Feyzoş
80+
Dahası
bravil sitars a kim dava açsın manyakmisin
Oyun Destek ekibi ile çözerim eğer çözülmüyorsa anca o zaman dava ederim.Valla ben 400 tl valorant için dava açmıştım 10 katı para aldım. 400 tl bisiy değil ama akıllansin diye yaptım. O çocuk da 17 yaşındaydı birde ayriyeten avukat parası falan vermişler
Valla ben 400 tl valorant için dava açmıştım 10 katı para aldım. 400 tl bisiy değil ama akıllansin diye yaptım. O çocuk da 17 yaşındaydı birde ayriyeten avukat parası falan vermişler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıdaki arkadasin dediği gibi siber suçlar ilginiyor.
Yok kardeşim ben elemanla çok konuştum. Bilmiyormuş gibi konuşup durdu hani sanki hiç konuşmamisiz gibi sen kimsin neden bahsediyorsun falan gibi. En son elinden geleni ardına koyma dedi gittim dava açtım. Bana dese ki abi özür dilerim hatalıyım akıllandım bida yapmicam, hocam sorun yoktu ortada.Arthur Fleck gibi saçını yeşile boyayıp, palyaço makyajı yapıp ardından sokakta Joker BGM Song açıp içini boşaltabilirsin kanka.
Bekle ve gör ne olcak ne gelecek diye.
Elinden bişey gelmiyorsa bekle gör.
Oyun Destek ekibi ile çözerim eğer çözülmüyorsa anca o zaman dava ederim.
Siz direkt vurunca öldüreyim demişsiniz.
Hayır abi zaten hesap puan onda aldıYok kardeşim ben elemanla çok konuştum. Bilmiyormuş gibi konuşup durdu hani sanki hiç konuşmamisiz gibi sen kimsin neden bahsediyorsun falan gibi. En son elinden geleni ardına koyma dedi gittim dava açtım.
Abi hesap onda zatenArthur Fleck gibi saçını yeşile boyayıp, palyaço makyajı yapıp ardından sokakta Joker BGM Song açıp içini boşaltabilirsin kanka.
Bekle ve gör ne olcak ne gelecek diye.
Elinden bişey gelmiyorsa bekle gör.
Oyun Destek ekibi ile çözerim eğer çözülmüyorsa anca o zaman dava ederim.
Siz direkt vurunca öldüreyim demişsiniz.
Abi yok ciddi bu 12Eleman biraz daha zorlasa 8 yaşına düşecek
Yarın çocuk şube evinden alır seni.Arkadaşlar merhaba 6 temmuzda aklıma bir fikir geldi bir çoğumuzun oynadığı bs yani brawl stars da hesap çalmak istedim bir platform üzerinden
İşte çekiliş yapıyorum ayağına hesap çalacaktım bir kişi yazdı bana bende tamam dedim tabi yalanlar atıyorum almak için hesabımı çaldım ama e postayı çalmadım geri bana yazdı bu platformdan başka bir hesaptan yazdı bana ben onura engelledim ben bu bs hesabının yalan atarak e postasını değiştirmiştim bana Gmail üzerinden yazdı bu sefer bende korktum Dava açarım falan diyor bana yazan babasıymış ben bu arada 18 yaş altıyım bende verdim e postayı buna şifresi ile birlikte geri ben dedinki kod gelmeyebilir spam yüzünden Buda yarın sabah 13 de şifreyi değiştirip e postamı çalmış beni deli etme hesabın elimde ziraat ını falan harcarız diye bunu diyen oğlu geri yarın bu Bidaha yazdı hesabıma girdim diye e posta şifresinide geri bana söyledi ama 4 gün sonra bu yeniden şifreyi değiştirip hesabı çaldı yinede dava açar diye korkuyorum açabilirmi kazanabilirmi? Gerçekten pişmanım çevremdeki bir çok insan yapıyor diye yaptım ama zaten çocuk artık hesabında ve kupa kasıyor. Bidaha paylaştım
Demeyi unuttum adam bana hesabı ver dedi ve hesabını kapat dedi yani hiç bişey demedi hesabı verdikten sonra o değilde benimde hesabımı aynı şekil çaldılar eğer dava yersem bende benim hesabımı çalan kişiye dava açıp tazminat alıp dava yediğim kişiye tazminat verebilirim
hocam 10 katı para alsan ne olur ki bi ton avukat parası ödüyorsunValla ben 400 tl valorant için dava açmıştım 10 katı para aldım. 400 tl bisiy değil ama akıllansin diye yaptım. O çocuk da 17 yaşındaydı birde ayriyeten avukat parası falan vermişler
Yukarıdaki arkadasin dediği gibi siber suçlar ilginiyor.
Abi dalga geçme Ya olay zaten 1 hafta önce yaşandıYarın çocuk şube evinden alır seni.
Seni bugün iyi zorbalık biraz hakkını helal ette git babana anlat olm dürüstçe baban da konuşsun çocukla halledin bı şekilde seni korkutmak için dava falan demişler nasıl kokrtuysan gmaili kaptirmissinAbi hesap onda zaten
Abi yok ciddi bu 12
Çok üzüldüm kardeşim Allah sabır versinAbi dalga geçme Ya olay zaten 1 hafta önce yaşandı
Gmaili almak içinmi abiSeni bugün iyi zorbalık biraz hakkını helal ette git babana anlat olm dürüstçe baban da konuşsun çocukla halledin bı şekilde seni korkutmak için dava falan demişler nasıl kokrtuysan gmaili kaptirmissin
Allah Allah abi yaÇok üzüldüm kardeşim Allah sabır versin