Neler Yeni

Yavru kedimin karnı şişti?

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
Uygun Olmayan Konu Başlığı
...bizim yavru kedilerin birinin karnı balon gibi şişti. hamile olduğunıu anladım cumartesi günü ise çok garip miyavlayınca doğum günümün geldiğini anladım. ona bir yer hazırladım geceye doğru doğum yaptı. 5 yavru 2 si ölü doğdu 3 ü sağ. bugün okula giderken kedim dışarı çıkmak istedi ben de çıkardım biraz bekledim gelmedyince kapıyı kapattım giytim otobüse yetişmem lazımdı. eve geldim baktım yavruların 2 si var 1i yok. kardeşime sordum anlattı. annem kalktığında hasta kediyi annesi kapının ağzına getirmiş. annem ölü sanmış. elime aldım ağzında kan vardı(fazla değil )ağızı açıktı ve baya soğuktu zar zor miyavlıyordu. acilen babannemde olan annemin yanına gittim veterinere gidelim dedi o kedi ölmüş felan dedi götürmedi. Not :anne kedi zaten saçma sapan yavrularının üstüne felan yatıyordu acaba o mu ezdi diye düşünüyorum). aradan 5 saat geçti yavru haala yaşıyor ama haala hareketi çok az bacaklarını kığırdatıyor miyavlamaya çalışıyor(apalayamıyor bile). süt felan vermeye çalıştım şırıngayla parmaklarımla böyle sırtında dokandım belki bişey yutmuştur diye faydası olmadı. ısıttım da bir bez ile. anlayan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirmisiniz?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Chloe Grace Moretz
hocam veterinere sormak en mantıklısı telefon numaraları internette vardır

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam biz buradan bir şey yapamayız veterinere gitmelisiniz acilen ciddi bir şey gibi gözüküyor.
keşke götürebilsem imkanım yok ki. zaten doğru düzgün harçlık alan birisi de değilim annemi ikna da edemiyorum. evde yapabileceğim bişey olsa keşke . bekliyoruz sadece

The Batman

80+ Silver
Belediyeyi ara ücretsiz tedavi sağlıyorlar yolds kaza yapmis kediyi götürmüşlerdi yarin ilk işin o olsun o kedilerden sorumlusunuz

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
Belediyeyi ara ücretsiz tedavi sağlıyorlar yolds kaza yapmis kediyi götürmüşlerdi yarin ilk işin o olsun o kedilerden sorumlusunuz
yok hocam kedi erken doğum felan yaptı heralde ya da bşaka bir sıkıntı var. 5 yavrunun 2 si doğumda öldü biri halsizlikten öldü. diğer yavru da aynı şekilde can verdi. şu an 1 tane kaldı. anne kedinin annesi doğum yaptığında yavrular hiç hastalanmadan büyüdü.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
İmkanınız yoksa ve gerektiğinde veterinere, traşa vs. götüremeyecekseniz hayvan sahiplenmeyin. Oyuncak değil can bu.

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
İmkanınız yoksa ve gerektiğinde veterinere, traşa vs. götüremeyecekseniz hayvan sahiplenmeyin. Oyuncak değil can bu.
ağzımı bozdurmayın hayvan dışarıda açlıktan ölsün mü. nasıl bir kafa yapınız var ya

Sir Cem T-oker

80+ Gold
ağzımı bozdurmayın hayvan dışarıda açlıktan ölsün mü. nasıl bir kafa yapınız var ya
hocam arkadaş haklı onlara iyi bakmak zorundasınız. diğer yandan siz de haklısınız ama. ve böyle bir durumda paranız olmasa bile veterinere gitmelisiniz. veya belediyeyi aramanızda fayda var onlar ücret istemez muhtemelen.

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
hocam arkadaş haklı onlara iyi bakmak zorundasınız. diğer yandan siz de haklısınız ama. ve böyle bir durumda paranız olmasa bile veterinere gitmelisiniz. veya belediyeyi aramanızda fayda var onlar ücret istemez muhtemelen.
inanın bana gitmek istedim ama annem götürmedi. kendim de gidemiyorum. belediyenin öyle bir imkan sağlıdığını sanmıuorum karamanda yaşıyorum. götürsem bile dikkatle ilgilenmezler devlet hastanelerinde olduğu gibi

Sir Cem T-oker

80+ Gold
inanın bana gitmek istedim ama annem götürmedi. kendim de gidemiyorum. belediyenin öyle bir imkan sağlıdığını sanmıuorum karamanda yaşıyorum. götürsem bile dikkatle ilgilenmezler devlet hastanelerinde olduğu gibi
kedi doğum yaptığı sırada siz kediyi ellediniz mi ? veya bir şeyler yedirdiniz mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

0338 226 40 00 bu numara karaman belediyesi veteriner işleri numarasıymış. arayabilirsiniz.

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
kedi doğum yaptığı sırada siz kediyi ellediniz mi ? veya bir şeyler yedirdiniz mi ?
ellemedim. ara sıra baktım rahatsız olmasın diye. yemek vermiştik yedi de. büyük ihtimalle erken doğum felan yaptı. şu an 1 yavru kaldı 5inden o çok iyi . hem kedim daha 1 yaşında yaşından dolayı da olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ellemedim. ara sıra baktım rahatsız olmasın diye. yemek vermiştik yedi de. büyük ihtimalle erken doğum felan yaptı. şu an 1 yavru kaldı 5inden o çok iyi . hem kedim daha 1 yaşında yaşından dolayı da olabilir.
2 si ölü doğdu diğer ölen 2 sinin ölüm şekli aynı aşırı cansızlık vardı annesinin mrmesine götürüyorum emmiyor sonra baya soğuk olmuşlar fiğer yavru sıcacıktı.

Top Bottom