıradada sağlığa spora dikkat edicem
  11. Göktürk ArdaHan

Tarih yada uluslar arası ilişki üzerine olur bak sayısalı pek kafam almaz alırda ultra mega almaz harp okuluna gidicem sorun olmaz umarım
  12. Göktürk ArdaHan

Tarih üzeri istersem peki
  13. Göktürk ArdaHan

Ayt okul hayatıiçin mi
  14. Göktürk ArdaHan

Bende onu diyom nası bi yol izlemem gerek bilmiyom
  15. Göktürk ArdaHan

Yaw elektrikte eşşek.gibi ömür boyu 7/24 cumartesi pazarım.olmadan çalışıp sede kiramı ödemektense askeriye daha iyi bence
  16. Göktürk ArdaHan

Peki bir sorum olucak ben diyelim görevimi yapıyom düzgünce benden üst bi rütbe bana gıcık oldu kafayı taktı askeriyeyi bana zehir etmenin peşinde beni istese istediği yere sürer çatışmaya dahi böylesi bi durumds ne yapabilirim
  17. Göktürk ArdaHan

O ne kadar 1738664918 Tarih okursam?
  18. Göktürk ArdaHan

Pekiya harp okulundan mevzun olsam hizmet sürem okul dahil ne kadar
Top Bottom