Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Teknolojik gelişmenin sınırlarına geldik mi

Tüketime dayalı bir sistem oluşturdukları için her sene aynı modeli %10 daha performanslı diye sunuyorlar. Tüketim toplumu olduğu için de herkes alıyor. Karlılık açısından dolayı argeye önem azaldı
  2. Heath Ledger

Ankara da yaşayan var mı?

Peki ya AnkaraAirde kart geçmemesine ne demeli :mad::mad::mad:
  3. Heath Ledger

Evet Hocam uzak bölgelere otobüslerin fiyatları farklı oluyor. Nallıhan otobüsü 190₺ idi yanlış hatırlamıyorsam
  4. Heath Ledger

Her hafta gidiyorum neredeyse. 20₺ olsa üzülürdüm
  5. Heath Ledger

Hocam bu yanlış bilgi olmasın? ben kartla 75 ₺ basıyorum havalimanına giderken 20₺ nerden çıktı
  6. Heath Ledger

10CM Sopayı 3'e Bölsek?

Matematik böyle varsayımlarla doludur. Bir örneği X = 0,9999999... olduğunu varsayalım 10X = 9.9999999.... Oluyor 10X - X = 9X 9,999999... - 0,9999999... = 9 9X = 9 X=1
  7. Heath Ledger

Zenginler neden zengin

Kütük Ankara
  8. Heath Ledger

Zenginler neden zengin

Zenginliğin tanımı benim literatürümde şudur: Parası olmayan zengin de olabilir. Parası olan fakir de. Zenginlik parayla ölçülmez.
  9. Heath Ledger

18 yaşında öğrenci birisi hayatını nasıl devam ettirmeli?

2 seçenek sunabilirim sana 1. part time işlerde çalışıp para kazanmak. Kazandığın parayı da yatırım yapmak. 2. Zanaat öğrenmek. Bu zanaat eskiden marangozluk veya terzilik gibi olan şeylerin günümüze uyarlanmış hali. En iyi örnek video kurgu programları öğrenmek olabilir. (Bu sadece bir örnek...
  10. Heath Ledger

A1 seviye ingilizce sorusu

Its very good
  11. Heath Ledger

ADA WONG MU ,LARA CROFT MU,KİTANA MI ?

:cool::blobdance:
  12. Heath Ledger

14 yasinda milyoner olmak

14 de felan zor da 25-27-30 tan önce olunması gerekiyor bence. Gerçi artık ₺ milyoneri olmanın bir anlamı kalmadı da. 30 dan önce 1 ev 1 araba hedefi olması lazım herkeste.
  13. Heath Ledger

OYUN OYNAMA İSTEĞİNİN OLMAMASI

Reis oyunu felan boşver make money. Gençken şansını deneyeceksin gelecekte rahat edeceksin.
  14. Heath Ledger

Aktarmalı uçuş nasıl oluyor

Emin misiniz hocam? 2017 de uçmuştum aktarmalı olarak en son. Bavulları otomatik thy transfer etmişti. Eğer bu şekilde güncelleme geldiyse vay thy'nin haline
  15. Heath Ledger

Gs maçına gitmem ne kadar tutar ?

Twiterdan her 2-3 güne bir post at illaki denk gelir. Özellikle çok takipçili fan hesaplarının yorumlarına yaz
  16. Heath Ledger

Gs maçına gitmem ne kadar tutar ?

Hocam bence kombinesi olan ve maça gidemeyecek birini şimdiden bul ve ayarla. O zaman parası gelince ücreti neyse verirsin. Durumunu anlatırsan herkes değil de bazı kişilerin seni anlayacağını düşünüyorum. Böyle yapmazsan son dakika bilet bulman çok zor haberin olsun
  17. Heath Ledger

Rubik Küp önerebilir misiniz?

Amacınız nedir hocam? Zaten yapabiliyorsunuz hızınızı arttırmak mı? Yoksa Sağa sola hava atmak mı?
  18. Heath Ledger

Şiir Vs. Yazmak İstiyorum Bunları İnsanlara Nasıl Tanıtırım

Hocam herkesin böyle bir tanıdığı vardır. Siz yayınlarsınız millet severse öne çıkarsınız
  19. Heath Ledger

Şiir Vs. Yazmak İstiyorum Bunları İnsanlara Nasıl Tanıtırım

Seslendirme de yapıyor musunuz? yoksa sadece yazıyor musunuz. Sosyal medyada yayınlayabilirsiniz. Güzel bir yönetimle gayet tanınır bir kişi olabilirsiniz
  20. Heath Ledger

Bu parayla ne yapılabilir ?

1 milyon sana yaklaşık aylık 5k kazandırır yatırımla vs. O yüzden pek bir işe yaramaz. İş kurman gerek eğer çalışmak istemiyorsan. Ama iş kurmak demek 40 yılda vereceğin emeği 5 yılda vermek demektir ama sonunda başarılı olursan artık çalışmadan da yaşarsın. 2-3 milyonun olsa ev al kiraya ver...
Top Bottom