Neler Yeni

Yolda 100 TL buldum Sizce ne yapmalıyım ?

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Beyler ilk defa başıma geliyor az önce eve gelirken ara sokakta otların içinde 100 tl buldum çevrede hiç insan yoktu sahibini bulmam baya zordu bu yüzden parayı aldım eve geldim siz olsanız ne yapardınız? bazıları sen buldun senin hakkın harca haram olmaz diyolar bazıları haram paradır hepsini hayır kurumuna ver diyolar sizce ne yapmalıyım ?

Ariseks

80+ Gold
Beyler ilk defa başıma geliyor az önce eve gelirken ara sokakta otların içinde 100 TL buldum çevrede hiç insan yoktu sahibini bulmam baya zordu bu yüzden parayı aldım eve geldim siz olsanız ne yapardınız? bazıları sen buldun senin hakkın harca haram olmaz diyolar bazıları haram paradır hepsini hayır kurumuna ver diyolar sizce ne yapmalıyım ?
Sosyal deney olabilir belki sahibini bulamiyacağına göre yapbilceğin bir şey yok sana kalmış

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Camiye götür

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Beyler ilk defa başıma geliyor az önce eve gelirken ara sokakta otların içinde 100 TL buldum çevrede hiç insan yoktu sahibini bulmam baya zordu bu yüzden parayı aldım eve geldim siz olsanız ne yapardınız? bazıları sen buldun senin hakkın harca haram olmaz diyolar bazıları haram paradır hepsini hayır kurumuna ver diyolar sizce ne yapmalıyım ?
Ne istiyorsan onu yap, bu tarz etikleri kişinin kendisi belirler.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Bağışla diyecem nereye götürücen camiye götürme zaten onlarda para var bir fakire ver diyicem onlardada var dilenciye ver dicem onlarda senden fazla para var

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Bağışla diyecem nereye götürücen camiye götürme zaten onlarda para var bir fakire ver diyicem onlardada var dilenciye ver dicem onlarda senden fazla para var
dediğin doğru aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,551
Üyeler
164,864
Son üye
Ventrecsialı Uzaylı
Top Bottom