Yolda 100 TL buldum Sizce ne yapmalıyım ?

nereye bağışlıyım sizce paparadan ininaldan filan lösev gibi yerlere atılıyormu ?
Evet. atabiliyorsunuz. paparanın uygulamasında bunun için bir yer var.

Ben yerde para görünce almıyorum bu kafamı kurcalamasın diye

Beyler ilk defa başıma geliyor az önce eve gelirken ara sokakta otların içinde 100 TL buldum çevrede hiç insan yoktu sahibini bulmam baya zordu bu yüzden parayı aldım eve geldim siz olsanız ne yapardınız? bazıları sen buldun senin hakkın harca haram olmaz diyolar bazıları haram paradır hepsini hayır kurumuna ver diyolar sizce ne yapmalıyım ?
Küçükken de şimdi de yaparım.
Paranın sahibi yoksa market önündeki dilenci çocuklara bir şeyler alabilirsin.
Camiye bağışlayabilirsin.

Ben okulda bulmuştum bir kere. Duyuru astım. “Atatürk resmi varsa benimdir eğeğeğeğe” diye trollediler :D Sahibi çıkmayınca 5’e bölüp 20’şer TL olarak 5 fakire dağıtmıştım.

Bence ailene söyle, mutlaka çevrelerinde gerçekten yardıma muhtaç birileri vardır, doğrudan onlara ulaştırsınlar. Yardım adı altında toplanan paraların zaman zaman doğru yerlere gitmediğini gördük toplumca. O yüzden bu tür kurumlara güvenim yok.

sahibi yoksa kendin harca camiye falan verme yeterince paraları var zaten

50 tl ininaldan hayır kurumuna 50 tl ilede arkadaşlarıma yemek ısmarlıyacağım şuanlık böyle düşünüyorum herkese teşekkür ederim.

Sahibi yoksa kullan

Beyler ilk defa başıma geliyor az önce eve gelirken ara sokakta otların içinde 100 TL buldum çevrede hiç insan yoktu sahibini bulmam baya zordu bu yüzden parayı aldım eve geldim siz olsanız ne yapardınız? bazıları sen buldun senin hakkın harca haram olmaz diyolar bazıları haram paradır hepsini hayır kurumuna ver diyolar sizce ne yapmalıyım ?
10'ar 10'ar bölüp 10 farklı dilenciye dağıt biz sokakta para bulduk mu böyle yapıyoruz ailecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,515
Üyeler
184,469
Son üye
sc0ut9
Geri