Neler Yeni

Mersin Toroslar Ve Erdemli Aynı Yer Mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe
Hayırlı forumlar yakın zaman içinde Mersine yolculuk yapmak istiyorum. Arkadşım Toroslar ilçesinde oturduğunu söyledi. Bla Bla dan ilanlara bakarken Erdemli diye çıkıyor ama Toroslar da var. İlanın birinde son durak Erdemli ilçesidir diyor binmem gereken araba bu mu acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Teşekkür ederim şimdiden.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,951
İsim
göksel yurtcan
Hayırlı forumlar yakın zaman içinde Mersine yolculuk yapmak istiyorum. Arkadşım Toroslar ilçesinde oturduğunu söyledi. Bla Bla dan ilanlara bakarken Erdemli diye çıkıyor ama Toroslar da var. İlanın birinde son durak Erdemli ilçesidir diyor binmem gereken araba bu mu acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Teşekkür ederim şimdiden.
hayır erdemli mersinin merkezinde olmayan bir ilçe siz torosların neresine gideceğinizi öğrenmeniz lazım otogardan 20 tane farklı otobüs kalkıyor fakrlı yerlerine şehrin ama otogar toroslarda

1730580288000.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır erdemli mersinin merkezinde olmayan bir ilçe siz torosların neresine gideceğinizi öğrenmeniz lazım otogardan 20 tane farklı otobüs kalkıyor fakrlı yerlerine şehrin ama otogar toroslarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Otogar Toroslardaysa çok iyi yarın bir daha arkadaşıma sorayım. Harita içinde ayrıca teşekkür ederim çok yardımcı oldu.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,951
İsim
göksel yurtcan
Otogar Toroslardaysa çok iyi yarın bir daha arkadaşıma sorayım. Harita içinde ayrıca teşekkür ederim çok yardımcı oldu.
aynen hocam arkadaşınıza hangi numaraya binmeniz gerektiğini sorun ineceğiniz durağıda söyler otobüste birilerine sorarsanız size yardımcı olurlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe
aynen hocam arkadaşınıza hangi numaraya binmeniz gerektiğini sorun ineceğiniz durağıda söyler otobüste birilerine sorarsanız size yardımcı olurlar
Otogar uzak demişti oturdugu yere ama aynı ilçede oturdugu sürece halledebileceğimi düşünüyorum. Sonuçta sora sora bağdat bulunur tekrardan çok teşekkürler hocam. Yarın sizle tekrar iletişime geçmek isterim

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Mersin otogarı Toroslar'da yer alıyor ve Erdemli ile Toroslar çok farklı, ikisinin arasında bayağı bir mesafe var. Aklınıza takılan soru olursa sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardım etmek isterim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe
Mersin otogarı Toroslar'da yer alıyor ve Erdemli ile Toroslar çok farklı, ikisinin arasında bayağı bir mesafe var. Aklınıza takılan soru olursa sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardım etmek isterim.
Toroslar Tozkoparan mahellesinde oturoyurmus otogardan oraya nasıl ulaşım sağlayabilirim bilginiz var mı?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,951
İsim
göksel yurtcan
Toroslar Tozkoparan mahellesinde oturoyurmus otogardan oraya nasıl ulaşım sağlayabilirim bilginiz var mı?
arkadaşınız bilmiyormu hocam bilmiyorsa otogarda ''çarşıya'' giden otobüsü sorun sizi yönlendirsinler

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,951
İsim
göksel yurtcan

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,842
İsim
.
Değil erdemli bir ucunda toroslar bir ucunda

Top Bottom