Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

Hangi vergileri ödemem lazım?

Arkadaşlar merhabalar aktif olarak e-ticaret yapmaktayım ve belli bir süredir bireysel satış yapıyordum artık hacmim büyüdü aylık çok büyük cirolara geldim ve artık kurumsal satış yapmaya başlayıp düzenli vergi ödemem lazım bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı birde İngiltere şirketim var...
  2. HuseyinBy01

Fiyat performans kargo antlaşması

Arkadaşlar merhabalar şuan aktif olarak sürat kargo ile antlaşmam bulunuyor ama fiyatları diğer bazı firmalara göre yüksek kalıyor bundan dolayı hem biraz daha uygun fiyatlı hemde kaliteli bir firmayla antlaşma yapmak istiyorum. Aylık kargo gönderimim 1000 üzerine çıkabiliyor bu konuda bilgisi...
  3. HuseyinBy01

Cimere şikayet edildim yardım.

Tamamdır teşekkür ederim
  4. HuseyinBy01

Daha bilgilendirme yapılmadı ama kendisi şikayette bulundum diyor. Bakacam gün içerisinde şikayet gelirse dönüş yapacam ama ortada herhangi bir kanıt olmadığı için böyle bir şikayette karşı taraf hakkında haksız şikayet suçlamasında nasıl bulunuyoruz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  5. HuseyinBy01

Arkadaşlar merhabalar internet üzerinden satış yapıyorum ve bugün destek ekibine yazan biri önce TC istedi veremeyiz dedim ardından IBAN istedi onuda veremeyiz dedim ardından şirketin özel bilgilerinden istedi onları zaten veremeyiz. Ben müşteriye yasal olarak böyle şeyleri paylaşmanın yasak...
  6. HuseyinBy01

Sizce ne zaman bulk yapmaya başlamalıyım

Form olarak göğüs kaslarım gayet büyük. sırtım ve omuzlarım calisthenics sporcusu olduğum için geniş ve büyük. kalça ve bel bölgemde ağırlıklı yağlanma var aynı şekilde bacaklarım kollarımdan daha damarlı ve parçalı. bölgesel yağlanma olduğunu düşünüyorum ama bölgesel yağ eritme diye bir şey...
  7. HuseyinBy01

Sizce ne zaman bulk yapmaya başlamalıyım

Merhabalar 2 aydan beri definasyon yapıyorum günde ortalama 400-600 kalori arası açık veriyorum 2 ay önce yağ oranım %31 ve kilom 96 idi şuan yağ oranım %24.7 ve kilom 79 definasyona bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum. bu şekilde kalori açığı vererek devam edersem Kasım ayına kadar %15...
  8. HuseyinBy01

anime filmi tavsiyesi

evet yks de bittiğine göre yeniden anime filmlerine başlamak istiyorum genellikle romantik fantastik ve bilim kurgu severim ama başka önerilerede açığım 🙂
  9. HuseyinBy01

Beyaz masaya hangi renk ekipman gider ?

maşallah hocam tam benlik sisteminiz var 😍
  10. HuseyinBy01

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-rog-azoth-nx-red-switch-beyaz-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,649833272.html bu klavyenin sesi çok tatmin edici hayranıo olduğum bir sese sahip https://wraithesports.com/products/lamzu-atlantis-pro-analog-klavye bu klavyenin RGB ışıklandırması çok...
  11. HuseyinBy01

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-razer-deathstalker-v2-pro-tenkeyless-hyperspeed-red-switch-us-layout-white-mekanik-oyuncu-si-fiyati,104899194.html buradaki klavye bu olabilir ama daha güzelleride var tavsiyede bulunabilirim.
  12. HuseyinBy01

beyaz mouse ve beyaz kulaklık olabilir ama klavyede full beyaz yerine siyah keycapslerde kullanarak göze batmayacak şekilde güzel görüntüler ortaya çıkarılabilir.
  13. HuseyinBy01

B complex vitamin ne kadar alınmalı

bildiğim kadarıyla bulunmuyor
  14. HuseyinBy01

Üniversite okurken bir yandan para kazanmak istiyorum

eğer olur dersen barlarda garsonluk yapmanı öneririm hem gelen yabancılar olsun hem parası bol gelen zenginler olsun sadece bahşişler bile maaş değerinde olabiliyor ama can güvenliği gibi konulardan dolayı pek tavsiye etmem.
  15. HuseyinBy01

🍭 Forum bayramlaşıyor 🍭

Herkesin ramazan bayramı mübarek olsun. Hayırlı bayramlar.
Top Bottom