Neler Yeni

Yavru kedimin karnı şişti?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
ellemedim. ara sıra baktım rahatsız olmasın diye. yemek vermiştik yedi de. büyük ihtimalle erken doğum felan yaptı. şu an 1 yavru kaldı 5inden o çok iyi . hem kedim daha 1 yaşında yaşından dolayı da olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 si ölü doğdu diğer ölen 2 sinin ölüm şekli aynı aşırı cansızlık vardı annesinin mrmesine götürüyorum emmiyor sonra baya soğuk olmuşlar fiğer yavru sıcacıktı.
ilk doğumlarda böyle sıkıntılar olabiliyor. yapacak bir şey kalmamış zaten bununla geçmiş olsun. kedinin diğer doğumundan önce buraya veya ilinizde bulunan kaliteli bir veterine sormanızda fayda var. kedinin ilk doğurmaya çalıştığı yavrusuna dokunmayın diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen ağzını bozsan ne olacak ahahahah. Yalan mı abicim bakamayacaksan git sahiplendirecek birini ara.
hocam herkes doğuştan kedi profesörü olarak doğmuyor. tabii ki bilmesi gerekir ama deneyimsizliğine gelmiş yapacak bir şey yok.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
pov 17 yaşındaki berke kendisini büyük karşısıbdakini 15 yaşında sanıyor
Yaşınla ilgili hiçbir şey denmediği halde böyle saçma sapan twitter cümleleri kuran birinin 15'ten büyük olması beklenemez. Bakamadığın hayvanlar için forumlarda konu açacağına bahsettiğin kadar büyük bir yaştaysan git çalış. Çakma hayvansever seni.

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
Yaşınla ilgili hiçbir şey denmediği halde böyle saçma sapan twitter cümleleri kuran birinin 15'ten büyük olması beklenemez. Bakamadığın hayvanlar için forumlarda konu açacağına bahsettiğin kadar büyük bir yaştaysan git çalış. Çakma hayvansever seni.
banın hayırlı olsun 😂

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
Bosver kavga cokarmaya calisiyo takma ban yemez
hayır derdi ne zaten canım sıkkındı annem götürmedi kendi durumum da yoktu çocuk sinirini benden çıkarıyo. harbi sıkıntılı bizim millet

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Top Bottom