Neler Yeni

Kız arkadaşa alınabilecek hediyeler nelerdir?

Exodia7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Serkan Dağ
Merhaba arkadaşlar,

Kız arkadaşıma hediye alacağım ama çok fazla hobisi yok ayıcık, kar küresi, kıyafet, takı harici alınabilecek neler var? Fikirlerinizi bekliyorum.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Merhaba arkadaşlar,

Kız arkadaşıma hediye alacağım ama çok fazla hobisi yok ayıcık, kar küresi, kıyafet, takı harici alınabilecek neler var? Fikirlerinizi bekliyorum.
Güzel konu, rez alıyorum, geleceğe yatırım

Exodia7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Serkan Dağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evlenme teklifi dışında her şey yok demişsin hocam bildiğin
aslında çok şey var ama çoğu şeyi aldığım için belki birilerden farklı fikirler çıkar diye konu açtım, bu arada evlilik yüzüğü de var nişan yüzüğü de :)
örnek vermek gerekirse başkalarına fikir olsun diye yazıyorum coğrafya okuduğu için dünya küresi aldım, kar küresi aldım, kolye aldım, bileklik aldım, ayıcık aldım.

@MattJohn müzik kutusu, nostalji retro seviyorsa pikap plak vb termos, resim için tuval boya, panduf gibi gibi kaydet bunları bir yere :D

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
aslında çok şey var ama çoğu şeyi aldığım için belki birilerden farklı fikirler çıkar diye konu açtım, bu arada evlilik yüzüğü de var nişan yüzüğü de :)
örnek vermek gerekirse başkalarına fikir olsun diye yazıyorum coğrafya okuduğu için dünya küresi aldım, kar küresi aldım, kolye aldım, bileklik aldım, ayıcık aldım.

@MattJohn müzik kutusu, nostalji retro seviyorsa pikap plak vb termos, resim için tuval boya, panduf gibi gibi kaydet bunları bir yere :D
Kralsın knk, lazım bunlar, depolayım ben bir yere, taktikleri bilmiyom :D

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
812
İsim
yunusemre

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,208
İsim
Necati
Merhaba arkadaşlar,

Trendyoldan baskılı kupa al üzerine kız arkadaşının sevdiği fotoğrafları eklet.

Top Bottom