Boy nasıl bu kadar uzayabiliyor?

BENBİLGECANDEDE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
461
Normalinde 15 16 dan sonra 3 5 cm değilmiydi internette forumlarda hep yok 10 cm yok 20 cm yok 15 te 1.60 tım büyüdüm 1.90 olduma kadar abartanlar dolu bana yalan geliyor insanlarda bunlarada inanınca iyice kafada karışıyor nasıl oluyor bu realde hiç görmedim?

Ben daha 16 yaşında 180 idim şuan 20 yaşındayım 190 ı buldum. Bununla övünecek veya yalan atacak bir şey yok benim için. Herkes kendi normaline inanmak istiyor.

Ben daha 16 yaşında 180 idim şuan 20 yaşındayım 190 ı buldum. Bununla övünecek veya yalan atacak bir şey yok benim için. Herkes kendi normaline inanmak istiyor.
Hadi en fazla belki 10 cm dediniz gibi olabilir belki yanlışta ölçmüş olabilirsiniz hocam boy işleri çok belirsiz ufacık yanlışlık 5 cm benim dedime geliyor zaten çünkü 16 dan sonra uzamanın artık bittini veya baya az kaldını söylüyolar ama tabi yalancı demiyorum size

Hadi en fazla belki 10 cm dediniz gibi olabilir belki yanlışta ölçmüş olabilirsiniz hocam boy işleri çok belirsiz ufacık yanlışlık 5 cm benim dedime geliyor zaten çünkü 16 dan sonra uzamanın artık bittini veya baya az kaldını söylüyolar ama tabi yalancı demiyorum size
Hocam bu işler genetik. Biz 4 kardeşiz hepimiz daha 1 yaşındayken ortalamanın çok üstünde boyumuz vardı. Anne babada bitiyor beslenme vs de bir yere kadar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
Hocam bu işler genetik. Biz 4 kardeşiz hepimiz daha 1 yaşındayken ortalamanın çok üstünde boyumuz vardı. Anne babada bitiyor beslenme vs de bir yere kadar.
Olabilir gerçi bilmiyorum anne babamı benim dedem babannem normal babamlar 4 kardeş mesela onlarda 2 si kısa baya babam orta bi amcam baya uzun bellide olmuyor bence anne babadan bağımsız yaratılış gereğide olabilir bazen sizde belki daha uzun olabilirsiniz ama 16 da yanlış ölçüm olabilir en aktif küçük yaş zamanlarında anca 10 cm oluyor 16 dan sonra olay bitiyor bitmesede 3 5 cm tabi belki birden fırlamada oladabilir

Normalinde 15 16 dan sonra 3 5 cm değilmiydi internette forumlarda hep yok 10 cm yok 20 cm yok 15 te 1.60 tım büyüdüm 1.90 olduma kadar abartanlar dolu bana yalan geliyor insanlarda bunlarada inanınca iyice kafada karışıyor nasıl oluyor bu realde hiç görmedim?
Genetik.

Boy 16-17 yaşından sonra %5-10 kadar daha uzuyabilir 180 %5 +9 cm %10 +18 cm

Boy 16-17 yaşından sonra %5-10 kadar daha uzuyabilir 180 %5 +9 cm %10 +18 cm
5 9 cm tmda 10 18 ne yaw bi 5 falan atar bence hatta 5 bile değil 15 sonrasıdır o 16 17 de olay baya bitiyor hiç bile uzama olmaması baya yüksek ihtimal

5 9 cm tmda 10 18 ne yaw bi 5 falan atar bence hatta 5 bile değil 15 sonrasıdır o 16 17 de olay baya bitiyor hiç bile uzama olmaması baya yüksek ihtimal
Bitmiyor dostum. Uzunlara neden bu kadar takiksin anlamadim.

Bu konuda anlaşılmayacak şaşırılıcak ne var onu anlamaya çalışıyorum şuan

çoğunda artmaz zaten belki %20 16-17 yaşından sonra boyu 5-10 cm den fazla uzuyan vardır. 2 metre adamlar nasıl oluyor sanıyorsun ben 188-189 civarındayım 16 yaşındayken 185 civarındaydım aradan 1 yıl geçti. belki 18 sonunda 190-191 olurum belki daha uzun bilemem ama 12 li yaşlarda 178 civarında olduğumu hatırlıyorum o zamandan bu zamana çok boy artmadı özellikle 15 sonrasında ama boydan ziyade yüz kemikleri omuz kemikleri uzadı ve hacim kazandı ki bu kemiklerin büyümesi daha uzun sürer çoğu kişide 20 li yaşlarda tamamlanır

Bu konuda anlaşılmayacak şaşırılıcak ne var onu anlamaya çalışıyorum şuan
Hocam herşeyin belli bi zamanı duruş noktası varya 15 16 dan sonra bazen hiç uzama bile olmayabiliyor olursada 5 cm falan olur olay bitiyor değilmi yani ama millete göre en az 10 ve üstü 20 30 diyen bile çıkıyor ulan insan en aktif zamanlarında okadar uzamaz ama realde öyle bi şey hiç şahit olmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çoğunda artmaz zaten belki %20 16-17 yaşından sonra boyu 5-10 cm den fazla uzuyan vardır. 2 metre adamlar nasıl oluyor sanıyorsun ben 188-189 civarındayım 16 yaşındayken 185 civarındaydım aradan 1 yıl geçti. belki 18 sonunda 190-191 olurum belki daha uzun bilemem ama 12 li yaşlarda 178 civarında olduğumu hatırlıyorum o zamandan bu zamana çok boy artmadı özellikle 15 sonrasında ama boydan ziyade yüz kemikleri omuz kemikleri uzadı ve hacim kazandı ki bu kemiklerin büyümesi daha uzun sürer çoğu kişide 20 li yaşlarda tamamlanır
2 metre adamlar kendini belli ediyor zaten durup durup ani bi fışkırma olmaz o dediklerin unese giren adamlardır zaten hormon bozukluğu olan gitgide büyüyenler zar zor duranlar var ama ben normal insanlardan bahsediyorum onun dışında böyle bi şey mümkün değil ben demiyorum uzman doktorlar bilim diye bi şey var

Geri