hocam kız senden sıkılmış abisine bahane olarak bunu sunmuş uyguluyorlar geçmiş olsun söylemene rağmen bu kadar hızlı bitirelim demesinin mantığı yok sevse böyle bişey demezGüncelleme: Kıza durumu anlattım. Bitirmenin en mantıklısı olduğunu söyledi. Ne yapayım
İsminiz haklı mı acaba ? Ben 9 yıldır bir kızı seviyorum karşılıksız 3-4 defa konuşmuşumdur. Olmadı. Onun için yapamayacağım şey yok.gerçekten sevseydin dayak yemekten korkmazdın
bu nasıl bir soru hocam ?İsminiz haklı mı acaba ? Ben 9 yıldır bir kızı seviyorum karşılıksız 3-4 defa konuşmuşumdur. Olmadı. Onun için yapamayacağım şey yok.
Hocam yani çok doğru demişsiniz. Seven adam dayaktan korkmaz. Ne olursa olsun ondan ayrılmaz. Bundan dolaayı dedim.bu nasıl bir soru hocam ?
aynen öyle hocamHocam yani çok doğru demişsiniz. Seven adam dayaktan korkmaz. Ne olursa olsun ondan ayrılmaz. Bundan dolaayı dedim.
Karşına çıkarsa sakin sakin anlatmayı dene hocam kızı ne kadar sevdiğini. Sinirli de olma tabi konuşurken. Hem tehdit etmek ne oluyorsa... Saçma sapan şeyler.Beyler selamın aleyküm. 1 senelik ciddi bir ilişkim var. Yaklaşık 2 saat kadar önce manitayı eve bırakırken abisiyle tanıştım(!) Sağolsun bayağı bi tehdit etti vesaire. Sevgilimi baya seviyorum. Açıkçası bayağı da uyumluyuz. Yaşım gelince evlilik bile düşünürüm. Fakat 21 yaşındayım. Yolda gelirken aklıma geldi de bu yaşımda bunlarla uğraşmak ne kadar mantıklı? Okuluma gelip beni bulacağını, falan söyledi. Sizce ne yapmalıyım la taktik verin. Kavgacı biri değilim bu arada. Hayatımda hiç kavga da etmedim o yüzden tırsmadım da değil
Sevseydi emin oldu bırakmazdı seni, abisiyle ortak bir plan gibi geldi bana istemiyor kız seni.Güncelleme: Kıza durumu anlattım. Bitirmenin en mantıklısı olduğunu söyledi. Ne yapayım