Arama sonuçları: *

1. K4D1R0V

Tüketici Hakem Heyeti Sonuçlandı. Şimdi Ne Yapmam Lazım...

25.05.2024 tarihinde n11 üzerinden (mert pazarlama) bir traş makinesi aldım. Ürün arızalı çıktı. Firma iade almadı bende THH başvurdum ve sonuç dün lehime olarak geldi. n11 ile iletişime geçtiğimde mail olarak belgeyi atmamı istediler attım ama henüz cevap gelmedi. Ne yapmam lazım?
  2. K4D1R0V

Tebliğ edilmeyen trafik cezasına işleyen faiz

Tebliği tarihinden itibaren 15 gün içinde itiraz edilebiliyormuş. CİMER e yazmıştım. 14.12.2023 günü Tebligat Kanunu’nun 21/2. maddesine istinaden muhtara teslim edilmiş. Ne arayan var ne soran. Bir .... yaradıklarıda yok zaten haram zıkkım olsun.
  3. K4D1R0V

Onuda araştırdım. Ceza kesildikten 10 gün sonra şahısa tebliğ edilmesi gerekiyormuş, evde kimse yoksa kapıya kağıt bırakılıp muhtara veriliyormuş tebliğ evrağı. Eğer evrak muhtarda ve beni aramadıysa şikayetçi olacağım. Muhtarda evrak yoksa Sulh ceza mahkemesine itiraz dilekçesi ile başvuru...
  4. K4D1R0V

01/12/2023 tarihinde 08.33 te seyir halinde telefon ile konuşmaktan ceza yemişim. e-devletten baktığımda haberim olmuştu. Hiçbir zaman arabada telefon ile konuşmam, çalsa bile açmam yani o derece. Rehberimi kontrol ettiğimde 08.00 - 09.00 saatleri arasında hiç görüşme yapmamışım. Ceza tebliğ...
Top Bottom