Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

Hounds: The Last Hope'u geri döndürmek için ne yapılmalı?

2028 ede cok var ama bekleyecez artık bakalım. İnşallah gerçekten açılır ve o güzel anılara tekrardan kavuşuruz
  2. KSF Eren

Bu haber kesin mi ona göre heyecanlancam
  3. KSF Eren

Bu Matematik Sorusu Yanlış mı ? (TYT Sorusu)

ben hiç denklem vermedim sadece soruyu atıp nasıl çözebilirim diye sordum
  4. KSF Eren

yani cheatgpt yanlış biliyor. Teşekkürler
  5. KSF Eren

Bu soruyum cheat gpt ye sordum ısrarla soru yanlış diyor. Cevabın 16 olması gerektiğini söylüyor. cheatgpt: ✅ Sonuç: Evet, 13 TL olması mümkün değil. Cevap kesinlikle 16 TL. Soruda şıklar hatalı olabilir veya görsel farklı versiyona aittir. Ösym cevap kitapcığında cevabı 13 olarak...
  6. KSF Eren

DEPREM OLDU KOPKOCAMAN EVDEN ÇIKIYİMMİ

İstanbuldaysan çık çevrelerindeysen benim gibi bursa da çıkmayabilirsin bence ben çıkmadım. Anlık gelip geçti 2 kere ama istanbulda hissedilen kadar büyük değildi. Yine büyüktü tabi baya sallandık bizde. Lazım olan bazı eşyaları hazırda tutmakta fayda var çıkmasan bile
  7. KSF Eren

Temudan Alışveriş Yapmayı Nasıl Bırakıcam

temu dandik aliexpress daha iyi
  8. KSF Eren

Los Angeles Yangınlarının Gerçek Durumu nedir

bunlar hep uzaylıların işi reis
  9. KSF Eren

Hacker olmak isteyenler okusun!

eyvallah
  10. KSF Eren

Hangi sigara içilir?

hiçbiri hafif istiyorsan tekelle ne işin var reis
  11. KSF Eren

Hiçbir Şeyde Zevk Alamıyorum

depresyondasın kral. Spor yap hava al sağlıklı şeyler yemeye çalış. Düşünmeye vakit bırakma kendine aktif ol bişeylerle uğraş
  12. KSF Eren

Donanım Arşivde Kaç Kere Uyarı Aldınız

2 kere uyarı aldım. 1i yanlış konu başlığı bilmeden. Diğeride reklam oda bilmeden
  13. KSF Eren

Cehennem sonsuz mu? (sonsuzsa tanrı kötü bir varlık olmuş olmuyor mu)

Sonsuz cehenneme hak etmek büyük şeyler ile oluyor anca. Allah kendi irademizi vermiş akıl vermiş zeka vermiş sende sonsuz cehenneme gidecek bişey yapma. Basit bir örnek olarak kendi canına kıymak sonsuz cehennem çünkü Allahın verdiği canı ancak Allah geri alabilir bu can bizim değil sadece...
  14. KSF Eren

Bende bekliyorum hala açılmasını hiçbir oyundan hounds nin verdiği zevki almadım açılırsa birsürü kişininde geri gelip oynayacağına eminim bence sunucuları ayakta tutmak için yeterli oyuncu sayısı vardı o oyuncular sürekli nakit çekiyordu içerikler kısıtlı olmasına rağmen.
  15. KSF Eren

Borsa haram mı? (Binomo vs.)

caiz değil diye biliyorum. Çünkü alın teriyle kazanılmamış oluyor şansa bala şans oyunları gibi oluyor işte
  16. KSF Eren

Donanım Arşivi Forumda Üyeleri Nasıl Şikayet Edebilirim ?

tamam gördüm teşekkürler doğum günün mübarek olsun yeni yaşın hayırlara vesile olsun 1709555068 reportladım bakalım gerisi yönetimde
  17. KSF Eren

Donanım Arşivi Forumda Üyeleri Nasıl Şikayet Edebilirim ?

Merhabalar daha önceki açtığım konularda konuyla alakasız sadece mesaj kasmak için yazan bir kaç tane üye var onları nasıl yönetime şikayet edebilirim. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...
  18. KSF Eren

SİZCE BU MAİL SAHTE Mİ ?

İnşallah değildir şuana kadar bişey olmadı şükür
  19. KSF Eren

SİZCE BU MAİL SAHTE Mİ ?

pdf isimli dosya vardı ama trojen virüs olarak algıladı pc açmadım hemen kaldırdım windows defenderdan. sadece 2 tane metin belgesi bide video vardı onları açtım ama açmadan önce tarattım virüs çıkmadı onlardan. Onların içinede virüs koymuş olabilirlermi yoksa sadece o virüs gözüken dosyadamı...
  20. KSF Eren

SİZCE BU MAİL SAHTE Mİ ?

bana öyle onaylama falan gelmedi ama linke tıkladığımda rar bir dosya indirildi içinde 1 tane video 2 tane metin belgesi 1 tanede uygulama gibi bişey vardı masaüstüne attığım anda trojen uyarısı geldi. Hemen kaldırdım windows defenderdan açmadım yani iyiki açmamışım.
Geri