- Konu Sahibi Konu Sahibi
WP'den aynı sizin düşündüğünüz gibi yazdım ve bütün kanıtlarımı topladım.--hesabı teslim etmeyip biraz düşünsen daha iyiydi bence, bu hesaba noldu
a dan b ye gamermarkt üzerinden
b den c ye gamermarkt üzerinden
c den d ye gamermarkt üzerinden mi satıldı, 3 kez site üzerinden elden ele dolaştıgına bile inanasım gelmedi, para birimi olarak euro ve ruble kullanan arkadaşlar aa türkiyede gamermarkt diye site varmış hesaba %100 güvenlik saglıyolarmış hadi ordan alalım mı dedi, nerden buldular bu siteyi, hesap 4. arkadaşta patladı, e sana ulaşan kim, hesap çalındı bildirimi yapan kim, bu 3 kişinin 3 üde mi iyi niyetli
--sitenin senden 15k istemeside iyi cesaret, 2. el accounta bu kadar yatırım yapan çılgın kim, o zaman 100k yatırsalardı site bizden 105k falan mı isteyecekti
şimdi sen hesabı verdin, kim bilir site hesabı kime teslim edicek, 1 yıl sonra bidaha aynı olayın yaşayanmayacağının garantiside yok, ilk sahibisin diye sürekli rahatsız edilme ihtimalinde var
bunları arşivledim 1 yıl sonra 5 ay sonra bunlar tekrar yazarsa sadece bu konuşmaların ss'lerini atacağım ve engelleyeceğim dava açabilirler en doğal hakları ben bile burada TC'sini bildiğim şikayetçi olmak istediğim birine kafama göre dava açabilirim vatandaşlık hakkımızı önemli olan ellerinde somut kanıtla insanları dolandırdığıma dair bir şeyleri olması
dediğiniz doğru
gamermark sadece Türkiye'de hizmet vermiyor siteleri farklı dillerde destek ekibi ve satışlar yapmakta elo boost falanda yapıyorlar G2G gibi bir site
ve yine dediğiniz gibi benden alan kişi 8-9 ay oynayıp bu yaz satmış avrupalı birisine (nereden biliyorum hesaba € cinsinden ve Türkiyede kullanılmayan ödeme stili ile atılmış)
avrupalı birisine satmış büyük ihtimal gamermarkt üzerinden.
o da 3-4 ay oynayıp rus birisine satmış rus biriside rus rublesi ile satın alım gerçekleştirmiş
hesapta TL EURO Ruble ile satın alımlar olunca ve çok farklı giriş IP'leri olunca riot hesabı bloke etmiş kilitlemiş
sorumlusuda ben olmuşum
neyse ben verdim o hesap artık benim hakkım değil ben sattım haram para yemek istemediğimden uğraşmam hesapla falan alsınlar ne yaparlarsa yapsınlar
umarım bir daha ulaşmazlar bana
Ha bir daha ulaşırlarsa şu teklifi yapacağım ben hesabı 2500TL koyup alıcıya indirim 2300TL yapmıştım
diyeceğim ki 2300TL veriyorum kendi hesabımı satın alıyorum atın bana iban alın 2300TL'nizi ben koyduğum fiyattan alıyorum 2.el bir hesaba para yatırmaları onların sorunu hatta pardon özür dileyerek 2.el değil 4.el
keşke 2.el olsa
buna en iyi örnek 2.el kulaklık alıp
aldığın kişiye değilde gidip onun aldığı ilk kişiye veya mağazaya falan gidip bu sorunlu paramı geri verin demek gibi bir şey
sen aldığın kişiden hesap sorarsın ilk kişiden değil