Neler Yeni

OYUN OYNAMA İSTEĞİNİN OLMAMASI

osman.247

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Osman Kaya
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım var idare eder bir tane. Ancak hiç oyun oynama isteğim kalmadı. 2 ayda bir açıyorum sadece. Ne yapabilirim eski isteğimi uyandırmak için.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Ad
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım var idare eder bir tane. Ancak hiç oyun oynama isteğim kalmadı. 2 ayda bir açıyorum sadece. Ne yapabilirim eski isteğimi uyandırmak için.
Başka oyunlar oyna, sabah akşam Lol'dür, CS'dir, Valo'dur, Dota'dır oynuyorsan yorulmuşsundur belli yerden sonra. Hatta beynin belki süngerleşmeye bile başlamıştır. Mesela Epic'te çok Slime Rancher ve This War of Mine çok ucuz. Onlara bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mobil içinde Subway Surfers, Blade of BRIM ve Shadow Fight 3 önerebilirim. Bence güzel oyunlar :(

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
GTA 6 bekle

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
Belli bir yaştan sonra oyun isteği kendiliğinden yok olur ve bir daha gelmez... Bence hayırlı da olmuştur. Yapacak o kadar iş varken oyun oynamak belli bir yaşta hem yakışık almaz hem de zaman öldürmekten başka bi şey değil.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Reis oyunu felan boşver make money. Gençken şansını deneyeceksin gelecekte rahat edeceksin.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Sıkılmışken kafayı bişeylere yor başarırsan daha ne

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
alex
Belli bir süreden sonra oyun oynama isteği bitiyor. Şuan bitirmemi bekleyen en az 3 oyun vardır. Ama çoğu bilgisayarda öylece duruyor. Hani oyuna giriyim diyorum belki zevkim tekrar gelir diye menüye gelip hemen çıkıyorum.

Erdem123

80+ Bronze
bu nasıl bişey oyunu eğlenmek için değilde bir görev gibi oynuyorsun ama kazancın da yok vaktinde gidiyor saçma bir soru olmuş

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
uyandırmak için geçecek boş zaman yerine yeni şeyler dene.
Eskiden ben de çok oynardım ama artık simülasyonlar ve yazılım dışında kullanmıyorum pek fazla.
Tavsiyem farklı aktiviteler bul.
Bilgisayarlar sadece oyun için değil.
He Bilgisayar aldım hakkını vermek istiyorum diyorsanız simülasyonlar kurabilirsiniz çok güzel kullanıyor bilgisayarınızı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,949
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom