Arama sonuçları: *

1. Hard Kapitalizim

COMNET REZALETİ (İNTERNET YOK)

1733651590 ARKADAŞLAR BU FİRMADAN NASIL PARAMIZI ALIP DA CIKABILIRIZ
  2. Hard Kapitalizim

Google takeout üzerinden fotolarımı toplu indirince gb fazla oluyor

sebebi nedir arkadaşlar 74 gb lık fotograf var google takeout üzerinden 138 gb oluyor 1732444140 niye 74 degil de 138 e çıkıyor ordan indirince
  3. Hard Kapitalizim

istirahat raporunu nasıl SGK ya bildirebilirim

Tamamdır teşekkür ederim
  4. Hard Kapitalizim

Peki ben şimdi raporu aldığım günden itibaren mi vermem lazım yoksa rapor bittikten SONRA mi 1727696033 Ayrıca cevap için teşekkürler
  5. Hard Kapitalizim

Merhaba yarın iki ayağımının baş parmaklarından ameliyatı olacağım fakat işe gittiğim için istirahat raporu vericek bana bende onu ne yapacağım bu SGK dan nasıl para alıyorum gitmediğim günler için yardımcı olur musunuz 1727687094 10 gün arkadaşlar istirahat raporu
  6. Hard Kapitalizim

Silecek pazarı.com güvenilir mi

Alınır mı nasıl karar vercem
  7. Hard Kapitalizim

Silecek pazarı.com güvenilir mi

Arkadaşlar soru başlıktaki
  8. Hard Kapitalizim

PC modeme bağlı olduğu zaman internetim gidiyor

belli bir süre bağlı kalıyorum sonra gidiyor internet format atsam düzelir mi
  9. Hard Kapitalizim

Dolar 24.05 oldu DİKKAT

Düzeltiler biraz önce X e gir bak TT oldu
  10. Hard Kapitalizim

Dolar 24.05 oldu DİKKAT

11. Hard Kapitalizim

Zincir marketlerde maaşlar nasıl?

Yok biladerim ben savunma sanayide kart üretimindeyim market de çalışmıyorum 🙂
  12. Hard Kapitalizim

E devleten İşe giriş heyet raporu nasıl çıkarabilirim.

Nerden gözüküyor e devleten çıkıyor dedi hastane
  13. Hard Kapitalizim

E devleten İşe giriş heyet raporu nasıl çıkarabilirim.

İşe giriş için heyet raporu aldım e devleten çıkar dediler ne yazdığımda çıkar onu bilmiyorum yardımcı olur musunuz.
  14. Hard Kapitalizim

RDR 2 grafik ayarları Ultra olmasına rağmen bozuk 2 k oynayanlar bakabilir mi(AMD)

Bende video çekerim hepinizi alıntılarım görmüş olursunuz 1696863319 Sizin sorun tam olarak nedir video çekip buraya attın belki o zaman daha iyi anlaşılır ben akşama çekip yüklerim buraya sizde daha iyi anlamış olursunuz 1696863391 Akşama görüşürüz arkadaşlar şimdilik hoşçakalın
  15. Hard Kapitalizim

RDR 2 grafik ayarları Ultra olmasına rağmen bozuk 2 k oynayanlar bakabilir mi(AMD)

Ddu ile silmeyi deneyin sürücüyü düzeltebilirsiniz belki
  16. Hard Kapitalizim

Nasıl düzelteceğim ben bunu akşam video çekeyim burda paylaşıyım öyle daha iyi anlaşılır sanırsam ayrıca Abdullah Hacıgül etiketledim ama bakmadı sizde etiketler misiniz
  17. Hard Kapitalizim

Sadece oyunda o da çimler ve ağaçlar
  18. Hard Kapitalizim

Bendeki de MSI 6750 XT mesh 2 x ama bir türlü çözemedim şu sorunu sizde böyle bir sorun varmı
Top Bottom