Neler Yeni

Kişisel verilerim ile tehdit ediliyorum, ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Murat
Mahkeme başlatılamaz adamın beni tehdit ettiği herşeyi ben sunduğum için adamın önüne.
Örnek savcılığa veriyim de evinden aldırsınlar diyordu ben misal merak etme aslanım kara murat mahallesi no 21 d8 sabah 9 da seni alacaklar diyordum :Dfegkmdkjnhgkj
Hocam bu bir savunma değil öncelikle, bahsettiğiniz durumu biliyorum bu bilgilere ulaşma yolu illegaldır şikayet edilmesi durumunda ter*rist gibi muamele görürsünüz hayatınızı alaşağı edebilirdi korkutmaya kalktığınız kişi, kullanılan veriler çalınmış, sigortalardan, emniyetten veyahut partilere oy verme sistemlerinden elde edilen bilgilerdir

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
1 sene önce sanaldan 1 arkadaş ana bacı sövmüştü. Bilgileri bende olduğu için. Bilgilerinden kasıt. Nerde oturduğu nerde okuduğu isim soy isim ve mahalle bilgilerini vererek sadece.
Dc den bir arkadaş buldum 50tl ye Anasının kızlık soyadını bile verdi bana okuduğu okuldan kayıt olduğu kurumlara. Faturalarından aile bireylerine kadar ailesinin tc sinden telefon numaralarına kadar. Kiradaki evlerinden kiracı bilgilerine kadar pdf olarak yolladı.
Ben mi ne yaptım 1 hafta içine sıçırttım çocuğu. 5k para da cabası.
o 50tlye bulan arkadaşdan birtane bende de olsa keşke :D Çok lazım oluyor.

Top Bottom