Arama sonuçları: *

1. Gilbert

Erkek Parfüm Önerilerim ve incelemeleri

9pm elixir değil normali var ben de denemedim elixiri. Muadil olarak kesinlikle Kimyager Ahmet Aos instagrama yaz çıkar.
  2. Gilbert

Sana bi öneri daha yapayım bu 3lüye 4. olarak İnito Side Effect (Açık ara favorilerimden). Dediğin kadar gurman değil ama bi şans verebilirsin yenilmek istiyorsun kadınlar tarafından Rom - Tütün - Tarçın baskın sandal ağacı ve safran ile yeşillik katıyor kokuya denediğim hiç bi kokuya benzemiyo...
  3. Gilbert

Tobacco Vanille daha çok ağır tütün ve bal içeriyor vanilya daha az baskın gourmand bi koku yayılımı güçlü. F*king fabolusu anlatmak zor lavanta acı badem deri baskın olan vanilya tabanlı bi parfüm ya çok seversin ya nefret edersin riskli bi koku.
  4. Gilbert

Tobacco vanille ve f*king fabulous 2 şaheserdir benim gözümde mutlaka deneyip alın ağır kokular özellikle tobacco vanille. 1761571874 Anlattığın parfümler genelde feminen kaçıyor ama feminen kaçmayan bir kaç öneri sunayım. 1. Pdm Layton 2. Afnan 9pm 3.Paco Rabanne Invictus Victory Elixir
  5. Gilbert

Rica ederim benim kullandığım bu.
  6. Gilbert

https://www.amazon.com.tr/dp/B00JAWZGY4/ref=asc_df_B00JAWZGY41749077340000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B00JAWZGY4&linkCode=asn&psc=1
  7. Gilbert

Maison Alhambra Leyden
  8. Gilbert

Liquid Brun 1761139444 Aktif olarak kullanıyorum 10/10
  9. Gilbert

Vanilya tabanlı baymayan parfüm istersen daha gündelik PDM - Althair.
  10. Gilbert

Kimyager Ahmet Limmensite 1761112244 Vazelin yayılımı azaltıyor. Kokuyu hapsediyor bu yüzden tavsiye etmem kokusuz nivea nemlendirici kullanın. 1761112287 Sağolun hocam teşekkür ederim, nivea tercih edebilirsin kokusuz düz nemlendirici çok bi numarası yok.
  11. Gilbert

AOS Kimyager Ahmet Parfüm İncelemesi

Herkese merhaba, 10 yıldır mütevazi parfüm koleksiyonu yapan ve bir çok farklı kokuyu edinip kullanan biriyim forumdaki arkadaşların muadil arayışını görünce bu markadan kullandığım parfümleri puanlamak ve yakınlık derecesinden bahsetmek istedim. Fiyatları ve detayları için İnstagramdan...
  12. Gilbert

Parfüm kalıcılığı ve yayılımı nasıl artılırılır?

Hayatımda daha saçma bişey duymadım tamamen etkisiz bi yöntem dalga mı geçiyon dostum. Parfüm sıktığın yerde kalır yaymıyacaksın bile.
  13. Gilbert

Vazelin: %100 oklüzif (yani bariyer). Cilt yüzeyinde kalın bir tabaka oluşturur, su buharlaşmasını %90’dan fazla engeller. Aslında nem vermez, sadece içerideki nemin kaçmasını önler. Nemlendirici Krem: İçinde su tutucu (humektan) maddeler (ör. gliserin, hyaluronik asit) ve yumuşatıcı (emolyan)...
  14. Gilbert

Kokusuz nemlendirici başka bişey vazelin başka bişey vazelin nemlendirici değil içeriği farklı. Vazelin kokuyu kendi içinde hapsettiği için daha uzun süre teninde kalır parfüm ama yayılıcılığını öldürmüş olursun gidip orjinal Xerjoof almışsın yapma bunu kendine kokusuz nemlendirici al.
  15. Gilbert

Kardeşim yorumlardaki herkes bilgisizce konuşmuş bi arkadaş haklı vazelin kokuyu hapseder yaymaz. Çevrenden off bu kokun ne güzelmişi duymak istiyorsan vazelin falan sürmüceksin yayılımı bitiriyor. Ben sana 2 madde de nasıl çok fazla arttıracağını söyleyeyim. Parfümü ilk aldın üretim zamanı...
  16. Gilbert

İnsanlar tarafindan önemsenmeme durumu nasıl düzelir?

Direkt spora başla hayvan gibi asıl tak kulaklığını o sessiz çocuk cool çocuğa dönüşür rahat ol. Sen spora başlayıp az buçuk vucut değişimi gösterince millet direkt ilgisini göstericek sosyal çevreni kurarsın da ailenle aran düzelmez erkek evlat her zaman böyledir alışçaksın. Geçen bi video...
  17. Gilbert

3D Yazıcı ile ufak çaplı iş yapmak

Artık mantıksız gibi geliyor çok fazla insan yapıyor ve maliyetleri yüksek. Boya işini nasıl çözüceksin sürekli renkli flament yapamazsın. İnce dokunuş atman gerekecek çok zor iş.
  18. Gilbert

Ben cildime sıkıyorum ama kuru değil nemli olması hem sağlık açısından hem kalıcılık ve yayılım için etkili bayağı. Limmensite güzeldir denediysen ve farklı bişey denemek istersen Nishane Hacivat öneririm Kimyager ahmetten alabilirsin. 1-2 fısta kıyafete atıyorum.
  19. Gilbert

Hocam insta üzerinden Kimyager Ahmet kozmolite yazın takip edip mesaj atın istediğiniz parfümü ibana gönderip kargoluyor bu yazdığım parfümlerden hangisini isterseniz onu yazın 780 800tlye falan gelir kargo ile 1 şişesi 50ml. Yazlık istersen Limmensite al kışlıkta sen karar ver yazdıklarımdan...
  20. Gilbert

Kimyager Ahmet yazlık olarak Limmensite kışlık olarak Side Effect veya Black xs. genel beğeni parfümleri biraz daha farklı olsun diyorsan Hacivat öneririm. Temiz koku 1754469362 Back to black bu bahsettiğin notaların konyak olmayanı ve çok daha ağır olanı anlıyorum o yüzden muhtemelen güzeldir...
Geri