Neler Yeni

kurye firmaları ve maaşları

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
yaşım 18 bu sene üniye gidicem geçen sene gitmedim. Ünide eve çıkıp kuryelik yapıcam galiba kurye firması olarakta getir düşünüyorum. Maaş hakkında falan bilgileri olan var mı

Tankman

80+ Bronze
kolaçan tv den izlediğime göre trendgol go kuryeleri maaşını kendi belirliyor aylık 5000 de kazanabilirsin 15000 de tamamen sana kalmış kolaçan tv nin videolarını izleyip daha çok bilgi sahibi olabilirsin ama ortalaam sorarsan çoğu kurye videoda haftalık 2500-3000 kazandığını söylüyordu paket başına komisyon alıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kolaçan tv den izlediğime göre trendgol go kuryeleri maaşını kendi belirliyor aylık 5000 de kazanabilirsin 15000 de tamamen sana kalmış kolaçan tv nin videolarını izleyip daha çok bilgi sahibi olabilirsin ama ortalaam sorarsan çoğu kurye videoda haftalık 2500-3000 kazandığını söylüyordu paket başına komisyon alıyorlar
bu videoyu izle bunda anlatıyordu

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ümit Şensöz

Maykıl

80+ Silver

bu videoyu izle bunda anlatıyordu
Cok calisip 23 k yapti (trendyol) abim ama gideride cok fazla onerim yemek sepeti vale

Cok calisip 23 k yapti (trendyol) abim ama gideride cok fazla onerim yemek sepeti vale
@rafetsunal

Son düzenleme:

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında çok güzel kazanılıyor. Tabi ki gelir sana bağlı benim arkadaşım yapıyor 16bin TL alıyor şu an güzel zam aldılar. Herkes bu kadar kazanacak diye bir şey yok 5bin tlde kazanabilirsin. Şöyle bir haber yazısı buldum detaylı şirket açmasını giderleri anlatıyor bir bak istersen. Trendyol Go Motorlu Kurye https://www.finansportali.net/trendyol-go-motorlu-kurye/
burayı okudum aklımda ise part time kısmı kaldı. Part time çalışmak istesem kendi motorumun masrafları ve tüm giderler bana mı ait olacak yoksa şirketmi verecek orayı anlamadım

Hem üniversite okuyup hemde kuryelik mi yapacaksın yani orayı anlamadım
evet aynen öyle

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
burayı okudum aklımda ise part time kısmı kaldı. Part time çalışmak istesem kendi motorumun masrafları ve tüm giderler bana mı ait olacak yoksa şirketmi verecek orayı anlamadım

evet aynen öyle
O iş zor hem kurye hem üni ikisi aynı anda gitmez büyük ihtimal

Maykıl

80+ Silver
Merhaba. Trendyoldan gerçekten ayda 17000 TL gibi rakamlar kazanan var mı? Güncel trendyol kurye maaşları ne kadar?
şuan yok. paket sayısı çok azaldı bu sıralar benim bölgede ama mc donalds gibi populer yerlerde oturursan daha yakın oldugun icin sana mc donalds ın paketlerini atma şansı daha yuksek

Merhaba. Trendyoldan gerçekten ayda 17000 TL gibi rakamlar kazanan var mı? Güncel trendyol kurye maaşları ne kadar?
önerim artık yemeksepeti vale değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,590
Üyeler
167,520
Son üye
nasuf
Top Bottom