Neler Yeni

Tehdit ve küfür kanıtlı ergene ne yapmalıyım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,780
İsim
Selim
bewnde öyle düşündüm bunun sonu da ikbal uzuner gibi olacak diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D

kanka ben kıza bişey olsun istemiyorum fakat oğlanı ya dövecem yada tek düşürüp yapacaz bişeyler

valla hocam kızla en son 6. sınıfta yüzyüze görüştüydük hiç öyle bir tipi yoktu ama 3 4 sene içerisinde ne kadar değişmiştir bilemem
En güzeli kendi işini kendin halletmen biraz sopa atmanın zararı gelmez 👌

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bence gidip dalma da, polis, avukat vb. kullanarak şikayet et. Bu ergenler neyin kafasını yaşıyor anlamadım, aslında ergen de değil ülkenin her yaş kesiminde böyle dallamalar mevcut. Yaptıklarının cezasını çekmesi lazım.

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sami
Bence gidip dalma da, polis, avukat vb. kullanarak şikayet et. Bu ergenler neyin kafasını yaşıyor anlamadım, aslında ergen de değil ülkenin her yaş kesiminde böyle dallamalar mevcut. Yaptıklarının cezasını çekmesi lazım.
yani bendede var bişeyler arkadaşlarım aracılığı ile gittiği okul sınıf isim soyisim falan öğrendim :D bu bilgiler sayesinde de annesinin telefon numarasına ulaşıp çocuğu şikayet etcem en kötü çünkü kız tarafına bir şey olmasını istemiyorum

Shix2x

80+ Bronze
yani bendede var bişeyler arkadaşlarım aracılığı ile gittiği okul sınıf isim soyisim falan öğrendim :D bu bilgiler sayesinde de annesinin telefon numarasına ulaşıp çocuğu şikayet etcem en kötü çünkü kız tarafına bir şey olmasını istemiyorum
Kız kendini düşünmüyor sen niye düşünüyorsun kardeş?

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sami
kız tarafı benim yakın arkadaşım olduğu için zamanında annesinin ekmeğini yemişliğim var çünkü

fakat aklımdada şu var kızın annesi ile benim annemgil samimi olduğu için kızın annesine bu fotoğrafları gönderip kızınız nasıl birisi ile taklıyor diyeceğim neticede fotoğraflarda ben suçsuzum

Shix2x

80+ Bronze
kız tarafı benim yakın arkadaşım olduğu için zamanında annesinin ekmeğini yemişliğim var çünkü

fakat aklımdada şu var kızın annesi ile benim annemgil samimi olduğu için kızın annesine bu fotoğrafları gönderip kızınız nasıl birisi ile taklıyor diyeceğim neticede fotoğraflarda ben suçsuzum
Çocuğun kulağına giderse sen patlarsin hocam ben diyim.

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sami
"Uğruna şarjör bosaltacagin kiz iki gün sonra başkasını bosaltir" demiş birileri ona gore hareket et.
Yani ben burda sadece kızı nasıl biriyle görüştüğünü annesine bildiricektim yanlış mı olur da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,414
Üyeler
164,140
Son üye
HovardaEmir
Top Bottom