Bağışla diyecem nereye götürücen camiye götürme zaten onlarda para var bir fakire ver diyicem onlardada var dilenciye ver dicem onlarda senden fazla para var
Beyler ilk defa başıma geliyor az önce eve gelirken ara sokakta otların içinde 100 TL buldum çevrede hiç insan yoktu sahibini bulmam baya zordu bu yüzden parayı aldım eve geldim siz olsanız ne yapardınız? bazıları sen buldun senin hakkın harca haram olmaz diyolar bazıları haram paradır hepsini hayır kurumuna ver diyolar sizce ne yapmalıyım ?
Ben okulda bulmuştum bir kere. Duyuru astım. “Atatürk resmi varsa benimdir eğeğeğeğe” diye trollediler Sahibi çıkmayınca 5’e bölüp 20’şer TL olarak 5 fakire dağıtmıştım.
Bence ailene söyle, mutlaka çevrelerinde gerçekten yardıma muhtaç birileri vardır, doğrudan onlara ulaştırsınlar. Yardım adı altında toplanan paraların zaman zaman doğru yerlere gitmediğini gördük toplumca. O yüzden bu tür kurumlara güvenim yok.
Beyler ilk defa başıma geliyor az önce eve gelirken ara sokakta otların içinde 100 TL buldum çevrede hiç insan yoktu sahibini bulmam baya zordu bu yüzden parayı aldım eve geldim siz olsanız ne yapardınız? bazıları sen buldun senin hakkın harca haram olmaz diyolar bazıları haram paradır hepsini hayır kurumuna ver diyolar sizce ne yapmalıyım ?