Uygun Olmayan Konu Başlığı
...bizim yavru kedilerin birinin karnı balon gibi şişti. hamile olduğunıu anladım cumartesi günü ise çok garip miyavlayınca doğum günümün geldiğini anladım. ona bir yer hazırladım geceye doğru doğum yaptı. 5 yavru 2 si ölü doğdu 3 ü sağ. bugün okula giderken kedim dışarı çıkmak istedi ben de çıkardım biraz bekledim gelmedyince kapıyı kapattım giytim otobüse yetişmem lazımdı. eve geldim baktım yavruların 2 si var 1i yok. kardeşime sordum anlattı. annem kalktığında hasta kediyi annesi kapının ağzına getirmiş. annem ölü sanmış. elime aldım ağzında kan vardı(fazla değil )ağızı açıktı ve baya soğuktu zar zor miyavlıyordu. acilen babannemde olan annemin yanına gittim veterinere gidelim dedi o kedi ölmüş felan dedi götürmedi. Not :anne kedi zaten saçma sapan yavrularının üstüne felan yatıyordu acaba o mu ezdi diye düşünüyorum). aradan 5 saat geçti yavru haala yaşıyor ama haala hareketi çok az bacaklarını kığırdatıyor miyavlamaya çalışıyor(apalayamıyor bile). süt felan vermeye çalıştım şırıngayla parmaklarımla böyle sırtında dokandım belki bişey yutmuştur diye faydası olmadı. ısıttım da bir bez ile. anlayan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirmisiniz?