Neler Yeni

Manitanın abisinden tehdit mesajları alıyorum ne yapmalıyım?

Anumis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Salim Güleşen
Burada sana boomer kafası ile yazmak istemem ama değmez be kardeşim. İlerleyen zamanlarda çok manasız olduğunu göreceksin. Hatta şöyle söyleyeyim sana senden hoşlanan bir kız aklına bile gelmeyecek. Biz erkeklerin fıtratı bu. Evlenmeyi de hemen düşünme bence zamanı gelince doğru insan karşına çıkar emin ol.

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Mustafa
Güncelleme: Kıza durumu anlattım. Bitirmenin en mantıklısı olduğunu söyledi. Ne yapayım :D
hocam kız senden sıkılmış abisine bahane olarak bunu sunmuş uyguluyorlar geçmiş olsun söylemene rağmen bu kadar hızlı bitirelim demesinin mantığı yok sevse böyle bişey demez

Techno08

80+ Gold
Kızın ayrılası varmış bahane olmuş yol ver gitsin

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Beyler selamın aleyküm. 1 senelik ciddi bir ilişkim var. Yaklaşık 2 saat kadar önce manitayı eve bırakırken abisiyle tanıştım(!) Sağolsun bayağı bi tehdit etti vesaire. Sevgilimi baya seviyorum. Açıkçası bayağı da uyumluyuz. Yaşım gelince evlilik bile düşünürüm. Fakat 21 yaşındayım. Yolda gelirken aklıma geldi de bu yaşımda bunlarla uğraşmak ne kadar mantıklı? Okuluma gelip beni bulacağını, falan söyledi. Sizce ne yapmalıyım la taktik verin. Kavgacı biri değilim bu arada. Hayatımda hiç kavga da etmedim o yüzden tırsmadım da değil :D
Karşına çıkarsa sakin sakin anlatmayı dene hocam kızı ne kadar sevdiğini. Sinirli de olma tabi konuşurken. Hem tehdit etmek ne oluyorsa... Saçma sapan şeyler.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Selim
Kızla sevgili olmadan önce ailesini araştırın ve eşgal tipler varsa o kızla evlilik olmaz 👍 senin ailen onun ailesi ile yüz göz olacak yani.

KlausM

80+ Silver
Güncelleme: Kıza durumu anlattım. Bitirmenin en mantıklısı olduğunu söyledi. Ne yapayım :D
Sevseydi emin oldu bırakmazdı seni, abisiyle ortak bir plan gibi geldi bana istemiyor kız seni.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,647
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn
Top Bottom