Arama sonuçları: *

1. Giatros

Kredi nerden çekebilirim

Haklısın dostum, burda kredi nasıl çekerim diye sormuşum hangi bankayı tavsiye edersiniz diye arkadaş faiz haram intihar falan diyor yani bilgin varsa söyle yoksa girme topa.
  2. Giatros

Kredi nerden çekebilirim

Çekmem gerek öderim sorun yok.
  3. Giatros

Kredi nerden çekebilirim

Sigortalı çalışıyorum 10 gün sonra 18 olucam kredi vericek banka varmı
  4. Giatros

İtunes store da zil sesi önerisi

İtunes storeda alabileceğim güzel zil sesi öneriniz varmı. Makaralı bişeylerde olabilir
  5. Giatros

Dövme askerliğe polisliğe engel mi?

Üniformada giyince gözüken yerlerde engelmiş.
  6. Giatros

Üniforma giyince gözükecek yerde sorun teşkil edilmiyor diyor bazı kaynaklarda ama
  7. Giatros

Dizimin üstüne yaptırıcam ama bazıları sorun olur diyor bazıları yazlık üniformada gözükmeyecek şekilde sorun olmaz diyor. Benim yazlık üniformada gözükmüyor bacağımda olduğu için sizce doğru mu?
  8. Giatros

Sigara nasıl bırakılır?

İçmiyicem deyip bırakmak zor hocam mesela bende el tiryakiliği var ondan içiyorum boş durunca sıkılıyorum.
  9. Giatros

TYT için temel düzey matematik problem kitabı tavsiyesi

Çap olabilir ben mikrorjinal çözüyorum ama bazı soruları zor temel için çap iyi gibi Bide acil ilaç var ona bakabilirsin
  10. Giatros

Bilekli ayakkabı alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/Nike-Erkek-Vision-Basketbol-Ayakkab%C4%B1s%C4%B1/dp/B07RDMBBM5?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A329PI3DXQAOCP&th=1 Bende bundan var hocam bi tık sıkıyor terletiyor yani ama havalar biraz soğuyunca pek etkilemez diye düşünüyorum.
  11. Giatros

19.07 Dünya Fenerbahçeliler Gününüz Kutlu Olsun! 💛💙

Bu seneden öncekilerden bahsediyorsan haklısın başkanın beceriksizliği ama bu sene kadroya cidden elde tutulur adamlar geldi. Kemik kadro oluşturacak adamlar geldi dahada gelicek 1-2 yıldız transfer var bu sene bu politika değişmiş gibi duruyor göreceğiz. Mesela Tadic her sene 40 G/A katkısı...
  12. Giatros

İnşallah hocam. 💛💙
  13. Giatros

Tüm renkdaşlarımın Fenerbahçeliler gününü kutlarım. 💛💙
  14. Giatros

Karabasan niye gelir

apo olur öyle takma fazla :)
  15. Giatros

Üstteki üye hakkında bir şey yaz

en büyük hedefi adını 9304 yapmakmış.
  16. Giatros

İtemSatış Vergilendirme

Hocam mağaza isminiz nedir ve nasıl tedarik ediyosunuz bunları?
  17. Giatros

İtemSatış Vergilendirme

Hayır olmaz hocam, merak ettim ne satışı yapıyorsunuz bende eskiden random satışı yapıyordum.
  18. Giatros

Erkek adamın priwi olur mu

Apoo yapma apoo g*y apo
  19. Giatros

18 yaşından küçük birinin elektronik sigara alması?

Keşke havale ile alsaydın kanka ucuza gelirdi hem hayırlı olsun bende o cihazı alıcaktım sonra vazgeçtim gelince bi performansını bildir bakarız belki alırız.
  20. Giatros

Nereden elektronik sigara almalıyım

bende 18 yaş altıyım abimin üzerine açmıştım hesabı sorun olmuyo gelen kargodada kimse bişey demiyo alabilirsin.
Top Bottom