Arama sonuçları: *

1. H

Norveç'te asgari ücret uygulaması var mı?

Merhaba. Norveç'le ilgili bir araştırma yazısı hazırlıyorum. Yazıda Norveç'te asgari ücret ve ortalama gelirler hakkında da bilgiler olacak. Norveç'te asgari ücret ya da aylık ortalama gelir hakkında bilgisi olan var mı?:sneaky:
  2. H

Püskül işi verilir işi nedir ya:)

Bugün whatsapptan mesaj geldi. Evlere püskül işi verilir, evde püskül işi ile para kazanmak ister misiniz gibi. Yani bari mantıklı bir iş gönderselerdi :)
  3. H

Gratis Bayilik veriyor mu?

Merhaba. Biraz sermayemiz var ve kozmetik sektöründe yatırım yapmak istiyorum. Gratis bayilik veriyor mu, veriyorsa Franchise bedeli ne kadar.? Bilen var mı? İnternette sağlıklı bilgiler yok ne yazık ki. :(
  4. H

Sürekli işçi olarak çalışan var mı?

Konya'da sürekli işçi kadrosundayım. Konya ek iş firmalarının birisinden iş teklifi geldi. Çalışsam işim için bir sorun olur mu? Bilgisi olan var mı?:unsure: 1665644509 Birkaç arkadaşım mevzuat açısından sorun olabilir. Kurum tespit ederse sıkıntı olur dedi ama bilemedim. ek iş yapan çok...
  5. H

Sakarya'da engelli arkaşımıza iş arıyoruz

Sakarya'da engelli bir kardeşimiz var. Yüzde 42 engel raporu var. Çalışabileceği uygun masa başı bir iş arıyoruz. Sakarya iş ilanları siteleri var mı? Ya da yönlendirebileceğiniz bir işletme. teşekkür ederim. 👋
  6. H

Evde hangi ek işleri yapabiliriz?

Özellikle çocuk giyim için önerebileceğiniz bir toptancı varmı?
  7. H

Evde hangi ek işleri yapabiliriz?

Merhaba. Malum ekonomi gün geçtikçe kötüye gidiyor :(. Üzücü ama maalesef ülkenin gerçeği. Artık maaşlarımız yetmiyor. İnternette evde mum paketleme, süsleme gibi ek iş ilanları görüyorum. Bu tarz işlere hangi ek iş sitesinden başvurabilirim?Var mı güvenilir ek iş sitesi?
  8. H

Dolap'ta satmak için uygun ürünler

Merhaba. Eşim dolaptan satış yapıyor. Dolap'ta satış için ürün almak istiyoruz. İstoç'ta hangi firmaları önerirsiniz çocuk giyim toptancısı olarak. Malum ekonomiden dolayı ek iş olarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte:(
  9. H

Mali müşavir maaşları ne kadar?

Forumda mali müşavir olarak çalışan var mı(y)Mali müşavir maaşları hakkında bazı bilgilere ihtiyacım var? Teşekkür ederim şimdiden ;)
  10. H

İstanbul'da iş arayışı

Merhaba. İstanbul'da ihtiyacı olan bir ablamız için evde yapabileceği ek iş ihtiyacımız var.👐 Paketleme işi olur ne bilim süsleme gibi. İstanbul'da eve iş veren fabrikalar var mı? Nasıl ulaşabilirim bunlara.
  11. H

Ek İş Olarak Ne Yapılabilir

Merhaba. Makale yazarlığı yapabilirsin. Eğer bilgisayar başında fazla vakit geçiriyorsan boş vakitlerinde makale yazarak para kazanabilirsin. Bence en iyi evde ek iş.
  12. H

kurye firmaları ve maaşları

Merhaba. Trendyoldan gerçekten ayda 17000 TL gibi rakamlar kazanan var mı? Güncel trendyol kurye maaşları ne kadar?
  13. H

Getir Maaşları Yardım

Merhaba. Dayınız çalışıyor mu acaba daha. Ben de getirde motorlu kuryelik başvurusu yapacağım. Acaba güncel getir kurye maaşları ne kadar bilginiz var mı?
Top Bottom