Sen ağzını bozsan ne olacak ahahahah. Yalan mı abicim bakamayacaksan git sahiplendirecek birini ara.ağzımı bozdurmayın hayvan dışarıda açlıktan ölsün mü. nasıl bir kafa yapınız var ya
Sen ağzını bozsan ne olacak ahahahah. Yalan mı abicim bakamayacaksan git sahiplendirecek birini ara.ağzımı bozdurmayın hayvan dışarıda açlıktan ölsün mü. nasıl bir kafa yapınız var ya
ilk doğumlarda böyle sıkıntılar olabiliyor. yapacak bir şey kalmamış zaten bununla geçmiş olsun. kedinin diğer doğumundan önce buraya veya ilinizde bulunan kaliteli bir veterine sormanızda fayda var. kedinin ilk doğurmaya çalıştığı yavrusuna dokunmayın diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum.ellemedim. ara sıra baktım rahatsız olmasın diye. yemek vermiştik yedi de. büyük ihtimalle erken doğum felan yaptı. şu an 1 yavru kaldı 5inden o çok iyi . hem kedim daha 1 yaşında yaşından dolayı da olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 si ölü doğdu diğer ölen 2 sinin ölüm şekli aynı aşırı cansızlık vardı annesinin mrmesine götürüyorum emmiyor sonra baya soğuk olmuşlar fiğer yavru sıcacıktı.
hocam herkes doğuştan kedi profesörü olarak doğmuyor. tabii ki bilmesi gerekir ama deneyimsizliğine gelmiş yapacak bir şey yok.Sen ağzını bozsan ne olacak ahahahah. Yalan mı abicim bakamayacaksan git sahiplendirecek birini ara.
pov 17 yaşındaki berke kendisini büyük karşısıbdakini 15 yaşında sanıyorSen ağzını bozsan ne olacak ahahahah. Yalan mı abicim bakamayacaksan git sahiplendirecek birini ara.
Yaşınla ilgili hiçbir şey denmediği halde böyle saçma sapan twitter cümleleri kuran birinin 15'ten büyük olması beklenemez. Bakamadığın hayvanlar için forumlarda konu açacağına bahsettiğin kadar büyük bir yaştaysan git çalış. Çakma hayvansever seni.pov 17 yaşındaki berke kendisini büyük karşısıbdakini 15 yaşında sanıyor
banın hayırlı olsunYaşınla ilgili hiçbir şey denmediği halde böyle saçma sapan twitter cümleleri kuran birinin 15'ten büyük olması beklenemez. Bakamadığın hayvanlar için forumlarda konu açacağına bahsettiğin kadar büyük bir yaştaysan git çalış. Çakma hayvansever seni.
Bosver kavga cokarmaya calisiyo takma ban yemezbanın hayırlı olsun
hayır derdi ne zaten canım sıkkındı annem götürmedi kendi durumum da yoktu çocuk sinirini benden çıkarıyo. harbi sıkıntılı bizim milletBosver kavga cokarmaya calisiyo takma ban yemez
İkna edicektin anneni eğer ikna edemiyeceğini biliyorsan bu tarz konularda neden sahiplendin kedi?hayır derdi ne zaten canım sıkkındı annem götürmedi kendi durumum da yoktu çocuk sinirini benden çıkarıyo. harbi sıkıntılı bizim millet
sünnetin cinsel istismar olması ne alaka bu arada ?İkna edicektin anneni eğer ikna edemiyeceğini biliyorsan bu tarz konularda neden sahiplendin kedi?
hayır derdi ne zaten canım sıkkındı annem götürmedi kendi durumum da yoktu çocuk sinirini benden çıkarıyo. harbi sıkıntılı bizim millet
Ahahahaah inşallah canım hayırlı olur. Bu durumda sıkıntılı olan ben değilim sensin. Durumun yoksa ve ailen de desteklemiyorsa bu senin suçun.banın hayırlı olsun
sünnetin cinsel istismar olması ne alaka bu arada ?
Cümle yarım kaldı