Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Sizce kyk kredisi almalımıyım

tüfe eklemiyor faizsiz geri ödeyeceksin al gitsin
  2. Hudzell

Derdinizi Yazın Çözüm Bulalım

Kardeşim, notun önemi olmadığını tek önemli olanın çaban olduğunu anlamak için derslerinin bittiği ve işe başladığın döneme geçmeyi bekle. O gün geldiğinde ne kadar saçma dert yandığını ve kendini yıprattığını anlayacaksın. Veya umarım bu kadar geç anlamak yerine bana inanır ve kendine eziyet...
  3. Hudzell

Askerlik tecili iptal ettirdim vazgeçip tekrar tecil ettirebilir miyim ?

askerlik şubeye gidin burada kimsenin lafıyla bu konuda hareket etmeniz doğru olmaz
  4. Hudzell

Sinpaş, Fuzul, eminevim gibi yerlerden araba alan varmı

Valla o araba aldı mı bilmem ama ben kendisi ile yolları ayırdım arkadaş diye 7 senelik dostluğumuz vardı kaphe çıktı. Ondan ötürü bilmiyorum hocam. En son kendisiyle 2 ay önce görüştüm almamıştı
  5. Hudzell

Dolandırıcı avukat tarafından arandım

Cinsel taciz mevzularında hiçbir zaman uzlaşma talep edilemez. Bunu redditte r/hukuk sayfasında kaç kere paylaştılar bilindik bir yöntem hocam.
  6. Hudzell

150 bin tl ile yatırımlık ne alınır

Altın alma. Garanti gelir diyorsan PPF fonuna parayı yatır hala faiz oranları iyiyken getirisi de iyi olur garanti olduğundan üzülmezsin.
  7. Hudzell

AÖF askerlik tecil ettirir mi?

Nasıl ? Kayıt yaptırıp sınava girmediğinde öğrencilik devam ediyor ? Benim arkadaşım 2 senedir kaydı yapıp sınavlara gidiyor sorun olmadı ?
  8. Hudzell

Üniversite ilk günü napılır?

Kimseye güvenmeyeceğin samimiyetsiz ortamlar oluşur. Kendi deneyimime göre çok fazla cringe ve 31 e gülen tipler doluydu. Kendini yabancı hissedersin ama normaldir.
  9. Hudzell

Gerçekten red mi yedim

Ne rahatsız insanlarsınız arkadaş ya
  10. Hudzell

Bilgisayar programcılığı okunur mu?

Çevren yoksa işin zor ben okuyorum kendini geliştirme muhabbeti de var ama çevren yoksa nafile.
  11. Hudzell

Beylikdüzün'de ki 3+1 Ev Fiyatları Doğru Mu?

Doğru değil. İlanı arıyorsunuz sonra size o fiyata başka evler var diyip Esenyurt'un en ücra köşelerindeki evleri göstermeye başlıyorlar genelde.
  12. Hudzell

İşten çıktıktan sonra sigortadan tekrar yararlanabilir miyim?

Yararlanırsın sanırım ben 2 kere işe girdim çıktım sorun yok bende.
  13. Hudzell

Ilişkide ara vermek lütfen cevaplayın

İlişkinizi bilmiyorum ama 2 seçenek var ya arka planda başka konuştuğu biri var ya da sizi gerçekten seviyordu ama tutumunuz sağlam kalbini kırmış dolayısıyla soğumuş.
  14. Hudzell

Eve büyü yapıldığından şüpheleniyorum

Her hocaya güvenilmez çoğu para tuzağı işini bilen bulursanız ki genelde referansla bulursunuz şansınızı denersiniz.
  15. Hudzell

Ipad hakkında bilgi (kaybolan cihazı bulma şansı var mı?)

Rahatsızlığınız hakkında bilgi vermeden sadece kilitli bir cihazı normal yollar hariç her türlü hangi yollardan açabileceğinizi öğrenmeye çalışmışsınız. Sorduğunuz tek bir soru bile normal yöntemleri içermiyor. Ben acıtasyonunuz ile ilgilenecek değilim napıyorsanız yapın amacım diğer yazarları...
  16. Hudzell

Ipad hakkında bilgi (kaybolan cihazı bulma şansı var mı?)

Bence cihazı kaybeden kişi değilsiniz kayıp bir cihaz geçmiş elinize, konunun en başındaki mesajınızla ardından sorduğunuz sorular fazla şüphe uyandırıcı.
  17. Hudzell

Boy nasıl bu kadar uzayabiliyor?

Hocam bu işler genetik. Biz 4 kardeşiz hepimiz daha 1 yaşındayken ortalamanın çok üstünde boyumuz vardı. Anne babada bitiyor beslenme vs de bir yere kadar.
  18. Hudzell

Boy nasıl bu kadar uzayabiliyor?

Ben daha 16 yaşında 180 idim şuan 20 yaşındayım 190 ı buldum. Bununla övünecek veya yalan atacak bir şey yok benim için. Herkes kendi normaline inanmak istiyor.
  19. Hudzell

Youtube automation icin yapay zeka ve niche onerisi

Artık yapılamaz yeni düzenlemeye göre otomasyonun önüne geçtiler.
  20. Hudzell

Metin 2 para kazandırır mi

Kazandırır da sermaye gerektiriyor diye biliyorum bilen varsa beni de etiketlerse sevinirim.
Geri