Arama sonuçları: *

1. Hyperr30

Matkaptan anlayan yardımcı olabilir mi

Arkadaşlar merhaba einhel 140 nm akülü darbeli vidalama aldım ilk geldiği zaman matkabın ucunu elimde döndürebiliyordum ve matkabın motoru dönmüyordu şu an elimle ucu zorla döndürdüğümde arka taraftaki motor da dönüyor ne olmuş olabilir lütfen yardımcı olun motor kömürlü olduğu için motorun...
  2. Hyperr30

Hayalinizdeki araba nedir?

W213 exclusive e200
  3. Hyperr30

Kız arkadaşa alınabilecek hediyeler nelerdir?

Lego çiçek
  4. Hyperr30

Fmf hastalığı engel mi

Hayır
  5. Hyperr30

Fmf hastalığı engel mi

Kanka ben bir astsubay abiye sordum raporun yoksa sıkıntı olmaz dedi ama ilaç varsa bilemem yinede dene şansını hayırlı olsun
  6. Hyperr30

Gizli albüm nasıl geri getirilir Xiaomi

Arkadaşlar merhaba gizli albümden foto ve videolar vardı dün akşam sildim nasıl geri getirebilirim çöp kutusundan da sildim. Telefonum Xiaomi
  7. Hyperr30

Fmf hastalığı engel mi

Arkadaşlar merhaba 8-9 yıl önce ailem fmf tahlili yaptırmış ve fmf hastası olduğumu öğrendim herhangi bir ilaç veya atak geçirmiyorum ama fmf hastasıyım. MSÜ veya PMYO engel mi bazıları engel demiş bilen biri yardımcı olabilir mi?
  8. Hyperr30

Sanayi dalgıçı hakkında bilgisi olan var mı

Arkadaşlar merhaba bu sene üniversite sınavına girdim ve Ege üniversitesi su altı teknolojisi bölümüne gitmeyi planlıyorum. Ordan direkt sanayi dalgıçı olabilirmiyim? Sanayi dalgıçı iş imkanı nasıl bazıları iş olanağının olmadığını söylüyor mesleğin vadesinin dolduğunu söylüyorlar. Bu işi yapan...
  9. Hyperr30

Subay astsubay olan var mı

Soru özel bir soru olamaz mı?
  10. Hyperr30

Subay astsubay olan var mı

Arkadaşlar merhaba subay astsubay veya MSÜ de okuyan bana ulaşabilir mi aklıma takılan bir kaç tane soru var
  11. Hyperr30

Adınıza şikayetvar dolandırıcı mı

Yapan kız okuldan bildiğim biri neden yaptı acaba hala yazmadı
  12. Hyperr30

Link at dedim daha yazmadı yazarsa sövücem
  13. Hyperr30

Arkadaşlar merhaba bugün Instagramdan takip ettiğim bir kız adıma şikayetvar da şikayet olduğunu gösterdi haberin var mı dedi. Hakkımda birinin eşiyle ilişkiye girdiğimi söylüyor Instagram hesabımıda etiketlemişler. Akrabalarıma da yapıldı dedi linkten şikayeti silebilirsin dedi. Kız dolandırıcı...
  14. Hyperr30

Manisa'da okuyacağım, hayat nasıl ?

Manisa'da yaşıyorum çok gezen birisi değilim ama cidden gençler için güzel bir şehir değil. Manisa merkezin bi ucundan bi ucuna yürüye bilirsin. Tek otobüsle nerdeyse her yere aktarma yapmadan gidebilirsin. Awm olarak 3 tane awm var onlarında güzel mağazaları yok. Gece hayatını bilmiyorum ama...
  15. Hyperr30

Çizgi filmi hatırlayan var mı

Arkadaşlar merhaba 2010 senesi civarı hayvanların araba olduğu çizgi film vardı hatırlayan var mı? Mor şişen meyve vardı suyla birleşince büyüyordu. Fil ambulans vardı galiba.
  16. Hyperr30

Düz Memur ya da Engelli Memur Olan Var mı?

Bildiğim kadarıyla 34 40 arası olması lazım
  17. Hyperr30

Düz Memur ya da Engelli Memur Olan Var mı?

Ekpss ye girmen lazım onunda sınavı oldu bitti. Kardeşim girdi.Maaş normal memur maaşı ile aynı.
  18. Hyperr30

Basketbol Ayakkabısı yıkanır mı?

10 dan fazla basketbol ayakkabım olmuştur hepsini makinede yıkadım hiçbir şey olmadı.
  19. Hyperr30

3000tl ile ne yapılabilir

Hisse alma fikri aklımda var ama hangi hisseleri almalıyım
  20. Hyperr30

3000tl ile ne yapılabilir

Arkadaşlar merhaba bayramda ve önceden biriktirdiğim toplam 3000tl ye yakın para var.2/3 ay sonraya paramın daha çok değerlenmesini istiyorum ne gibi yatırım yapabilirim altın alma fikrine çok sıcak bakmıyorum fikirlerinizi bekliyorum.
Top Bottom