Arama sonuçları: *

1. J

Dolandırıldım acil yardım lazım nolursunuz

hocam hat taşınması bugün yapıldı, koştur koştur savcılığa gittim ardından da emniyete gidip ifade verdim. yarın tt müdürlüğüne gidip hat taşımanın iptal edilmesini, edilmemesi takdirde şikayette bulunacağımı söyleyeceğim. 1734557067 ayrıca acilen kimliğini kayıp gösterip iptal ederek yeni...
  2. J

hocam diyorum ki direkmen tc kayıp diyip kartımı imha edeyim. yeni kart çıkarırım sorun değil skt yaklaşıyordu zateb. 1734300689 hocam diyorum ki direkmen tc kayıp diyip kartımı imha edeyim. yeni kart çıkarırım sorun değil skt yaklaşıyordu zateb.
  3. J

hocam kredi kartım yok zaten kredi çekmeleri mümkün mü, yani adıma kredi kartı açabilirler mi
  4. J

Arkadaşlar durum aşırı ciddi. 9 aydır türkcell faturalı kullanıcısıyım., tahhütümün bitmesine 3 ay var. Bugün beni 0850 ile başlayan bir numara aradı, numaraya fazla dikkat edemedim. Bana türkcell taahhütnamemin yakında biteceğini, fiyatların artacağını belirtti. Bu yüzden de türk telekomdaki...
  5. J

Arkadaşlar boş zamanım var ve para lazım

Merhaba arkadaşlar. üni öğrencisiyim. bu aralar ciddi anlamda boş zamanım var ve bunu değerlendirmek istiyorum. para kazanma yolları nelerdir. günlük 2 saat uğraşarak ayda 4 5 k kaldırabileceğim bir iş var mı internet üzerinde
  6. J

nerf mermisi önerir misiniz??

almanyada akraban var mı. varsa onlara amazon.de den aldırabilirsin. 6 euroya felan 100 tane satılıyor 1653453267 eskiden aliexpresste mermi başı 50 kuruşa alabiliyırduk şimdi gümrük vergisi 57 tl olmuş aşırı mantıksız
  7. J

Yavru kedimin karnı şişti?

hayır derdi ne zaten canım sıkkındı annem götürmedi kendi durumum da yoktu çocuk sinirini benden çıkarıyo. harbi sıkıntılı bizim millet
  8. J

banın hayırlı olsun 😂
  9. J

pov 17 yaşındaki berke kendisini büyük karşısıbdakini 15 yaşında sanıyor
  10. J

ellemedim. ara sıra baktım rahatsız olmasın diye. yemek vermiştik yedi de. büyük ihtimalle erken doğum felan yaptı. şu an 1 yavru kaldı 5inden o çok iyi . hem kedim daha 1 yaşında yaşından dolayı da olabilir. 1650718089 2 si ölü doğdu diğer ölen 2 sinin ölüm şekli aynı aşırı cansızlık vardı...
  11. J

inanın bana gitmek istedim ama annem götürmedi. kendim de gidemiyorum. belediyenin öyle bir imkan sağlıdığını sanmıuorum karamanda yaşıyorum. götürsem bile dikkatle ilgilenmezler devlet hastanelerinde olduğu gibi
  12. J

ağzımı bozdurmayın hayvan dışarıda açlıktan ölsün mü. nasıl bir kafa yapınız var ya
  13. J

yok hocam kedi erken doğum felan yaptı heralde ya da bşaka bir sıkıntı var. 5 yavrunun 2 si doğumda öldü biri halsizlikten öldü. diğer yavru da aynı şekilde can verdi. şu an 1 tane kaldı. anne kedinin annesi doğum yaptığında yavrular hiç hastalanmadan büyüdü.
  14. J

keşke götürebilsem imkanım yok ki. zaten doğru düzgün harçlık alan birisi de değilim annemi ikna da edemiyorum. evde yapabileceğim bişey olsa keşke . bekliyoruz sadece
  15. J

...bizim yavru kedilerin birinin karnı balon gibi şişti. hamile olduğunıu anladım cumartesi günü ise çok garip miyavlayınca doğum günümün geldiğini anladım. ona bir yer hazırladım geceye doğru doğum yaptı. 5 yavru 2 si ölü doğdu 3 ü sağ. bugün okula giderken kedim dışarı çıkmak istedi ben de...
  16. J

Uygun fiyatlar için Teşekkürler Amazon

Arkadaşlar 1 2 aydır forumdayım ne zaman indirim görsem genellikle amazonda oluyor. bu konuyu neden açtığımı bende tam bilmiyorum içimden geldi. şahsen paylaşılan indirimlerden bişey almandım fakat önceden 2 3 siparişim olmuştu 1 günde getieiyorlar. prime desen 8 tl bedava bir sürü film bir sürü...
Top Bottom