Arama sonuçları: *

1. Kızgın Timsah

Her gün farklı bir arkadaşım bana ihanet ediyor.

Demek ki onlar sizi arkadaşı olarak görmüyormuş, nextleyeceksiniz. Başka yolu yok.
  2. Kızgın Timsah

Mersin Toroslar Ve Erdemli Aynı Yer Mi ?

Mersin otogarı Toroslar'da yer alıyor ve Erdemli ile Toroslar çok farklı, ikisinin arasında bayağı bir mesafe var. Aklınıza takılan soru olursa sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardım etmek isterim.
  3. Kızgın Timsah

TECHNOPAT'IN TERBİYESİZLİĞİ

Bu arada evet, gerçekten yazılan yazı çok önemli. Nokta, virgül kullanımı bu kadar zor olmamalı.
  4. Kızgın Timsah

@qwerty1029384756, dostum emin olabilirsiniz ki kendinizi savununca da elinize bir şey geçmeyecek. Her yerde aynı kural geçerli. Bir daha görmeyeceğiniz adama karşı, kendinizi savununca ne olacak ki? Bu konuda eleştiriden ziyade Technopat'a karşı kin kusulmuş diye yorumladım. Ha, istediğiniz...
  5. Kızgın Timsah

O forumda takılanlar, bu kuralı benimsemiş oluyor ve yazım kuralları denince akla ilk gelen forum da Technopat, oradakiler de halinden memnun kısacası.
  6. Kızgın Timsah

Ailemden ayrılmak istiyorum

Türkiye şartlarında, ayrı eve çıkmanız çok zor.
  7. Kızgın Timsah

Bu sorunu yaşadığınız yerle çözmeye ne dersiniz? Basit bir şekilde yazı yazmak, çok zor da değil. Hatta yazılan yazı daha güzel gözüküyor.
  8. Kızgın Timsah

Donanım arşivi logosu neden siyah oldu

Terör saldırısı yapıldı, o yüzden ve siyah logonun ne anlama geldiğini de biliyorsunuzdur.
  9. Kızgın Timsah

Üniversitede instagram

Üniversitede Instagram hesabı oldukça önemli, güzel de bir izlenim bırakabilmen gerek.
  10. Kızgın Timsah

Kaç uyarı Hakkımız Var

Aslında kurallara uyulduğu sürece banlanmak ya da uyarı almak, imkansıza yakın gibi. Burada oldukça da inisiyatif tanınıyor gibi gözüküyor.
  11. Kızgın Timsah

mezunum e-okula girmek zorundayım.

e-Okula giremezsiniz maalesef ve disiplin cezası vs. varsa siz mezun olunca disiplin kurulu tarafından silinebiliyor, bunu okul idaresinden öğrenebilirsiniz.
  12. Kızgın Timsah

Kaç uyarı Hakkımız Var

Benim uyarı sayım 0 imiş, bayağı iyi gibi gözüküyor. :D Galiba 30. uyarıda perma ban gibi bir şeydi.
  13. Kızgın Timsah

Boykot Ürün Almadan Yaşamak Mümkünmü ?

Mümkün değil, her şeyi ithal eden bir ülkeyiz. Yerli üreticilerimiz de bizi kazıklamaya çalışıyor.
  14. Kızgın Timsah

Dolandırıyor mu yoksa gerçek mi anlamadım

Direkt e-Devlet sistemine dava sorgulama yazın. Eğer hakkınıza açılmış dava çıkmıyorsa direkt umursamadan geçebilirsiniz. :D Ayrıca avukat SMS atmaz, dolandırıcı.
  15. Kızgın Timsah

La bize her yer ankara

Ankara'nın neresinden kardeş? :D
  16. Kızgın Timsah

Arkadaşım benim malımı sahipleniyor

Gerekirse kıracaksınız, başka yolu yok. Rahatsız olduğunuz durumu belirtmezseniz, bir süre sonra mal sahibi olmaktan çıkarsınız.
  17. Kızgın Timsah

Alanya'da nereler gezilir?

Öneriniz için çok teşekkür ediyorum, sağ olun.
  18. Kızgın Timsah

Anlıyorum. Başka bir öneriniz var mı acaba? Alanya'da mı yaşıyorsunuz?
  19. Kızgın Timsah

Geminin kalkış saatlerini nereden öğrenebilirim?
  20. Kızgın Timsah

Birkaç gün sonra Alanya'ya gideceğim fakat Alanya'da nerelerin gezilebileceğini bilmiyorum. Nereleri gezebilirim? Hepsi olur. Müze, gezilip görülmesi gereken yerler vs. her yere gidebilirim. Ayrıca Alanya'da yaşayan arkadaşlar varsa nerelerde yemek yemem gerektiğini, dikkat etmem gerekenleri...
Top Bottom