Arama sonuçları: *

1. Gocer

TÜRKİYE MAÇINI İZLEYEBİLECEĞİM LİNK VARMI?

Maçı izlemek istiyorum tv yok evde bilgisayardan izlemek için link varmı aradım bulamadım
  2. Gocer

Haydi herkes işlemcisini yazsın

Ben hepsiburadadan aldım 999 tl
  3. Gocer

Evet 1 aylık işlemci yük altında 70 dereceyi decmiyor.
  4. Gocer

aynen öyle rx570 ile kullanıyorum çoğu oyunu rahatlıkla oynatıyor.
  5. Gocer

Ryzen 5 1600 AF
  6. Gocer

KAVGA ETMEKTEN KORKUYORUM

Ne saçma bi görüş ? insan kavga etmekten korkmaz çünkü kendine küfür eden birini dövmesi insana zevk verir korkmasının sebebi dayak yerim rezil olurum kavga büyür korkusudur daha önce arkadaşımdada vardı , kavga etmekten dayak yemekten korkardı kendini savunazdı bi gün birinden dayak yiyince...
  7. Gocer

KAVGA ETMEKTEN KORKUYORUM

Sendeki korku kavga korkusu değil dayak yemekten korkma rezil olma korkusudur birgün temiz dayak yersen alışırsın korkmazsın
  8. Gocer

Yolda 100 TL buldum Sizce ne yapmalıyım ?

yetmez :d
  9. Gocer

50 tl ininaldan hayır kurumuna 50 tl ilede arkadaşlarıma yemek ısmarlıyacağım şuanlık böyle düşünüyorum herkese teşekkür ederim.
  10. Gocer

nereye bağışlıyım sizce paparadan ininaldan filan lösev gibi yerlere atılıyormu ?
  11. Gocer

dediğin doğru aslında
  12. Gocer

Ara sokak zaten para uçmuş büyük ihtimal otların arasına takılmış sokakta kimsede yoktu
  13. Gocer

Beyler ilk defa başıma geliyor az önce eve gelirken ara sokakta otların içinde 100 tl buldum çevrede hiç insan yoktu sahibini bulmam baya zordu bu yüzden parayı aldım eve geldim siz olsanız ne yapardınız? bazıları sen buldun senin hakkın harca haram olmaz diyolar bazıları haram paradır hepsini...
  14. Gocer

Sizce oyuncu koltukları verdiğimiz parayı hakediyor mu? sandalyem kırıldı :(

beyler yaklaşık 1.5 sene önce https://www.koctas.com.tr/turkuaz-fileli-calisma-koltugu-pal66/p/2000032692 bu ofis sandalyesi almıştım sabah kol dayama yerinden kırıldı birkaç vida ve matkap ile tekrar birleştirdim fakat çok sağlam olmadı. Zamanında bu sandalyeyi 200 TL'ye almıştım şuan aklımda...
  15. Gocer

Asla ürün almam dediğiniz markalar

Trust
  16. Gocer

XIAOMI Mi Band 3 alınır mı ??

beyler internet kuponum var xıaomı mı band 3 almak istiyorum 110 TL'ye gelicek sizce alınır mı ?
  17. Gocer

İninal kart para çekme

ininal kartımda tam 50 lira var parayı çekerken para kesmeyen atm varmı varmı yada başka bir yer ?
Top Bottom