Neler Yeni

RDR 2 grafik ayarları Ultra olmasına rağmen bozuk 2 k oynayanlar bakabilir mi(AMD)

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Arkadaşlar 1 ayrıdır nasıl düzeltirim diyip duruyorum ve sürekli farklı ayarları deniyorum ama olmuyor lütfen bana bi yardım edin 2 k da oynuyorum maous ile sağ sol yapınca bulanık oluyor ayarlardan hareket bulanıklığı da kapalı FSR de kapalı ayrıca AMD grafikleri açık sadece ayrıca oyunu siz oynarken AMD grafik ayarlarından ayar yaparak mı oynuyorsunuz nasıl yapıyorsunuz resim Atar mısınız ama lütfen rica ediyorum AMD kart kulanan arkadaşlar atsın AMD ayarlarını falan teşekkür ederim

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşlar 1 ayrıdır nasıl düzeltirim diyip duruyorum ve sürekli farklı ayarları deniyorum ama olmuyor lütfen bana bi yardım edin 2 k da oynuyorum maous ile sağ sol yapınca bulanık oluyor ayarlardan hareket bulanıklığı da kapalı FSR de kapalı ayrıca AMD grafikleri açık sadece ayrıca oyunu siz oynarken AMD grafik ayarlarından ayar yaparak mı oynuyorsunuz nasıl yapıyorsunuz resim Atar mısınız ama lütfen rica ediyorum AMD kart kulanan arkadaşlar atsın AMD ayarlarını falan teşekkür ederim
Kanka sana şu şekilde yardımım olur. Başlığı daha kısa yaz. Bir de insanları etiketle. Konun öyle daha çok ilgi alır.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,510
İsim
uwu
@Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 k ayarlarda MSI 6750 XT mesh 2 x ile RDR 2 ultra ayarlarda sağ sola çevirince bozuluyor piksel piksel oluyor çözüm nedir
çevirmeden de piksel piksel bzuksa vram bozuk bnim kartın kide bozuk sanırım yük altında vram kullanımı artınca oluyor garantisi var ama sınavlar yaklaştığı için şuan uğraşamam hazır sistemle aldıydım da gt2 intelin içinde

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çevirmeden de piksel piksel bzuksa vram bozuk bnim kartın kide bozuk sanırım yük altında vram kullanımı artınca oluyor garantisi var ama sınavlar yaklaştığı için şuan uğraşamam hazır sistemle aldıydım da gt2 intelin içinde
Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok sadece rdr üzerinde

Sizin kart AMD mi Nvidia mı

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
asus dual rx 6600 yazılım olarak hiç sıkıntı çektirmedi ama bu vram kullanımı 4/5 gb yi geçince bozulma oluyor
Bendeki de MSI 6750 XT mesh 2 x ama bir türlü çözemedim şu sorunu sizde böyle bir sorun varmı

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bende de ayni sorun var. Spiderman de oluyordu. Duz duruken sorun pek belli olmuyordu ama ekrani cevirdigimde karakterin yanlari piksellesiyor, bulaniklasiyor. Bende AMD kart kullaniyorum ne tesaduf :D

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Bende de ayni sorun var. Spiderman de oluyordu. Duz duruken sorun pek belli olmuyordu ama ekrani cevirdigimde karakterin yanlari piksellesiyor, bulaniklasiyor. Bende AMD kart kullaniyorum ne tesaduf :D
Radeon boost açık mı sizde

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Ek olarak bir sorum olacak hocam bu piksellesmeyi sadece oyunda mi yasiyorsunuz? Yoksa normalde de oluyor mu? Bende googlein yanlari falan cikintili cikintili.

Radeon boost açık mı sizde
Degil sanirim hocam.

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Ek olarak bir sorum olacak hocam bu piksellesmeyi sadece oyunda mi yasiyorsunuz? Yoksa normalde de oluyor mu? Bende googlein yanlari falan cikintili cikintili.

Degil sanirim hocam.
Sadece oyunda o da çimler ve ağaçlar

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,510
İsim
uwu
Bendeki de MSI 6750 XT mesh 2 x ama bir türlü çözemedim şu sorunu sizde böyle bir sorun varmı
bnde gta v oynarken fark ettim fps oyunarında hiçbir sıkıntı yok ama anlayamadım gitti furmarkta da sorun yok

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
bnde gta v oynarken fark ettim fps oyunarında hiçbir sıkıntı yok ama anlayamadım gitti furmarkta da sorun yok
Nasıl düzelteceğim ben bunu akşam video çekeyim burda paylaşıyım öyle daha iyi anlaşılır sanırsam ayrıca Abdullah Hacıgül etiketledim ama bakmadı sizde etiketler misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591
Üyeler
164,532
Son üye
Hitorida
Top Bottom