Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım var idare eder bir tane. Ancak hiç oyun oynama isteğim kalmadı. 2 ayda bir açıyorum sadece. Ne yapabilirim eski isteğimi uyandırmak için.
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım var idare eder bir tane. Ancak hiç oyun oynama isteğim kalmadı. 2 ayda bir açıyorum sadece. Ne yapabilirim eski isteğimi uyandırmak için.
Başka oyunlar oyna, sabah akşam Lol'dür, CS'dir, Valo'dur, Dota'dır oynuyorsan yorulmuşsundur belli yerden sonra. Hatta beynin belki süngerleşmeye bile başlamıştır. Mesela Epic'te çok Slime Rancher ve This War of Mine çok ucuz. Onlara bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mobil içinde Subway Surfers, Blade of BRIM ve Shadow Fight 3 önerebilirim. Bence güzel oyunlar
Belli bir yaştan sonra oyun isteği kendiliğinden yok olur ve bir daha gelmez... Bence hayırlı da olmuştur. Yapacak o kadar iş varken oyun oynamak belli bir yaşta hem yakışık almaz hem de zaman öldürmekten başka bi şey değil.
Belli bir süreden sonra oyun oynama isteği bitiyor. Şuan bitirmemi bekleyen en az 3 oyun vardır. Ama çoğu bilgisayarda öylece duruyor. Hani oyuna giriyim diyorum belki zevkim tekrar gelir diye menüye gelip hemen çıkıyorum.
uyandırmak için geçecek boş zaman yerine yeni şeyler dene.
Eskiden ben de çok oynardım ama artık simülasyonlar ve yazılım dışında kullanmıyorum pek fazla.
Tavsiyem farklı aktiviteler bul.
Bilgisayarlar sadece oyun için değil.
He Bilgisayar aldım hakkını vermek istiyorum diyorsanız simülasyonlar kurabilirsiniz çok güzel kullanıyor bilgisayarınızı