Dava açılmakla tehdit ediliyorum

Neilq

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Merhabalar kısa süre önce steam hesabımı bir platform üzerinden sattım ve şu an dava edilmek ile tehdit ediliyorum. Dava etmek ile tehdit eden kişi hesabı alıp sonrasında sattı veya başka bir mailine geçirdi
Bu konuda yapabielceğim ne var acaba?
Her türlü kanıtım vesaire var!

Merhabalar kısa süre önce steam hesabımı bir platform üzerinden sattım ve şu an dava edilmek ile tehdit ediliyorum. Dava etmek ile tehdit eden kişi hesabı alıp sonrasında sattı veya başka bir mailine geçirdi
Bu konuda yapabielceğim ne var acaba?
Her türlü kanıtım vesaire var!
hocam o işler çok sıkıntılı ya mesela sen suçsuzsundur ama karşıdaki adam sırf şerefsizliğine gidiyor hesaba ban yedirtiyor veya hesabı başka maile alıyor sonra sen geri almışsın diyor özellikle ban yedirip hesabını çöp edenler çok oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadarlık hesap sattın

ne sen ne o dava edebilir

hocam o işler çok sıkıntılı ya mesela sen suçsuzsundur ama karşıdaki adam sırf şerefsizliğine gidiyor hesaba ban yedirtiyor veya hesabı başka maile alıyor sonra sen geri almışsın diyor özellikle ban yedirip hesabını çöp edenler çok oluyor

ne kadarlık hesap sattın
600 tl

her türlü davada yanındayım
teşekkürler sağolun

ne sen ne o dava edebilir
Bi 💩 olmaz, korkma.
sağolun

600 TL için bi iş çevirebilir hocam 50 100 desen sadece almak için tehdit ederdi ama şimdi sitede alıcının tarafında her zaman satıcının değil
yani adam hesabı kilitleyip ss ini atıp tehdit ediyor

600 TL için bi iş çevirebilir hocam 50 100 desen sadece almak için tehdit ederdi ama şimdi sitede alıcının tarafında her zaman satıcının değil
iade yapalım diyince önce parasını istiyor

sağolun

yani adam hesabı kilitleyip ss ini atıp tehdit ediyor

iade yapalım diyince önce parasını istiyor
salla o zaman boş ver

He öyle mi olmuş yaz adama geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular