Güzel konu, rez alıyorum, geleceğe yatırımMerhaba arkadaşlar,
Kız arkadaşıma hediye alacağım ama çok fazla hobisi yok ayıcık, kar küresi, kıyafet, takı harici alınabilecek neler var? Fikirlerinizi bekliyorum.
Evlenme teklifi dışında her şey yok demişsin hocam bildiğinMerhaba arkadaşlar,
Kız arkadaşıma hediye alacağım ama çok fazla hobisi yok ayıcık, kar küresi, kıyafet, takı harici alınabilecek neler var? Fikirlerinizi bekliyorum.
aslında çok şey var ama çoğu şeyi aldığım için belki birilerden farklı fikirler çıkar diye konu açtım, bu arada evlilik yüzüğü de var nişan yüzüğü deEvlenme teklifi dışında her şey yok demişsin hocam bildiğin
Kralsın knk, lazım bunlar, depolayım ben bir yere, taktikleri bilmiyomaslında çok şey var ama çoğu şeyi aldığım için belki birilerden farklı fikirler çıkar diye konu açtım, bu arada evlilik yüzüğü de var nişan yüzüğü de
örnek vermek gerekirse başkalarına fikir olsun diye yazıyorum coğrafya okuduğu için dünya küresi aldım, kar küresi aldım, kolye aldım, bileklik aldım, ayıcık aldım.
@MattJohn müzik kutusu, nostalji retro seviyorsa pikap plak vb termos, resim için tuval boya, panduf gibi gibi kaydet bunları bir yere
elbet birgünGüzel konu, rez alıyorum, geleceğe yatırım
Lego çiçekMerhaba arkadaşlar,
Trendyoldan baskılı kupa al üzerine kız arkadaşının sevdiği fotoğrafları eklet.Merhaba arkadaşlar,
agabelbet birgün