Neler Yeni

Tehdit ve küfür kanıtlı ergene ne yapmalıyım

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Mehmet
Açıkcası ben o oğlanı ya s*ecem yada o ailede huzursuzlık verecem okadar küfür etmek kolay mı
Boşa uğraşıyorsun hiç bir şey kazanmayacaksin git hakaret davası aç illa bir şey yapacaksan

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sami
Boşa uğraşıyorsun hiç bir şey kazanmayacaksin git hakaret davası aç illa bir şey yapacaksan
öyle mi diyosun peki o zaman ama cocuk benimle kavga etmek için beni infoluyo bizim okuldaki arkadaslarından o yüzden dediydim

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Alper Kaplan
evet arkadaşlar ben bir 15 yaşında lise 1 öğrencisiyim ve benim ilkokulda görüştüğüm samimi olduğum bir kız vardı ve bu kızın instasını sene sonunda buldum ve 8. sınıftan 9a geçtiğimiz için tabi dedim işte sen nereye gittn kaç puan yaptın gibisinden arada bide story atıyordu hoşuma gideni beğeniyordum işte sevgili yapmış kendine bende arkadaşlarımla eğlenceli vakit falan geçirebilmek için yakın arkadaşlar olacak şekilde hikayeye NGL paylaşmıştım ve bu kızlada samimi olduğumuz için hiçbir sorun yoktur diye düşündüm ve meğerki kızın hesabında sevgilisi varmış biriside bana şaka olsun diye galiba sevdiğin bi kız var mı demişti bende şakaya şakayla yanıt vermek için olabilir demiştim ve ardından kızın hesabındaki erkek arkadaşı kim o falan sorular doğrultmuştu bana bende o değil zaten eğlencesine diye görüldü attım geçtim işte sonra mesajları sildi sonra ben yazmadım özür dilerim diye mesaj geldi bende dedim neyi yazmadın dedim kızın elinden telefonu galiba sevgilisi aldı 3 sayfa sövdü bana bende şimdi bu görüntüler var bu görüntülerle çocuğun annesinin telefon numarasını bulsam biryerden ona göndersem veya direk kızın annesine mi gönderiyim fotoğraflarda bunlar Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çoluk çocuk işte engelle geç

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sami
valla gelmesini bekliyom az kaldı şu an vuracam yüzüne alacak dersini ama arkadaşlarım falan bunu biliyormuş bu çocuk 4 5 kişilik keko grubu gibi biseysi varmıs bıcak getiriyomus okula cart curt

valla gelmesini bekliyom az kaldı şu an vuracam yüzüne alacak dersini ama arkadaşlarım falan bunu biliyormuş bu çocuk 4 5 kişilik keko grubu gibi biseysi varmıs bıcak getiriyomus okula cart curt
olm boşver uğraşma büyüynce anlarsın zaten ne saçma şeylermiş diye uzaklaş gitsin eli yüzü düzgün tiplerle takılan kız bul o kızdan hayır gelmez

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sami
Çoluk çocuk işte engelle geç
öyle yaptım ztn de bukadar küfür var iste böyle bırakmakda istemiom
Mesaj otomatik birleştirildi:

olm boşver uğraşma büyüynce anlarsın zaten ne saçma şeylermiş diye uzaklaş gitsin eli yüzü düzgün tiplerle takılan kız bul o kızdan hayır gelmez
karsımada kesfettede bu olay yüzünden hep böyle videolar cıkıyor :DASDLKWN

Top Bottom